0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben koyu bir bmw fanatiğiyim, son aylarda bmw isteğim ve aşkım kabardı corollamı satıp alasım vardı ama benzin fiyatları yüzünden bu hayalim hayal olarak kalıyor..3.16 bile alsam hem corolladan yavaş kalacak hem de daha çok yakacak
Hakkı sizin Metro ne alemde.Hani açılıyordu.Son durum nedir.Aytaç bey açılacak,açılıyor gibi demeçler vermişti....
bence de biraz daha hayal olarak kalsın, gerçi biraz zorunlu bir durum olsa da
çok temiz araçlar buluyorum fiyatları da uygun oluyor ama araç tüpteyken benim corollayla benzinde yaktığımı yakıyor
Evet, yapacak hiç bir şey yok, o kadar sindirilmiş ve duyarsız bir toplum haline getirildik.(Dikkat ederseniz hep aynı cümleyi zaman zaman tekrarlıyoruz) Neden böyle gamsız toplum haline getirildik?. Neden düşüncelerimizi ifade edemiyoruz? Dünya değişiyor da, biz mi değişmiyoruz? Yıllar önce böyle değildik, o zaman da insandık, şimdi de insanız.Garip bir fiziksel ve biyolojik değişime mi uğradık da bu kadar sorumsuz ve duyarsız davranıyoruz? Yoksa olayların çoğunu bireysel çıkarımız zedelenmesin,''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' zihniyetiyle mi değerlendiriyoruz? Körlerle sağırların birbirini ağırladığı,gerçek değerleri göz ardı ettiğimiz şakşakçı bir toplum olduk. Nasıl değerlendirirsek değerlendirelim, bütün bu sonuçların iyi veya kötü olarak yansıması tüm milletimize oluyor ve olacaktır.
Nedeni basit. Medya aracılığı ile sabahtan akşama kadar uyutuluyoruz çünkü.
Tv karşısında otur dizi izle dur normaldir abicim...Yok bihtermiş yaprak dökümü varmısın yokmusun derken arada veriyorlar narkozu
Cüneyt abi okuma alışkanlığına hayranım zaten Bende farkındayım tabiki bişeyler yapılması gerektiğini ama böyle sinirle bir yerlere varılmaz diye işi gırgıra vurdum yapım gereği
Bak bu konuda haklısın. Sinir iyi bişey değil.
Cengizhan bey. Şimdi ben 30 sayfayı tek tek okudum. Okumasaydım sizin haklılığınızı anlayamayabilirdim. Okumaktan zarar gelmez! Sonuç olarak haklısınız. Bu toplumun ne yazık ki bazı refleksleri gelişmemiş durumda. Yani, sizin, benim, onun, bunun benzin kullanmayalım dememizle bu olmaz. Sizin bahsettiğiniz o ülkelerde, bu refleks toplum olarak gösteriliyor. Yani kimsenin bir şey söylemesine gerek yok, herkes aynı anda yapması gerekeni yapıyor zaten.Ancaaak. Bu millete cahil diyenlere bir sorum olacak: Siz hangi millettensiniz acaba? Bu millete ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bile cahil dememişken, siz hangi cüretle bunu diyebiliyorsunuz, merak ediyorum Herkesin ağazından çıkanı kulağı iyi duysun bence. Öyle darbe çığırtkanlığı yaparak, benim milletime cahil diyerek, laf ola beri gele konuşamazsınız. Demokrasiyi içinize sindireceksiniz. Bana göre demokrasi, sana göre demokrasi olmaz. Ben bunu sevmedim, hop darbe! Ne güzel valla... Şimdi bunu okuyanların bir kısmı muhtemelen benim AKP'yi falan savunduğumu düşüneceklerdir. İşte o da bunu okuyanların algılama seviyesiyle alakalı bir durum. Kim ne anlarsa anlayabilir, umurumda değil. Ama benim bulunduğum bir yerde hiç kimse bu millete hakaret edemez. Hangi görüşten olursa olsun.Ahmetçim(ACD). İsyan edene benzin 1 TL olmayacak tabi. Ama hiç isyan eden olmazsa, 5 TL olacak,buna emin olabilirsin... Yollara yatırım konusuna gelince. Bu konuda Türkay'a bir Eğri oturup doğru konuşmak lazım. 15 yıldır İstanbul'dan birçok yere yılda en az 2 kere olmak üzere kendi aracımla şehirlerarası seyahat yapıyorum. Ben, bu son 5-6 yılda yapılan yolları inkar edenin ya iyi niyetinden şüphe ederim, ya da bilgisinden.Şehiriçi yollara gelince. Dünyanın en pahalı noktası. Newyork'un 5.caddesi. Cadde üstündaki dükkanların yıllık kiralarının milyonlarca dolarlarla ifade edildiği bir yer... Bir gidip o yama içindeki, delik deşik yolları görmenizi isterim arkadaşlar... Öyle kaldırımları falanda, buradaki sevgili belediyemizin ihalelerle yaptırdığı bilmemne mermerinden falan da değil. Bildiğiniz çimento, dökme çimento!