0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakıt konusunda şunu söylemek lazım. Bence bütün istasyonları deneyin ve size en çok yol aldıran hangisiyse onula devam edin. Ben opet, total, bp, shell, ve akpet ve alpet i denedim. Bunların arasında en çok yol yaptıran shell ve akpet oldu. En az yolu ise total den aldığım yakıtla yaptım.
ankarada eryaman-ist yolu tarafında güvenilir petrol ofisi veya opet bildiğiniz var mı?
çok ilginç, genelde totalin menzili diğerlerine nazaran daha iyidir ama.. Benzin için böyle biliyorum dizel de farklı demek ki
Yakıtı shell den alıyordum. ve lastik hava basınçları 36 iken şehir içi 4.7 gösteriyordu.
abi 36 lastık basıncı bıraz cok degıl mı?sureklı zıplamıyor mu araba?
İstanbul yolu üzerinde AOÇ kavşağını geçince 1-1.5 km ileride halı sahanın yanında Macit Petrol (PO İstasyonu) var. Yakıtı çok güvenilirdir. En az üç farklı yerden duydum. Zaman zaman yolum düştüğünde alıyorum. İkincisi JAVDES (PO İstasyonu) Jandarma vakfının istasyonu olduğu için her halde yanlış yapmazlar diye düşünüyorum. Tercih sizin.
Torpidoda 38 yazıyor bizimde yüksek hızlarda ama epeydir kontrol yapılmıyor inmişlerdir
benımde torpıdoyu acmayalı baya bı uzun zaman olmus herhalde )
Valla bu konuda sanırım katılamıcam sana Ali abi yola giderken aldık araba ayıldı bayıldı menzili kısaldı performanstan düştü.Dönüşte shellden aldık araba eski haline döndü artık shell veya po