Gönderen Konu: zam üstüne zam :(((((((((  (Okunma sayısı 7235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: zam üstüne zam :(((((((((
« Yanıtla #20 : Ekim 21, 2009, 16:46:00 »
Arkadaşlar kendi düşen ağlamaz!!!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 21, 2009, 16:46:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 21, 2009, 16:52:48 »
İsviçre'nin (En gelişmiş ülkenin!) en fazla bunalımdan dolayı intihar edenlerin ülkesi olduğunu biliyor musunuz? (Her istediğin anında önünde olunca, hedef kalmıyor ve hayattan sıkılıyorsunuz)
Ayrıca Almanya'da evinize TV almak için vergi ödüyorsunuz, ikinci TV için de ayrıca vergi ödüyorsunuz (Almanya'da yaşayan arkadaşım anlattı, Murat Küden de benzer örnekler verebilir)
Önemli olan o vergilerin nereye gittiği? Avrupayla buradaki farkımız, onlar ülkelerinin gelişimine harcar sağcı-solcu düşünmeden, biz kendimize harcar karşıt görüşlüleri silmek için elimizden geleni yaparız, oysa bilmezler ki rakip kan kaybedince ülke kan kaybediyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 21, 2009, 17:25:01 »
Bu kadar vergi alıyorlar keşke benzinden aldıkları vergilerle yolları duzeltseler ama nerde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 21, 2009, 18:20:06 »
İsviçre'nin (En gelişmiş ülkenin!) en fazla bunalımdan dolayı intihar edenlerin ülkesi olduğunu biliyor musunuz? (Her istediğin anında önünde olunca, hedef kalmıyor ve hayattan sıkılıyorsunuz)
Ayrıca Almanya'da evinize TV almak için vergi ödüyorsunuz, ikinci TV için de ayrıca vergi ödüyorsunuz (Almanya'da yaşayan arkadaşım anlattı, Murat Küden de benzer örnekler verebilir)
Önemli olan o vergilerin nereye gittiği? Avrupayla buradaki farkımız, onlar ülkelerinin gelişimine harcar sağcı-solcu düşünmeden, biz kendimize harcar karşıt görüşlüleri silmek için elimizden geleni yaparız, oysa bilmezler ki rakip kan kaybedince ülke kan kaybediyor...

dağhan yorumlarına katılıyorum yazıcak çok şey çıkar bu konudan kuru kalabalık yapmadan +1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
« Yanıtla #24 : Ekim 21, 2009, 18:27:36 »
bunu isteyen bizim ülkenin insanı buna karsı cıkanda bizim ülkenin insanı ben anlamıyorum bu seçimlerde kim oy kullanıyor bu kadar da bunlar başa geliyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 21, 2009, 18:53:16 »
Bu kadar vergi alıyorlar keşke benzinden aldıkları vergilerle yolları duzeltseler ama nerde
bu sözüne katılmıyorum, ben ankara-izmir yolunu 2 yıldır kullanıyorum, ve sadece bu 2 yılda bile inanılmaz değişme inanılmaz bir genişleme inanılmaz bir güzelleşme gördüm, görüyorum daha öncesini ise benden büyüklerim bilir..şehirler arası yollarda çok güzel iyileştirmelerin olduğunu gördüm..bir de metrobüs olayına çok karşı çıkan var onun nedenini de anlayabilmiş değilim bence çok mantıklı, yararlı ve güzel bir uygulama, taksimden kadıköye gitmem sadece 30 dakikamı aldı metrobüs sayesinde, taksimden mecidiyeköye metroyla gittim, ordan da metrobüs ile kadıköye gittim..bence bu güzergahı kullanan insanlara arabalarını evde bıraktıracak kadar güzel bir uygulama..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 21, 2009, 19:08:28 »
Türkay abi Ankara'nın şehir içi yollarınıda bunun içine katmıyorsun degil mi?
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 21, 2009, 19:15:48 »
tabii ki katmıyorum :) hiç bir şehrin şehir içi yollarını katmıyorum, istanbula gittim, ana caddeler gerçekten güzel ama taksimde bir tane düzgün ara sokak bulamadım!! izmirde ana yollar süper ara yollara gir her yer kazılmış, bir yandan izgaz kazıyor diğer yandna metro..işin kötüsü ana cadde bile kazılı izmirde metro yüzünden..ankara yine iyi coşkunum..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 21, 2009, 19:41:40 »
Almanya'da evinize TV almak için vergi ödüyorsunuz, ikinci TV için de ayrıca vergi ödüyorsunuz
   Dağhan Türkiye'de Tv,Radyo ve benzeri aletler için vergi vermediğinimi düşünüyorsun sen.Ah be sevgili kardeşim üstünde ki o TRT bandrolü nedir sanıyorsun :) :)
   Sonuç olarak durmadan zam geliyor bu yakıtlara.Sonumuzu Allah hayra yorsun.....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 21, 2009, 19:44:06 »
tabii ki katmıyorum :) hiç bir şehrin şehir içi yollarını katmıyorum, istanbula gittim, ana caddeler gerçekten güzel ama taksimde bir tane düzgün ara sokak bulamadım!! izmirde ana yollar süper ara yollara gir her yer kazılmış, bir yandan izgaz kazıyor diğer yandna metro..işin kötüsü ana cadde bile kazılı izmirde metro yüzünden..ankara yine iyi coşkunum..
Ankara iyi tabi birazcık.Şu ağır vasıtaların yolda köprüde yaptığı dalgalanmları falanda bir düzeltseler çok çok iyi olucak 100-120 km hızlarla gidilen yollarda (İst yolu özellikle) orta şeritte bile asfalt fazlalığı var ağır vasıtalardan dolayı tehlikeli bence bayagı.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 21, 2009, 19:48:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 21, 2009, 20:08:31 »
durmak yok, (maaşlar hariç) zamma devam...
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ekim 21, 2009, 20:41:23 »
kışın dogal gaza zam benzine mazota her an zam amaçları insanları toplu taşımacılıga yöneltmek, kimse arabasına binmesin diye düşünüyorlar galiba, ama kullanmasak bile araba yattıgı yerden bile vergilerini alıyorlar trafik sigortasına zam, vergiye zam, zam zam zam ama maaşlarımıza zama gelince 5 lira 6 lira emekliye zam yok çalışana zam yok ama benzine zam var dogalgaza zam var yakındır dogalgazada gelir yakında

