0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim favorim kazadan sonra elamanın öldüyse öldü lan demesi
en salak film,modifiyecileri Türkiye de daha kötü bir gözle bakılmasına neden olucak her modifiyeciyi serseri olarak göstericek bir film.tamamen f&f özentisi olmuş allah aşkına cadde de kim öyle kızlar görmüş hangi saxo ya binen adam kokain gece alemi yapıyor.Dayı öğüt veriyor çok basma etme sanki komple motoru yapmış gibi ama nerdeler meguiars uygulama merkezindeler şaka gibi ya:)
allah aşkına cadde de kim öyle kızlar görmüş
anlatılmak istenen şey güzel fakat bukadar kötü bir vidyo bukadar kusurlu bir vidyo olamaz hralde, araçlar kalkış yapıcaklar bir kız geliyor önlerine (hızlı ve öfkeliden çalıntı) daha sonra kız tam eşarbı yere bırakıcekken iki aracın karşısında başka bi araç parketmiş belliki otoparkta çekiliyor o sahne eşarp yer düşünce araçlar birden caddede yol alır oluyorlar hayret , kızlar salya sümük ağlarken ambulansı gösteriyor sonra , ölen genç yerde üstüne gazete örtülüyor ama arkadaşta ne bir damla kan ne elbiselerinde veya fyakasında bi yaralanma darbe izi yok ve o sırada arkada mor renkli megan kapısıda havaya açılmış bekliyor (Lambo style kapıları ile ) sonra yarıştığı 106 daki arkadaşı kadraja giriyor ama ondada kız ayağına sarılmış ağlarken , seksi genç 106 sının ön kaputuna oturmuş aracınında kapısı açık kasıla kasıla hava atıyor hiç üzgün değil yarışı kazandım diye seviniyor sanırım, birde bu kazanın arkasından etrafta hiç polis yok eee doğal olarak yasa dışı sokaklarda yartışan bu gençler ve onları izleyenlerin kaçma gibi bi derdi olmuyor herkez durup ağlıyan kızalara bakıyor tekrar söylüyorum anlatılmak vurgulanmak istenen şey güzel ama profesyonellik sıfır bence