0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de benzer durum oluşmuştu. katkılıdan önce olmuyordu. katkılıdan sonra sanki sızıntı şeklinde ıslaklık olmaya başladı. tartarini servisine gittim ve bana usta aygaz kullanma dedi. ama ben hala kullanıyorum. gaz kaçağı vs. yok sadece ıslaklık var.
arkadaşlar öğretmenlerimden birisinde volvo s70 var ve atiler sıralı takılı,tarifine göre regülatörün etrafında yağlanma varmış,bunun için lpg servisine gitti doğrudan servis yakıtı opettenmi alıyorsun demiş açıklamasıda gazdaki katkının regülatörün arasından sızıp dışarı çıkıyor ve aygaz alanlarda bu sıkıntı genelde oluyor olmuş,çözüm olarak ta temizlenmesi gerekli demiş.bende sürekli olarak opetten alırım ve bende lpg bayime her gitiğimde regülatörün su yada antifiriz (yağlanmadan dolayı antifiriz kaçırıyor diyordum) kaçırdığını söylerim oda kontrol eder su(yada antifiriz) değil der ve tartışırız...şimdi öğretmen arkadaşım böyle deyince paylaşmak istedim sizlerle...acaba böyle bir olay başına gelen başka arkadaşlar varmı?yoksa anlatılanlar şehir efsanesi mi?
dün aygazdan depoyu doldururken pompacıya sordum bu konuda herhangi bir şikayet var mı diye. bir kişi daha aynı sizin dediğinizi söyledi dedi. yani bu genel olarak olan birşey gibi gözüküyor. eğer bu zararlı ise değiştireceğiz aygazı. ama anlamadığım ordan yağ çıkabiliyor da LPG nasıl çıkmıyor. yani LPG kaçağı yok.
regülatör kare şeklinde mi..Benimde sol taraf abs beyninin oldugu yere takmışlar ordada böyle yağlanma tarzı seyler var belli oluyor gözlede görülüyor is gibi..bende genelde aygazdan alıyorumm..Eger öyleyse regülatörümü temizletecez ne yapacaz..Bende Brc var 7000 km oldu valla az yakması iyi güzelde Benzin apayrı bişey..Arıza cıktı cıkacak diye korkuyorumm..benzindeyken kaputu bile acmıyodum..Brc de 10,000 filterleri deiştirem gerekiyormuş.Lpg de gercekten cok acemiyim..
ustalar katkılı otogazı hiç tavsiye etmiyorlar arkadaşlar. özellikle aygaz euro lpg falan...milangaz ve ipragazı tavsiye etti bana bizim usta.trabzon teknik otogaz yani...opeti de tavsiye etmedi. çünkü o da katkılı kullanıyormuş dedi.
ceyhun bey opet aygaz satıyor zaten...malum ikiside koç amcamızın...