Gönderen Konu: CADDE HİKAYELERİ TEASER  (Okunma sayısı 6499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: CADDE HİKAYELERİ TEASER
« Yanıtla #60 : Şubat 25, 2010, 10:09:51 »
Olay günü nerdeydin :D

Al bunları içeri al al al al :polis: :polis:

:D :D :D :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 25, 2010, 10:09:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 25, 2010, 10:42:50 »
Şimdi Siz Değerli Toyotaclubtr Üyeleri Cadde Hikayeleri Teaser a yaptığınız eleştirilere Cevap Vermek Adına Sitenize Üye Olduk....

İzlediğiniz Teaser da olan olayları Kısaca anlatayaım Biz madde Bağımlısı Değiliz Demişsiniz....
Bunu Size Bizde Söylemiyoruz...Ordaki Uyuşturucu Olayları Cadde Çevresinde Bir Takım İnsanların Bu tür Satışlar Yaptığını Ve Henüz Okul Çağındaki Çocuklara Uyuşturucu Pazarladıklarını Anlatıyor. Bir Filmin İçinde Sizce Tek bir Olay mı Var Ve Siz Bunu Bu şekilde Nasıl Algıladınız Bizde Merak Konusu Oldu ...Çekilecek Filmin İçinde Lise Son Sınıf Öğrenci si Bir Kız Çocuğunun Aşırı Dozdan Ölmesinin Hikayesidir...Yani Kısaca Elinde Kontak Olan Hiç Kimseye Siz Uyuşturucu Kullanıyorsunuz Demiyor Bu Proje ...İkincisi İzlemiş Olduğunuz Teaser 30 bin Tl ye Yapılmıuş 13 Bölüm Bir Dizinin Tanıtımıdır. Sizce Bu Tanıtımda O kazayı Yapan Çocukla Birlikte Arcaıda Patlatmalmıydık. Siz Tanıtım Filmin Ne Bekliyorsunuz Bunu Merak ettik ...Orda Kullandığımız Aracın Önden Çekişli Olması Ve Diyaloğlar Arasındaki Çelişki Konusunda Haklısınız ....Aslında O Diyalok Nisssan Silvia sr 14 için Yazılmış Bir Diyaloğtur. Teaser Çekimleri nin Olduğu GÜn Körfezde Olan bir Yarış İçin Bütün Arkadaşlarımız Ordaydı Ve Biz O Araçları Teaser da Kullanmadık...Bu Araçlar Çekecek Olduğumuz Dizi Filmin Renk,Görünüş İtibari İle İçinde Olacağı Araçlardır....Cadde yi Yada Ortamı Bilmediğimizi Düşünen Arkadaşlar İçin Söylüyorum ...Siz yokken cadde lerde Bizler Vardık ...Hangi Aracı Neyle Kaldıracağımızı Emin Olun Bazılarınızadan Daha İyi Biliyoruz... Kızlara Gelince Avrupa Yapımı Dizi Ve Filmleri Düşünün onca YUarış Filminde Sizleri Ekrana Kitleyen nedenleri Bir Sıralayın
1. ARAÇLAR
2. EFEKLER
3. MOTOR SESLERİ
4.MİNİ ŞORTLU KADINLAR

Sıralamayı Kişilere Göre Değiştirin Bazılarımızın Öncelikleri Direk KADINBALRDA olabilir.
Ordaki KAdınların Amacı da Odur.

TEKAR SÖYLEMEKTE FAYDA GÖRÜYORUM ....
BEn Ve Ekibim Tuning ve Modifiye Dünyasına Haksızlık edecek İnsanlar Değiliz En Az Sizler Kadar Bu KONuda Bilgi Sahibi ve Sahipleniciliğimiz Vardır.
Dolayıs İle Biz Kimseye Uyuşturucuyu Alıp Yarışıyorlar Demiyoruz...Bize Soru Ve Hakaretyleriniz İÇİn

İnfo@caddehikayeleri.com
halimcetin@caddehikayeleri.com dan
ulaşabilirsiniz...

İyi Forumlar,Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz

Zoom Art Production...

yaptığınız iş konusunda ilk eleştiriyi ben yaptım ! yapmaktada haklıyım, madem iş yapıcaksınız adam gibi bi iş yapın yada en azından yapmaya çalışın, ona bakarsanız şarkıcıyım ben, türküyenin en büyük popstarıyım ben diyen AJDAR 'da kendi çapında haklı, oda kendince TR de popstar AJDAR, ama halka sorun bunu birde ! ! !

size Türkay arkadaşımız çok açık ve net güzel bir cevap vermiş.

halim bey size gelince, haklı ve güzel bir savunma yapmışsınız fakat "siz yokken biz vardık" tarzındaki agresif çıkışlarınız beni polemiğe sürüklüyor..elleşmeyecek olan insanın bile laf atası geliyor..yahu megane yaa..megane.."tehlikeli makina" "bununla yan verme" bu tarz dialoglar söz konusu, tabii ki alay konusu olacak, bu cümle de; "Cadde yi Yada Ortamı Bilmediğimizi Düşünen Arkadaşlar İçin Söylüyorum ...Siz yokken cadde lerde Bizler Vardık ...Hangi Aracı Neyle Kaldıracağımızı Emin Olun Bazılarınızadan Daha İyi Biliyoruz..."  o eleştirilerin üzerine gayet "ezik" durmanıza neden olmuş..sonuçta bir diyaloğu değiştirmek veya en basitinden hiç yoksa m3 görünümlü bir 3.20 bile kullanmak bu eleştiriden kuratabilirdi sizi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 25, 2010, 11:25:38 »
Türkay arkadaşımız gerekli cevabı verdiğine göre konuyu kilitleyebiliriz :)
Folgsamkeit macht frei...