Gönderen Konu: zam üstüne zam :(((((((((  (Okunma sayısı 7237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: zam üstüne zam :(((((((((
« Yanıtla #40 : Ekim 22, 2009, 11:47:44 »
Cengizhan bey açtığınız konu bu ve diğer konu ile aynı, sizin konunuzda hakkı bey size 2 tane konu linki yollamış, 2. konuya bakarsanız eğer 30 küsür sayfadır konuşulduğunu görürsünüz. yani biz sadece son zamma ilişkin konuşmuyoruz , bizde sizin gibi bıktık bu durumdanda, aynı şeyler için devamlı farklı konular açılmasınında bi anlamı yok değilmi ? bu konuda ve diğer konuda zaten bugüne kadar hükümetin belimizi nasıl üktüğü nasıl devamlı zamlarla insanları madur ettiği konuşuluyor açıkça.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 22, 2009, 11:47:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 22, 2009, 11:56:26 »
  ŞAka gibi vallahi.Az önce CNNTürk'te 95 oktan benzinede 8-10 kuşur arasında zam yapıldığını haber yaptılar :( 95 ile 97 oktan arasında hiç bir fark kalmadı...Benzin bu zam ile yılın en yüksek seviyesine ulaşmış...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Starlet
« Yanıtla #42 : Ekim 22, 2009, 12:06:08 »
bakın ben 30 küsür sayfayı tek tek okuyamam. konunun yüzde dosan dokuzu zam üzerine. Benim bahsettiğim şey zam değil... benim kızdığım, insanlar zamdan sonra bağırıyor. bir süre sonra konu unutuluyor. takip yok. benim sorum geçen hafta fiyatlar nırmalmiydide kimse bu durumdan şikayet etmiyordu.  ben bu sebepten  özellikle tekrar konu açtım. konu unutulmasın diye. siteye girenler son konulara bakıyorlar aşağılara inmiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 22, 2009, 12:11:31 »
Yarisin arkasına yazı yazacam en sonunda. Bu otomobilin bu kadar küçük olduğuna bakmayın dünyanın en pahalı benzinini kullanacak kadar büyük diye :D
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 22, 2009, 12:12:07 »
:D

Şimdi Cengizbey okuyamam diye birşey okuyacaksın, okuyamam diyorsanda bahsetmeyeceksin...

Ee napalım  şimdi yani sizin fikriniz ne eylem mi yapalım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #45 : Ekim 22, 2009, 12:13:21 »
burası türkiye herşey çok çabuk yaşanılır  bunu unutmayın!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
« Yanıtla #46 : Ekim 22, 2009, 12:13:50 »
yada yaşattırılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #47 : Ekim 22, 2009, 12:29:20 »
kullanmayacaksın
yapacağın şeybu mecbur değilsen arabanı kullanmayacaksın. eylemin bu olur. eylem herzaman sokakta bağırarak olmaz. aynı şeyleri 30 küsür sayfa okumak istiyorsan sen oku ben okumayacağım ben farklı şeylerden bahsedeceğim okuyan okur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ekim 22, 2009, 12:31:22 »
:D

Çok güldüm inanın ya :D

Şimdi bne mecbur olmayınca arabamı kullanmayınca eylem mi olacak ?

Zaten mecbursam eylem nedir yani?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 22, 2009, 12:31:38 »
kullanmayacaksın
yapacağın şeybu mecbur değilsen arabanı kullanmayacaksın. eylemin bu olur. eylem herzaman sokakta bağırarak olmaz. aynı şeyleri 30 küsür sayfa okumak istiyorsan sen oku ben okumayacağım ben farklı şeylerden bahsedeceğim okuyan okur.
neden bu alayına isyan tavırlar?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ekim 22, 2009, 12:39:25 »
Benzine yine zam gelmiş.
Arabaları sattıracaklar bize anlaşılan.
Ne yapmalı ? Nasıl yapmalı ? Ama bir çözüm bulmalı artık.....Tüketiciler olarak, yani faturayı ödeyenler olarak , birşeyler yapmalı artık.......
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #51 : Ekim 22, 2009, 12:44:33 »
isyanım tepkimin alaya alınması
mecburiyetin acil sağlık işleri olur nebileyim  o anda mecbur kalırsın ama işe gidip gelirken toplu taşıma araçlarını kullan ben öyle yapıyorum. 1 haftadır benzin almıyorum. ama tek başına kaldığım için bir anlamı olmuyor. arkadaşlar saolsun gülüyorlar. gülmeye devam etsinler. bu zammı yapanlarda bize kıs kıs gülüyor biz zam  yaptıkça bunlar daha fazla kullanıyor diye. avrupada zam yapılan ürün ne olursa olsun kullanılmaz. bu böyledir ama türkiyede nedense daha fazla kullanılıyor ben zenginim bana dokunmaz havalarıyla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Ekim 22, 2009, 12:47:10 »
benim için çok çok imkansız çok çok ilginç bir durum fakat ben de bir haftadan fazla süredir benzin almıyorum ve son aldığım benzin de 30 liralıktı, kullanmıyorum resmen arabayı..ben ki zevk için canım sıkılıp çıkan arabayla gezen biriydim...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ekim 22, 2009, 12:57:50 »
Cengizhan, isyan etmeyenler ceplerini dünyanın en pahalı benzini için boşaltmaya devam etsinler.
Şikayetleri yok demek ki, ne yapalım. Yakında benzinin litresi 5 TL olunca anlarlar....
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ekim 22, 2009, 12:59:32 »
Türkay kardeşim aynen, en son 5 - 6 gün önce aldığım benzin 40 liralıktı, istemeden de olsa o son alışım oldu :D
can sıkıntımı arabayla dolaşarak atardım, artık onu yapmak için aracı LPG'li olan arkadaşlarımı arıyorum :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ekim 22, 2009, 13:04:04 »
Arkadaşlar yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan ufak bir polemik gözlemliyorum.