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 21, 2009, 20:43:56 »
zamdan önce benzin ERCİŞte 3.380 di,şimdi 3.460 yapmışlar...arabalar ne yapsın artık...bi ara yanlış hatırlamıyorsam idrar çalışan oto üretimi üzerinde çalışıyorlardı galiba..onlardan önce biz bulmazsak iyi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 22, 2009, 00:01:31 »
Bu zamla dağdan indirdikleri misafir ettikleri teröristlere iş imkanı sağlarlar artık. Ş....... bunların hepsi.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 22, 2009, 00:11:54 »
  Dağhan Türkiye'de Tv,Radyo ve benzeri aletler için vergi vermediğinimi düşünüyorsun sen.Ah be sevgili kardeşim üstünde ki o TRT bandrolü nedir sanıyorsun :) :)
   Sonuç olarak durmadan zam geliyor bu yakıtlara.Sonumuzu Allah hayra yorsun.....
Benim demek istediğim (yanlış hatırlamıyorsam) her 6 ayda bir o televizyonları kullanmanız için para ödemeniz. Yani TV alınırkenden bahsetmiyorum, onun üzerine her 6 ayda bir verileni kastediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 22, 2009, 00:13:10 »
bu sözüne katılmıyorum, ben ankara-izmir yolunu 2 yıldır kullanıyorum, ve sadece bu 2 yılda bile inanılmaz değişme inanılmaz bir genişleme inanılmaz bir güzelleşme gördüm, görüyorum daha öncesini ise benden büyüklerim bilir..şehirler arası yollarda çok güzel iyileştirmelerin olduğunu gördüm..bir de metrobüs olayına çok karşı çıkan var onun nedenini de anlayabilmiş değilim bence çok mantıklı, yararlı ve güzel bir uygulama, taksimden kadıköye gitmem sadece 30 dakikamı aldı metrobüs sayesinde, taksimden mecidiyeköye metroyla gittim, ordan da metrobüs ile kadıköye gittim..bence bu güzergahı kullanan insanlara arabalarını evde bıraktıracak kadar güzel bir uygulama..

Tamam Türkay haklısın bircok yol eskiye oranla cok güzel ama bu kadar vergiye az 2 sene önce babamlar mersine giderken Aksarayın cıkısında 80 le bir cukura girdi ve lastiği yardığı bu cukur benim babamı olüme bile gotürebilirdi. Ayrıca şehir içi yollarında çok fazla cukur var o kadar vergi alıyorlar ama bunları yapmıyorlar mercedese binceklerine passata avensis e binsinler bu yolları yaptırsınlar bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 22, 2009, 01:09:00 »
Benim demek istediğim (yanlış hatırlamıyorsam) her 6 ayda bir o televizyonları kullanmanız için para ödemeniz. Yani TV alınırkenden bahsetmiyorum, onun üzerine her 6 ayda bir verileni kastediyorum...
   Bunun cevabını hemen enişteme sorayım.Cevabını bir iki güne anca yazabilirim :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 22, 2009, 03:56:06 »
Bu hafta petrol fiyatlari dunyanin her yerinde artti, sadece Turkiye'de degil.
Bir de bu akaryakit fiyat degisikliklerini yeni bir olaymis gibi gormek niye? Onceden sadece zam olurdu.En azindan simdi bazen asagi bazen yukari giden, dunya petrol piyasalariyla paralel bir fiyat var.
Asil elestrilecek, degistirilmesi talp edilecek sey akaryakit vergilerinin fahis duzeyde olmasi. Gunluk ileri geri hareketler degil.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #39 : Ekim 22, 2009, 11:31:10 »
arkadaşlar herkes benzin zamlarından konuşuyor. zam olmadan önceda dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorduk kimse şikayet etmiyordu. ben dünyanın en pahalı benzini kullanımıyla alakalı konu açtığımda bu konu kilitlendi. şunu herkesin bilmesini isterimki benim şikayet ettiğim şey son zam değil. insanların şimdiye kadar sessiz kalması nedeniyle bu hükümetin bu zammı yapma cesaretini bulması. bu durumda herkesin kendisine şu soruyu sorması lazım neden hep böyle?