0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 1,4 dizel 550 Km yol yaptım şu ana kadar. Yakıt ortalamam 4,6 ya düştü bu gün. Önceden 4,7 idi. Şehir içi kullanıyorum fakat fazla dur kalk yok hatta hiç yok diyebilirim.
benım yakıt bu aralar 6.1 lerde gezıyor ama arkadaslar dediğiniz gibi 2000 devirlerde bu araçtan kım zevk alabılır. 3 kurus az yakıcak dıye 2000-2200 arası kullanılmaz ben 2500 devır bzen 3000 oluyor bıraz hızı sevdıgımden belkı.bırde sureklı sıkısık trafıkteyım denebılır.opetten yakıt alıyorumçama p ye geçicem o daha ıyı dıyor bır arkadasım.yanı 4lu rakamları hıc görmedım uzun yolda bıle 5.2 5.4 oldu.gercı araç dolu ve surat,devir yuksektı ama şaşıyorum gerçekten.
ARKADAŞLAR,2010 MODEL D-4D DÜZ VİTES COROLLA 20.000 KM DE KULLANIYORUM.UZUN YOLDA 110-120 KILİMA AÇIK 100 KM DE 4.2 LT MAZOT YAKIYOR.ŞEHİR İÇİ ÇANKAYA-YILDIZ-BALGAT-KIZILAY DÖNGÜSÜNDE 100 KM DE 6.1 LT MAZOT YAKIYOR.1365 KG AGIRLIĞINDA VE C SEGMENTİNDEKİ OTO LAR İLE KIYASLARSAK SONUÇLARI DAHA MANTIKLI YORUMLAYABİLİRİZ.AYNI HATTA 2001 MODEL BENZİNLİ TOYOTAM ŞEHİR İÇİ 100 KM DE 9 LT ,ŞEHİRLER ARASI YOLDA 5.5 LT YAKIYORDU.ASLINDA UZUN YOLDA KM SAATİNİN FOTOGRAFINI ÇEKTİM AMA BURADA GÖSTEREMEDİM.
Selam arkadaşlar, bende bir paylaşımda bulunmak istiyorum, ben 2006 model megane ll dizel almıştım sıfır. 5 yıl kullandım hiç bir masrafım olmadı 85000 km sattım bir ay önce 2011 dizel mm corolla aldım. meganı arıyorum şimdi. neden? Toyota sağlam ona sözüm yok ama reno da çürük değil, yakıt olarak renoda ben her ay fulleyip yazıyordum şhir içi ve kısa mesafe uzun yol olarak ortalama 140-165 bin lira aralığında idi. tokatta kalıyorum tokatta fulleyip istanbul avrupa yakası ve oradan ankaraya gelip yakıt aldım. bu gün toyatama ikinci depo yakıtımı aldım kilometreye 212 bin lira yakmış. ayrıca mm vites insanı hasta ediyor. arabadan yorgun iniyorum. vites değişmenin bir mantığı yok. özürlü aracı olarak aldım megan da aynı şekilde idi. satmak istedim maliye 5 yıl dolana kadar tekrar alamazsın dedi. binecez alışırız inşeallah. keşke megane HB alsaymışım diyorum hayırlısı... meganın artıları 1- ses yalıtımı 2- sürüş keyfi 3- yakıt ekonomisi 4- servis ağı 5- 15000 de bakım 6- özellik olarak toyotayı 3 e katlar. toyotanın hayatında kullanmadığı özellijleri reno 2004 ten beri kullanıyor...7- performans ... toyotanın artısı 1- sağlamlık 2- güvenlik 3- yokkkk