0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımıza hiçbir şekilde zararı olmamıştır.motor aksamları sağlam.tek şikayetim çabuk bitiyor ve fazla yaktırıyor.benim şikayetim bu
burak, senin yazdıklarının aksine, bence aygaz daha fazla km yapıyor. yağlama şikayetim var. enjektörlerin durumunu bilmiyorum.
arkadaşlar ben bugün oto Aygaz sitesinden müşteri hizmetlerne katkılı lpg nin beyinde ve filitrelerinde kir ve yağlanma yaptığını belirtir mail gönderdim ve beni telf. ile aradılar. Bahsekonu yağlanma aygazın temizleyici özelliğinden dolayı lpg tankındaki aygazdan önce kullanılan lpg nin kalıntıları olduğu. tankın temizlendikten sonra aygaz kullanıldığında bu sorunun olmayacağını, ayrıca piston, subap ve motor aksamını temizlediğini (bu sitede resimleri ile mevcut) belirtti. Aracına yeni LPG taktırdıktan sonra aygaza devam edip te böyle bir sorunla karşılaşan var mı. yoksa dedikleri gibi eski kullanılan lpg nin kalıntıları mı???
Araca lpg taktırdığımdan itibaren sürekli aygaz dan yakıt aldık.Yani farklı bir yakıt kullanılmadığı için önceki kullanımdan kalıntı depoda o an için mevcut değildi.Tabi ki itiraz etsek bile bunun anlaşılamayacağı da heralde açık olarak belli.İtiraz edecekleri de "daha önceden farklı bir yerden yakıt almadığınız ne malum?" gibi.
abi bişey sorabilirmiyim
arkadaşlar ben aracıma yeni lpg taktırdım şükür hiç katkılı otogaz almadım bp den alıyorum ipragaz olsa ipragaz alırım kesinlikle katkısız taraftarıyım zaten lpg gazı ince bir gaz e buna katkı koyup gazı ağırlaştırmak haliyle lpg kitindeki hassas ekipmanlara filtrelere zarar verecektir 2.2-4 yani bide ayrıca kesinlikle deponuzu tamamen fullemeyin depoda aşırı basınç oluşturmayın deponuzun ömrünü lpg kitininizin ömrünü uzatın fazla gaz alarak fazla yük bindirmeyin.o hatayı bir kere yaptım daha yapmam.[/quotAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 24, 2009, 05:02:30mustafa kardeş depoyu tam doldurmak lpg kitine nasıl zarar verir? depoya belki de.. çünkü ben hep tam doldurturum. aydınlatırsanız sevinirim.
mustafa kardeş depoyu tam doldurmak lpg kitine nasıl zarar verir? depoya belki de.. çünkü ben hep tam doldurturum. aydınlatırsanız sevinirim.
bende 99 corollama haziran 2009 da landi marka sıralı taktırdım.bir ay içinde 4000 km yaptım ve sadece aygaz euro lpg aldım.ama enjektör sizlere ömür,garantiden değiştirdiler.gazdan olabileceğini düşünmedğim için yine aygazdan yada mogaz dan (opet) aldım.şu anda sonuç yine aynı = enjektör.araba gaz yemiyor.ayarlarda sorun yok.arabayı bile satmayı düşündüm.bunda sonra tövbe katkılı gaz almam"burada okuduklarımlada anladım".peki bundan sonra ne yapmalıyım.neleri temizletmeli neleri değiştirmeliyim.arabada hala tekleme sorunu var.
1,5 aydır (2500 km) ipragaz kullanıyorum (shell istasyonu). lt bazında düşünürsek aygaza göre biraz fazla yakıyor ama fiyatı ile tolere ediyor. milangaz da denemiştim bundan önce, o da aynı fakat istasyon çok ters olduğu için ipragazı denedim ve memnun kaldım. aygaz 1.98, ipragaz 1,80 milangaz 1,80