Gönderen Konu: zam üstüne zam :(((((((((  (Okunma sayısı 7236 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
zam üstüne zam :(((((((((
« : Ekim 21, 2009, 12:23:29 »
    Anasayfa'da belitilen 3,25 TL'lik benzin neredeyse hemen gidip alacağım :) Litre fiyatı 3,37 TL'ye fırladı.Geçen hafta motorini 2,71'den aldım hafta bitmeden 2,77'ye fırladı.Şu anda ne kadar bilgim yok açıkçası.
    Ocak-Eylül ayı toplamında 46 milyar TL açık çıkmış bütçede.Etkisini azaltmış olsada geçmiş günlerde ki kriz ortamında bu devlet büyükleri eski değerde 46 katrilyon parayı fazladan nereye harcadılar.Neden ödediğimiz vergiler,maaşlarımızdan kesilen kesintiler böyle zahmetsizce ve kolayca har vurup harman savruluyor.Bu para ile Türkiye'de yapılacak yatırımlar ile bir tek işsiz adam kalmaz.Aç insan kalmaz.Ülke feraha kavuşur.Ve bu pisliklerini kapatmak için araçlarımızda kullandığımız yakıtlara sürekli zam yapılıyor,yerli yersiz trafik cezaları kesiliyor,vergi oranları artırılıyor,cebimiz mümkün mertebe boşaltılmaya çalışılıyor.Pisliklerini kapatmak için benden aldıkları fazladan her kuruş onlara haram olsun.Çok kötü bir şekilde acısı çıksın onlardan.Yeter vallahi.Bu ne böyle.Bizlerede yazık.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

zam üstüne zam :(((((((((
« : Ekim 21, 2009, 12:23:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: zam üstüne zam :(((((((((
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2009, 12:37:34 »
Zam haberini ben de 1 sat önce okudum ve her zamanki gibi moralim sıfırlandı.
Bu zam haberinden sonra, dün Habertürk'te yayımlanan Bekir Coşkun'a ait "Açılım duası..." isimli yazının son satırı aklıma geldi. Şöyle ki:
"Milleti keriz eyle Yarabbim..."
Merak edenler için yazını tamamı : http://www.haberturk.com/haber.asp?id=180811&cat=110&dt=2009/10/20

Yapacak hiç bir şey yok, o kadar sindirilmiş ve duyarsız bir toplum haline getirildik ki;
Futbol maçina gider, maç sonrası konvoy için milli servet yakıtı harcarız ama yakıt zammını protesto etmeyiz.
Dağdan inen terorsiti karşılamayı gideriz ama şehit olan mehmetçiğin haberlerine bile bakmıyoruz artık.
Direksiyona oturunca trafik canavarı oluruz, kaza yapınca Allah'ın(cc)takdiri deyip içimize dahi sindirmeyiz.
......ve daha niiiice böyle örnekler...... :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2009, 12:46:31 »
bu sabah oldu zam, ana sayfayı düzelteyim :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2009, 12:50:10 »
Levent Kırca'nın programlarından birini paylaşacağım sizlerle. Anlayan büyüklere tabi... izlemeyen varsa sizlerle paylaşmak istedim. Bu zamlar hakkında daha yorum yapmıcam. Yaparsam son yorumum olacak, tıkacaklar içeri yoksa :) ses çıkarsan suçlu oluyosun, çıkarmasan eziliyorsun. Allah hepimizi ıslah etsin. Ne diyim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2009, 12:51:56 »
bu sabah oldu zam, ana sayfayı düzelteyim :)
   Aslında anasayfadaki rakam birden gözüme hoş görünmeye başlamıştı Alper :) Eskiden gece yarısı zam gelirdi.şimdi tam belirsiz oldu artık.İstasyonun önünden geçerken hiç unutmam mazot 2,49 yazıyordu.Tam bir saat sonra döndüğümde 2,53 olmuştu  >:(  >:(
   Yine youtube görüntüsü galiba :) Ben yine göremiyorum  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2009, 12:53:30 »
       Yine youtube görüntüsü galiba :) Ben yine göremiyorum  >:(

evet youtube :(  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 21, 2009, 13:27:54 »

