0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim eve 30 sn mesafede buluşmanıza rağmen gelip elimi öptüremeyeceğim malesef:))))) O esnada Akçay'da olacağım. Hepinize şimdiden iyi bayramlar...
hanımlarını ikna edemeyenlere küçük bir öneri.... "ankarada müthiş ucuzluk varmış"
O zaman da beni birinin ikna etmesi gerekecek
ben ikna edeyim ankara da çok güzel kızlar varmış
Tamam o zaman, hanıma bir kaç tane ilave kredi kartı vereyim Aslında benim aklımda günübirlik Beypazarı turu vardı, Nagehan'a (hanım) daha önceden söz vermiştim. Kısmet Ankara'yaymış. Bakalım % 50 ihtimal var.
ahh yapmayın sakın ben yokken gelmeyin beypazarına ama eğer bayramdan sonraki 3 gün müsaitseniz (hatta sonraki haftasonu bile olabilir) ben beypazarında olacağım....
Biz de Beypazarı caddelerinde güvenli bir şekilde yürümeyi ve araç kullanmayı düşünüyorduk ya neyse Şaka tabi ki, siz yokken gelir miyiz Hande Hn. Çok memnun oluruz.
Panora AVM'ne gitmeni şiddetle öneririm Aydın. Yanlız git ama bence...
Millet gelin, Trabzon'a, Rize'ye gelin. Ben veririm size harçlık. Üstüne bide Akçaabat'da köfte yer, çıkar Zigana'da meşhur Hamsiköy sütlacı yeriz. Ordan geçer Rize'de Ziraat Çay Bahçeisnde çayımızı içeriz. Alın size bayram harçlığı bayram hediyesi daha ne edem. Fitreleri zekatları memur cadıya vermeyin. Memur dur az buçuk geliri var. Daha garibanlara verin ....
aydın bey beni geveze sanıyorsunuz ya ben klavye gevezesiyim hem insan kardeşlerini ele verir mi? onlar el kızı hiçbirinizi satmam ben.... (görümce oldum)hep beraber panoraya gidelim derim olayı bitiririm... eheu....
ben 3.gün yokum arkadaşlar pazartesi akşam dönüyorum2. gün herkez için uygunsa ben bulmaya çalışırım toyan ı nerede bilmiyorum ama