0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bayramda Çorumdayım Aydın. Salı günü dönerim inşallah Ankaraya.
ankarada olurum büyük ihtimalle aydın bey ama harçlık vermem söyliyeyim....
Sen işine bakrmısın Hazım.Hayırsızsın sen.Aydın hoşgel Ankara'ya.Malum ben yokum.Gerçekten çok üzüldüm.Artık başka sefere ne diyelim. Ankara'da forum büyüğümüz önce Hande hanım sonrada Umut abi.Hande hanım MEMUR olduğu için onun vereceği harçlığı almak caiz değil Geriye kaldı Umut abi.Elini öpüpte öyle yola çıkayım.EVet evet en güzeli böyle
Başımızın üstünde yerin var aydın abi.
harçlık yoksa gelmem :Dok Hazım bende çarşamba dönerim büyük ihtimalözcan umut abinin bayram harçlığı kesin efes olurda hande teyzeninkini bilmem :Dsağolasın ramazan
Hay Allahım...Aydın, ben Cumartesi Burhaniye-Pelitköy'e gideceğim bayramda...Öbür Cumartesiye kadar...
yıldırım ailesinden ses var mı?aydın bey hangi gün hangi saatte geleceksiniz? cumartesi kuaföre gitcemde ona göre ayarlayalım.... :lol
yok arkadaş bu çelikellerde kurt var iki dakka durmuyorlar durdukları yerde.... arkadaş bi araya geleceğiz bayramlaşacağız diyoruz ama nerdeeee....... kültürümüze sahip çıkalım....bayramların manevi anlamlarını yitirmesine izin vermeyelim.....
tamam çelikele bir gün izin benden.... gitsin dönsün....
Ahanda Umut abi gelmiş.Abi el öpme işini hangi ara yapalım.Yarın yada Cuma günü?Cuma günü yola çıkacağım da Nakit,kredi kartı,çikolata,mendil(temiz olanından),Neco gibi şeyler geçerlidir bende.
yıldırım ailesinden ses var mı?