0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlatılmak istenen şey güzel fakat bukadar kötü bir vidyo bukadar kusurlu bir vidyo olamaz hralde, araçlar kalkış yapıcaklar bir kız geliyor önlerine (hızlı ve öfkeliden çalıntı) daha sonra kız tam eşarbı yere bırakıcekken iki aracın karşısında başka bi araç parketmiş belliki otoparkta çekiliyor o sahne eşarp yer düşünce araçlar birden caddede yol alır oluyorlar hayret , kızlar salya sümük ağlarken ambulansı gösteriyor sonra , ölen genç yerde üstüne gazete örtülüyor ama arkadaşta ne bir damla kan ne elbiselerinde veya fyakasında bi yaralanma darbe izi yok ve o sırada arkada mor renkli megan kapısıda havaya açılmış bekliyor (Lambo style kapıları ile ) sonra yarıştığı 106 daki arkadaşı kadraja giriyor ama ondada kız ayağına sarılmış ağlarken , seksi genç 106 sının ön kaputuna oturmuş aracınında kapısı açık kasıla kasıla hava atıyor hiç üzgün değil yarışı kazandım diye seviniyor sanırım, birde bu kazanın arkasından etrafta hiç polis yok eee doğal olarak yasa dışı sokaklarda yartışan bu gençler ve onları izleyenlerin kaçma gibi bi derdi olmuyor herkez durup ağlıyan kızalara bakıyor tekrar söylüyorum anlatılmak vurgulanmak istenen şey güzel ama profesyonellik sıfır bence
la saçmalık bu film ya 10 senede çekemediler abuk subuk ta arablar var ayaklı pavyon gibi hepsi bilmem neresi kırık bi saxo var hele evo ya benzetmeye calısmılar rezalet. başroldeki arabada çatapata die ses çıkaran bi megane coupe sonuç olarak gereksiz bi film zaten geçen bi yazı okudum sinama olmıcakmış diziye mi ne çevirmişler.
bundan reklam yapsalar izlemem
Bütün yorumları okudum... Kimi yazılanlara katılıyorum ama şunuda unutmamak gerek tamam film her ne kadar Hızlı ve öfkeliden alıntı olsa bile .. Bu filmi çeken kişi yada çekmeye karar veren ekibe kim ne kadar destek vermiş ? Profesyonelce olmayabilir ama ilk başta işin gerisini düşünmek gerek... Araba kaza yapmış ama arkada kapısı acık duruyor doğru.. Ama kaç kişi arabasını bi filmde parçalattırırki ? Film yapmaya karar veren ekibin imkanı az yada verilen destek yok.. Hızlı ve öfkelide onlarca araba heba ediliyo ama bütün olay bütçeye bakıyor işte... Ülkemizdeki bu tarz şeylere ilgi alaka bu kadarki adamlarda ellerinden geleni yapmışlar.. Destek olunsa onlardan aşşa kalır yanımız yok diye düşünüyorum.. Bu Video'daki arabalar haricinde İstanbul'u bırak ülkede o kadar çok harika mod'lu araba varki gün yüzüne çıkmamış bu arabalar sadece onların ulaşabildikleri.. Birisinin çok büyük arka çıkması gerekki profesyonel bi film cıksın ortaya... Yinede verilen emekten ötürü ben çekim yapan ekibin ellerine sağlık diyorum.
Sinan arkada kapısı açık duran arabayı en azından kadrajdan çıkartabilirler değilmi ? bu benim yorumuma istinaden verilmiş bir cevap sanırım !
Çalan parçanın adını bilen var mı ?
arkadaşlar sarı araba 106 değil:) saxo sankoda yapılırken gördüm berbat bişi yaptılar ön ve arka tampon evo görüntüsü kapılarda havada zor duruyo motorda kanserdi zaten
film için yorumum ise saçma olan en belirgin şey sadece görünüş için modifiye edilen araçlarla performansa dayalı yarışların konu alınması sonuçta ordaki araçlar fuar araçları eğer bir gerçeklik kazandıracaklarsa 1.6 saxo yada 206 ile olmaz bu işler koy o flime supra yı , skyline ı da harbi harbi hız araçlarıyla kalkış yapıyorlar diyelim
Berkay kardeşim türkiyede yaşıyoruz + o kadar para olcakki söylediğin arabalar olsun... bide yollarımız harika o arabalarda tam olur Herşey maddiyat
Ostimde de yarışlar olurdu ama hiçbirine böyle taş gibi mini etekli kızlar gelmezdi.Zaten gelse ölen o asi genç değil kızlar olurdu heralde
Zaten gelse ölen o asi genç değil kızlar olurdu heralde
bak burada haklısın nerede görülmüş böyle kızlar...olsa ben bilirdim