0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6 aydır LPG kullanıyorum. Baya bi opetten aldım, sabahları soğuk iken titreme sorunu yaşıyordum ama üstüne fazla düşmedim. Milangazdan aldım çok memnun kaldım. Birde BP den aldım ondanda memnun kaldım. Bana sorarsanız *******BP GAZ*********MİLANGAZ************
bizim burdada milangaz çok ucuz,ben ucuzluğundan dolayı korkup almıyom
Korkma hacı ya, ben aldım hala yaşıyorum
İstanbulda Opet'in fiyatı şuan 2.08 Aygaz 2.07, BP gaz 2.07 ve milangaz 2.07 yani istanbulda hep aynı. Yalnız PO'nun birkaç bayiisinde diğerlerine nazaran daha ucuz olabiliyor. Fakat onunda gazı yaramaz... Yani en azından bana yaramadı.
arkadaşlar sakın almayan aygaz benden sölemesi çünkü içindeki temizlik maddesi motoru hortumları temizliycem die tüm filtreleri tıkıyor birr çok boruyu tıkıyor benim param çok temizlenene kadar 3-5 defa temizlerim diorsanız siz bilirsiniz benden sölemesi... bu arada gaz enjektörlerinide bozuyor...
2003 corolla sol aracıma yeni lpg takdırdım. olgun lpg'de. usta bana kesinlikle katkılı otogaz alma. içindeki katkı maddesi sistem üzerinde tıkanma yapıyor dedi. Ayrıca kayınbirader benzincide pompacı olarak çalışıyor. sakın ha katkılı otogaz alma, sıralılara yaramıyor diye tembih etti.