Yapacak hiç bir şey yok, o kadar sindirilmiş ve duyarsız bir toplum haline getirildik ki;
Futbol maçina gider, maç sonrası konvoy için milli servet yakıtı harcarız ama yakıt zammını protesto etmeyiz.
Dağdan inen terorsiti karşılamayı gideriz ama şehit olan mehmetçiğin haberlerine bile bakmıyoruz artık.
Direksiyona oturunca trafik canavarı oluruz, kaza yapınca Allah'ın(cc)takdiri deyip içimize dahi sindirmeyiz.
......ve daha niiiice böyle örnekler...... :-\
  Evet, yapacak hiç bir şey yok, o kadar sindirilmiş ve duyarsız bir toplum haline getirildik.(Dikkat ederseniz hep aynı cümleyi zaman zaman tekrarlıyoruz)
  Neden böyle gamsız toplum haline getirildik?.
  Neden düşüncelerimizi ifade edemiyoruz?
  Dünya değişiyor da, biz mi değişmiyoruz?
  Yıllar önce böyle değildik, o zaman da insandık, şimdi de insanız.Garip bir fiziksel ve biyolojik değişime mi uğradık da bu kadar sorumsuz ve duyarsız davranıyoruz?
  Yoksa olayların çoğunu bireysel çıkarımız zedelenmesin,''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' zihniyetiyle mi değerlendiriyoruz?
  Körlerle sağırların birbirini ağırladığı,gerçek değerleri göz ardı ettiğimiz şakşakçı bir toplum olduk.
  Nasıl değerlendirirsek değerlendirelim, bütün bu sonuçların iyi veya kötü olarak yansıması tüm milletimize oluyor ve olacaktır.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2009, 13:49:04 »
Özcan abi canı gönülden sana katılıyorum, hayatımda hiç mitinge vs ye falan katılmadım ama bunun için bişeyler yapılsa sonuna kadar arkasındayım, tek yaptıkları şey banka hesaplarını doldurmak ve bizleri her geçen gün açlığa sürüklemek. Allah belalarını versin ne diyim daha ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2009, 15:28:40 »
Hiç yüzleri kızar mıyor mu? Şu benzin fiyatlarını görünce ama yinede zengin bi toplumuz piyasada ki arabaları falan görünce sabahları işe gelmek için o trafik sıkışıklığını gördüğümde her sabah insan benzini falan bedava mı dağıtıyorlar diye düşünmeden edemiyor hani bi audi gördüm 3,2 motor yazıyordu arkasında demek ki benzin kaygısı taşamayan da o kadar çok ki sorun bence gelir dağılımında ki dengesizliğin halledilemesi sorunu
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2009, 15:33:47 »
bi daha oy moy yok bunlara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2009, 16:10:08 »
Seçimle geldikleri gibi seçimle giderler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2009, 16:12:12 »
yok bizim millet çok cahil, bunlar seçimle gitmez , anca darbeyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2009, 16:14:52 »
bi daha oy moy yok bunlara
 Dediğin zamanda vatan haini ilan ediliyor insan :(
Seçimle geldikleri gibi seçimle giderler...
 Seçimle geldikleri gibi seçimlede kazığı bağlamışlar.Biraz zor gider bunlar.Hemde çok zor
  Amman Kemal abi ne darbesi yahu..Darbe ile giderlerse zatan avrupadan çooook çok gerideyiz dahada geri gitmek olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 21, 2009, 16:19:36 »
Avrupa hangi yönüyle bizden daha ileride?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ekim 21, 2009, 16:21:06 »
 Dediğin zamanda vatan haini ilan ediliyor insan :(

Özcan abi neden vatan haini ilan edilelimki, bu ülkeyi edebiyle yönetemiycekse, halkını değil kendi çıkarlarını düşünücekse, yatları okul harçlıkarı ile alıcaklarsa, dün hiçbirşeyken, bugün dünyanın en zengin 8 insanı arasına giricekse oy moy yok kardeşim defolsun gitsinler, ben zaten 2 seçimdede oy vermemiştim , vermemde zaten, şu insanları düşürdükleri duruma bi bakın hele, kemer sıkıyorduk eskiden, artık kemer memer kalmadıki dönümüğzü bile sattırıcak duruma getirdiler bizi, bi ağız dolusu edepsiz laf ederdimde neyse forum ortamındayız, susayım ben en iyisi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ekim 21, 2009, 16:25:33 »
Avrupa hangi yönüyle bizden daha ileride?

Yaşam standartı desem sadece yetermi kardeşim ! ! yoksa geriye kalan tonlarşa şeyide saymamı istermisin Dağhan ?

Mesela , bizdeki gibi zulüm olucak derecede vergiler yok en başta, halkın sağlığı için her gıda adam gibi koşullarda ve kontrol edilerek üretiliyor. Hakkını aradığında , haksız olan cumhur başkanı bile olsa mahkeme hakettiği cezayı verebiliyor, bizim ülkemizde keserler adamı sen kimsinde cumhur başkanına dava açıyorsun diye ! !  sağlık konusunda zaten bizden çok ilerdeler, insanlarının hayat güvencesi yüksek, sen bayramda tarfik kazaında şukadar insan öldü diye haber duydunmu hiç avrupa kanallarında, yada emekli maaşını çekmek için geceden banka önünde bekleyen yaşlılardan kuyrukta beklerken vefat eden duydunmu hiç avrupada vs vs bu liste uzar uzar gider.

en basit bi örnek, haber olmuştu bu 3 5 ay önce tv de, avrupalı turistleri istanbulda sultanahmette gezerken yolda çevirip soruyorlar ne iş yapıyorsunuz diye, genelde hepsi emekliyiz diyor, peki hangi parayla buraya geldiniz diyor muhabir ve aldığı cevapta emekli maaşı ile oluyor, hatta birçoğuda dünya turuna çıkmış değişik ülkeler görmek için 15 17 20 ülke gezmiş olanlar vardı aralarında.

