0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsviçre'nin (En gelişmiş ülkenin!) en fazla bunalımdan dolayı intihar edenlerin ülkesi olduğunu biliyor musunuz? (Her istediğin anında önünde olunca, hedef kalmıyor ve hayattan sıkılıyorsunuz)Ayrıca Almanya'da evinize TV almak için vergi ödüyorsunuz, ikinci TV için de ayrıca vergi ödüyorsunuz (Almanya'da yaşayan arkadaşım anlattı, Murat Küden de benzer örnekler verebilir) Önemli olan o vergilerin nereye gittiği? Avrupayla buradaki farkımız, onlar ülkelerinin gelişimine harcar sağcı-solcu düşünmeden, biz kendimize harcar karşıt görüşlüleri silmek için elimizden geleni yaparız, oysa bilmezler ki rakip kan kaybedince ülke kan kaybediyor...
Bu kadar vergi alıyorlar keşke benzinden aldıkları vergilerle yolları duzeltseler ama nerde
Almanya'da evinize TV almak için vergi ödüyorsunuz, ikinci TV için de ayrıca vergi ödüyorsunuz
tabii ki katmıyorum hiç bir şehrin şehir içi yollarını katmıyorum, istanbula gittim, ana caddeler gerçekten güzel ama taksimde bir tane düzgün ara sokak bulamadım!! izmirde ana yollar süper ara yollara gir her yer kazılmış, bir yandan izgaz kazıyor diğer yandna metro..işin kötüsü ana cadde bile kazılı izmirde metro yüzünden..ankara yine iyi coşkunum..
Bi Abaza Gördüm Sanki... :utan:
Dağhan Türkiye'de Tv,Radyo ve benzeri aletler için vergi vermediğinimi düşünüyorsun sen.Ah be sevgili kardeşim üstünde ki o TRT bandrolü nedir sanıyorsun Sonuç olarak durmadan zam geliyor bu yakıtlara.Sonumuzu Allah hayra yorsun.....
bu sözüne katılmıyorum, ben ankara-izmir yolunu 2 yıldır kullanıyorum, ve sadece bu 2 yılda bile inanılmaz değişme inanılmaz bir genişleme inanılmaz bir güzelleşme gördüm, görüyorum daha öncesini ise benden büyüklerim bilir..şehirler arası yollarda çok güzel iyileştirmelerin olduğunu gördüm..bir de metrobüs olayına çok karşı çıkan var onun nedenini de anlayabilmiş değilim bence çok mantıklı, yararlı ve güzel bir uygulama, taksimden kadıköye gitmem sadece 30 dakikamı aldı metrobüs sayesinde, taksimden mecidiyeköye metroyla gittim, ordan da metrobüs ile kadıköye gittim..bence bu güzergahı kullanan insanlara arabalarını evde bıraktıracak kadar güzel bir uygulama..
Benim demek istediğim (yanlış hatırlamıyorsam) her 6 ayda bir o televizyonları kullanmanız için para ödemeniz. Yani TV alınırkenden bahsetmiyorum, onun üzerine her 6 ayda bir verileni kastediyorum...