0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu sabah oldu zam, ana sayfayı düzelteyim
Yine youtube görüntüsü galiba Ben yine göremiyorum
Yapacak hiç bir şey yok, o kadar sindirilmiş ve duyarsız bir toplum haline getirildik ki;Futbol maçina gider, maç sonrası konvoy için milli servet yakıtı harcarız ama yakıt zammını protesto etmeyiz.Dağdan inen terorsiti karşılamayı gideriz ama şehit olan mehmetçiğin haberlerine bile bakmıyoruz artık.Direksiyona oturunca trafik canavarı oluruz, kaza yapınca Allah'ın(cc)takdiri deyip içimize dahi sindirmeyiz.......ve daha niiiice böyle örnekler......
bi daha oy moy yok bunlara
Seçimle geldikleri gibi seçimle giderler...
Dediğin zamanda vatan haini ilan ediliyor insan
Avrupa hangi yönüyle bizden daha ileride?
Yaşam standartı desem sadece yetermi kardeşim ! ! yoksa geriye kalan tonlarşa şeyide saymamı istermisin Dağhan ?Mesela , bizdeki gibi zulüm olucak derecede vergiler yok en başta, halkın sağlığı için her gıda adam gibi koşullarda ve kontrol edilerek üretiliyor. Hakkını aradığında , haksız olan cumhur başkanı bile olsa mahkeme hakettiği cezayı verebiliyor, bizim ülkemizde keserler adamı sen kimsinde cumhur başkanına dava açıyorsun diye ! ! sağlık konusunda zaten bizden çok ilerdeler, insanlarının hayat güvencesi yüksek, sen bayramda tarfik kazaında şukadar insan öldü diye haber duydunmu hiç avrupa kanallarında, yada emekli maaşını çekmek için geceden banka önünde bekleyen yaşlılardan kuyrukta beklerken vefat eden duydunmu hiç avrupada vs vs bu liste uzar uzar gider.en basit bi örnek, haber olmuştu bu 3 5 ay önce tv de, avrupalı turistleri istanbulda sultanahmette gezerken yolda çevirip soruyorlar ne iş yapıyorsunuz diye, genelde hepsi emekliyiz diyor, peki hangi parayla buraya geldiniz diyor muhabir ve aldığı cevapta emekli maaşı ile oluyor, hatta birçoğuda dünya turuna çıkmış değişik ülkeler görmek için 15 17 20 ülke gezmiş olanlar vardı aralarında.peki bizim insanımız emekli maaşı kuyruğunda ölmeden o günü atlatırsa o parayla hangi ülkeye turist olarak gider sence ? soruyu değiştiriyorum en fazla Türkiyede hangi ili gezmeye görmeye gidebilir Dağhan ? ? ? ?
1 saat foruma giremedim, maşallah neler yazmışsınız böyle Arkadaşlar, biraz sakin olalım lütfen Öfkeden uzak, yapıcı mesajlar ile devam etmemizde fayda var.