0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben biliyorum desem ayıp olurmu Özel üniversitelere bakmanızı tavsiye ederim. çok uçuk şeyler var. (
Şimdi Türkayım gelip ben neden görmedim derse şaşırmam
Serhaaaatt Allah canını almasın geberdim gülmekten Alkişi hakettin
Abi öyle ama şu kızları cuma günü mesai çıkışı ostimde düşünsene...Ben düşünemiyorum
Önceleri çarşamba cumartesi geceleri olurdu Ne kızı Serhat ben kendimi bile düşünemiyorum orda
Arabanın anahtarını yapıştırırdın demi kıza Yemişim toyota aşkını :D
şimdi burda güzel sohbet dönmüş ben 2 mayfest gördüm, 3.yü bu yıl görcem, bu forumun yöneticisi Alper kimbilir kaç mayfest gördü, onu da geçtim Murat Küden abimiz de bilkent mezunuydu sanki (yanlış hatırlıyorsam affola) yahu bu okulda neler oluyormuş da ben erdemden öğreniyorum bilkent sadece ARTİZ dolu bir mekan, onun dışında içindeki bütün ARTİZler tırt, Erhanın değimiyle kolpa..bu okulda olan en büyük olay(lar) bilkent köprüsünden sonra olur, köprüyü kazasız atlattıysanız (ben bile o köprüde patladım, yeni konan beton bloklara 110la viraja girdim diye) bilkente kadar ölümüne basıyor millet..orası zıvanadan çıkıyor, daha bu hafta biri daha ölmüş..onun dışında dediğim gibi herkes tırt, herkes kolpa..ben dahil..dışardan gözünüzde büyütmeyin bilkentlileri, artık bilkent o eski anlatılan bilkent değil..ya da belki de hiç olmadı..halim bey size gelince, haklı ve güzel bir savunma yapmışsınız fakat "siz yokken biz vardık" tarzındaki agresif çıkışlarınız beni polemiğe sürüklüyor..elleşmeyecek olan insanın bile laf atası geliyor..yahu megane yaa..megane.."tehlikeli makina" "bununla yan verme" bu tarz dialoglar söz konusu, tabii ki alay konusu olacak, bu cümle de; "Cadde yi Yada Ortamı Bilmediğimizi Düşünen Arkadaşlar İçin Söylüyorum ...Siz yokken cadde lerde Bizler Vardık ...Hangi Aracı Neyle Kaldıracağımızı Emin Olun Bazılarınızadan Daha İyi Biliyoruz..." o eleştirilerin üzerine gayet "ezik" durmanıza neden olmuş..sonuçta bir diyaloğu değiştirmek veya en basitinden hiç yoksa m3 görünümlü bir 3.20 bile kullanmak bu eleştiriden kuratabilirdi sizi..
o arabayla anahtarına kalkılır mı berkayım ya aman o fareler bana uzak allaha yakın olsun, 106lar saxolar vs bildiğin iğreniyorum ya
polemikler oluşuyo