peki bizim insanımız emekli maaşı kuyruğunda ölmeden o günü atlatırsa o parayla hangi ülkeye turist olarak gider sence ? soruyu değiştiriyorum en fazla Türkiyede hangi ili gezmeye görmeye gidebilir Dağhan ? ? ? ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 21, 2009, 16:33:02 »
Benzin litresi 4 liraya doğru gidiyor olursa da hiç şaşırmayalım arkadaslar çünkü bu adamların 4 lira olması umurunda olmaz nasıl olsa bizim halkımız alır benzini vergisini öder bizde paşalar gibi yaşarız diye duşunuyorlar duşundukleri gibi de oluyor secime 1 ay kala indirirler benzin, doğal gaz elektrik fiyatlarını bizim halkımız yine gider oy verir bunlara normal çünkü biz biraz balık  hafızalıyızdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 21, 2009, 16:35:12 »
1 saat foruma giremedim, maşallah neler yazmışsınız böyle :) Arkadaşlar, biraz sakin olalım lütfen :) Öfkeden uzak, yapıcı mesajlar ile devam etmemizde fayda var.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 21, 2009, 16:35:38 »
 Bizim kafalarımız geride.Yaldızlı laflara bakarak kararımızı veriyoruz.O yaldızı kaldırıp altındaki sahte düşünceleri göremiyoruz veya görmek istemiyoruz.Çabuk unutuyoruz,olaylardan ders almıyoruz, kendimizi eğitmiyoruz. Hep aynı hataları yapıyoruz.Yıllarca bu hataları yapmadık mı? İşte, Avrupa ile farkımız.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ekim 21, 2009, 16:37:25 »
  Genel seçimde askerdim vermedim.Yerel seçimlerde de Akp ci Melih'emi,çalışmayı bilmeyen Chp'li Karayalçın'a mı,yoksa megakent Ankara'yı Beypazarı usulü ile yönetme hayalleri içinde yaşayan Mhp'li adayamı? Muhtar hariç hiç kimseye vermedim oyumu.Her ne kadar her oy sistmi değiştirir gibi savsatalardan bahsetselerde eldeki mevcut siyasilere bakıyorum hepsi birbirinin aynı.Sadece partileri ve isimleri değişik o kadar.

Yaşam standartı desem sadece yetermi kardeşim ! ! yoksa geriye kalan tonlarşa şeyide saymamı istermisin Dağhan ?

Mesela , bizdeki gibi zulüm olucak derecede vergiler yok en başta, halkın sağlığı için her gıda adam gibi koşullarda ve kontrol edilerek üretiliyor. Hakkını aradığında , haksız olan cumhur başkanı bile olsa mahkeme hakettiği cezayı verebiliyor, bizim ülkemizde keserler adamı sen kimsinde cumhur başkanına dava açıyorsun diye ! !  sağlık konusunda zaten bizden çok ilerdeler, insanlarının hayat güvencesi yüksek, sen bayramda tarfik kazaında şukadar insan öldü diye haber duydunmu hiç avrupa kanallarında, yada emekli maaşını çekmek için geceden banka önünde bekleyen yaşlılardan kuyrukta beklerken vefat eden duydunmu hiç avrupada vs vs bu liste uzar uzar gider.

en basit bi örnek, haber olmuştu bu 3 5 ay önce tv de, avrupalı turistleri istanbulda sultanahmette gezerken yolda çevirip soruyorlar ne iş yapıyorsunuz diye, genelde hepsi emekliyiz diyor, peki hangi parayla buraya geldiniz diyor muhabir ve aldığı cevapta emekli maaşı ile oluyor, hatta birçoğuda dünya turuna çıkmış değişik ülkeler görmek için 15 17 20 ülke gezmiş olanlar vardı aralarında.

peki bizim insanımız emekli maaşı kuyruğunda ölmeden o günü atlatırsa o parayla hangi ülkeye turist olarak gider sence ? soruyu değiştiriyorum en fazla Türkiyede hangi ili gezmeye görmeye gidebilir Dağhan ? ? ? ?
  Hiç bir ili göreremez.Mümkün değil. Ve bu yazdıkların konusunda sana yerden göğe kadar hak veriyorum.Ayrıca şunu da ben belirteyim.İsviçre milli gelir açısından dünyanın bir numaralı ülkesi(hala aynıdır sanırım).Oradaki vergiler ülkemize göre birazcık fazla.Yani işyerlerinin ödediği vergiler yani.Ödediği vergini ona son kuruşuna kadar hizmet olarak döndüğü için millet durumdan memnun.Refah seviyesi çok yüksek,alım yücü yüksek bir durumdalar.Her türlü hakları mevcut insanların.Bir durumu protesto ettiklerinde bu gayet normal sayılır ve polisin her hangi bir müdahelesi olmaz.Sadece güvenlik önlemi alınır o kadar.Bu saymakla bitmez...

1 saat foruma giremedim, maşallah neler yazmışsınız böyle :) Arkadaşlar, biraz sakin olalım lütfen :) Öfkeden uzak, yapıcı mesajlar ile devam etmemizde fayda var.
  Hakkı kimse olumsuz ve kırıcı şeyler yazmıyor ki :) Normal olağan,günlük konuşmaların buraya yazılmış hali bu