0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sızıntı zaten hemen olmadı. aygaz yeni nesil katkılı gazı çıkaralı 3 ayı geçti galiba. benim yaklaşık 1 ay kadar önce oldu sızıntı. yani en az 6-7 bin km yaptıktan sonra oldu.
marka vermeyeyim dedim ama versem iyi olacak herhalde . Opet ten aygaz kullanıyordum. Başka istasyondan da almazdım asla. Bu firma sahipleri bunları görmüyorsa biz başımıza gelenlerle göstermesini biliriz. Bir rant uğruna içine ne kattıkları belirsiz bişey katıp araçları mahvediyolar.
faydasını çok gördüm.zararını görmedim.sadece çok basınca çabuk bitiyor
ama şu da bir gerçek ki aygaz diğer gazlardan daha fazla km götürüyor. deneyen var mı başka km olayını
arkadaşlar öğretmenlerimden birisinde volvo s70 var ve atiler sıralı takılı,tarifine göre regülatörün etrafında yağlanma varmış,bunun için lpg servisine gitti doğrudan servis yakıtı opettenmi alıyorsun demiş açıklamasıda gazdaki katkının regülatörün arasından sızıp dışarı çıkıyor ve aygaz alanlarda bu sıkıntı genelde oluyor olmuş,çözüm olarak ta temizlenmesi gerekli demiş.bende sürekli olarak opetten alırım ve bende lpg bayime her gitiğimde regülatörün su yada antifiriz (yağlanmadan dolayı antifiriz kaçırıyor diyordum) kaçırdığını söylerim oda kontrol eder su(yada antifiriz) değil der ve tartışırız...şimdi öğretmen arkadaşım böyle deyince paylaşmak istedim sizlerle...acaba böyle bir olay başına gelen başka arkadaşlar varmı?yoksa anlatılanlar şehir efsanesi mi?
+1shell den, milangaz dan daha az yakıyor milangaz ucuz olduğu için tolere ediyor ama shellgas aynı fiyat olunca fazla yakmış oluyor.(1,79 aygaz 1,60 milangaz, 1,79 shellgas)
Arkadaşlar kafam acayip karıştı.ne bu ya aygazdan şikayet.aha bugün de bende vazgeçtim.sadece bu club de okuduklarım değil başka club deki üyeliklerimde de aynısı yazıyo.katkılıların çıkardıkları sorun aynı galiba:1-yağlanma2-enjektör