@ Cengizhan Bey: Aslında temelde sizinle aynı fikirdeyim. Aslında en iyi tepki çok mecbur olmadıkça araçlarımızı kullanmamak. Ben de onu yapıyorum zaten. Fakat maalesef Türkiye'de toplu taşımacılık bazı büyük şehirlerimizi saymazsak hala ilkel yöntemlerle yapılıyor maalesef. Adana'dan örnek veremyim, hala dolmuş ve otobüsler var ama çok kötü kullanıyorlar. Adam şehir içinde kanala uçuyor ya :( Ben eminim, adam gibi bir toplu taşıma sistemi olsa ben dahil pek çok kişi işe gidiş gelişlerinde araç kullanmayacaktır. Bu arada Ahmet Can arkadaşımızın size uyarısı yanlış anladınız sanırım. Söylemek istediği forum moderasyonu açısında konu dağınıklığına gerek olmadığı idi sadece.

Türkay, ben Cengizhan Bey'in yazdıklarında alayına isyan bir tavır göremedim :) Pek çoğumuzun hislerine tercüman olmuş aslında.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ekim 22, 2009, 13:05:11 »
Haklısın Hakkı abi Cengizhan beyin siniri biraz daaha taze sanki diğer arkadaşlara göre...

Cengizhan, isyan etmeyenler ceplerini dünyanın en pahalı benzini için boşaltmaya devam etsinler.
Şikayetleri yok demek ki, ne yapalım. Yakında benzinin litresi 5 TL olunca anlarlar....

isyankarlara benzinin litresi 1 Tl de bizim mi haberimiz yok  :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Ekim 22, 2009, 13:06:48 »
Türkay kardeşim aynen, en son 5 - 6 gün önce aldığım benzin 40 liralıktı, istemeden de olsa o son alışım oldu :D
can sıkıntımı arabayla dolaşarak atardım, artık onu yapmak için aracı LPG'li olan arkadaşlarımı arıyorum :D :D
ben koyu bir bmw fanatiğiyim, son aylarda bmw isteğim ve aşkım kabardı corollamı satıp alasım vardı ama benzin fiyatları yüzünden bu hayalim hayal olarak kalıyor..3.16 bile alsam hem corolladan yavaş kalacak hem de daha çok yakacak !!!

Türkay, ben Cengizhan Bey'in yazdıklarında alayına isyan bir tavır göremedim :) Pek çoğumuzun hislerine tercüman olmuş aslında.
yok abi ben bundan bahsediyorum;

aynı şeyleri 30 küsür sayfa okumak istiyorsan sen oku ben okumayacağım ben farklı şeylerden bahsedeceğim okuyan okur.
bakın ben 30 küsür sayfayı tek tek okuyamam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ekim 22, 2009, 13:08:40 »
Aslında bütün araba forumları kendi aralarında anlaşmalı bir yerde buluşur, basın çağırılır ve benzine yapılan zamlar protesto edilebilir. HaberTürk'ün haberine göre bu zamlar İstanbul 2010 Kültür Başkenti ayağına yapılan veya yapılacak projelere imkan sağlaması içinmiş. Tahmin edersiniz ki, bu zamların kimlere aktarıldığını...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ekim 22, 2009, 13:09:34 »
  Hakkı sizin Metro ne alemde.Hani açılıyordu.Son durum nedir.Aytaç bey açılacak,açılıyor gibi demeçler vermişti....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR