0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yollara bu kadar yatırım yapılmasının nedeni olarak bence hız limitlerinin arttırılması için altyapı hazırlığı olarak görüyorum biliyorsunuz böyle bir taslak var, şehirler arası yollarda hız sınırı 120km/h olacak şeklinde, böyle olması için yol kalitesi arttırılıyor ve bütün şehirler arası yollar bölünmüş yol haline getiriliyor diye düşünüyorum
selim bey sana katılmakla kalmıyorum sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. tepki bir iki kişinin gayretiyle olmaz. topluma mal etmek gerekir. türkiyede tepki göstermek denince akla gelen şey işte sokaklara çıkıp ortalığı yıkıp dökmek o yüden insanlar tepki gösterelim diyince şöyle bi tırsıyo. tepki mümkün olduğu kadar az kullanmakla olur. geçen sene kısmen doğal gaz zammına bu tepki gösterildi. kullanılmayan gazlarında parası yurt dışına ödenince zam geri çekildi. şimdi sıra benzinde... lütfen arkadaşlar ısrarcı olmak lazım tepkide.
Ben buraya birşey yazmaya korkuyorum. Buradaki fiyatları söylersen ilk Hande hanımın terliği buraya doğru iadeli-taahütlü bir şekilde gelir, sonrasını tahmin bile edemiyorum. Şaka bir tarafa ama Türkiye'de benzin fiyatları yüksek olmasına rağmen dengeli bir fiyatlama / zam var. Geçen sene burada 1 ay içersinde %50'den fazla zam geldi (ki Tayvan ekonomisi çok güçlüdür). Türkiye'de ki tek olumsuz durum akar-yakıt üzerinden inanılmaz vergi alınması. Bu noktada vergi kaçıranlarımız ve siyasetçilerimiz sağolsunlar Birisi vergiyi kaçırıyor, ötekisi bütçeyi denkleyeceğim diye vergi oranlarını arttırıyor.... Olan vatandaşa oluyor
Niye korkuyorsun Mehmet, su anda farkli yerlerde ikamet ediyor olsak da donup dolasip gelecegimiz yer yine Turkiye...
Aynen katiliyorum.Arabani bir iki ay kullanmayacaksin.Bunu da kitlesel olarak yapacaksin.Grevi kimse del-e-meyecek.Deleni caydiracak kitle hareketi.Yoksa bu vergiler kabul edilebilir duzeye hicbir zaman gelmez.
ben koyu bir bmw fanatiğiyim, son aylarda bmw isteğim ve aşkım kabardı corollamı satıp alasım vardı ama benzin fiyatları yüzünden bu hayalim hayal olarak kalıyor..3.16 bile alsam hem corolladan yavaş kalacak hem de daha çok yakacak yok abi ben bundan bahsediyorum;
Türkay BMW olsun yeterki. Biraz hantal kalsın, biraz ağır gitsin. Caddede süzülüşü yeter benim için
... polyannaya tecavüz etmişler,cana geleceğine mala gelsin demiş !..unutmayalım ki beterin beteri var ! ...
Sen hangi kasayı beğeniyosun Türkay BMW'de.