Bingöle gitmeseydim yine güzel ve afilli bir buluşma hazırlardım ama maalesef şartlar uygun değil...Ya bu arada VCD formatında olan 1 Kasım 2008 buluşmasını ben bir türlü vido paylaşım sitelerine ekleyemedim.Bir çok siteye bu nedenl üye oldum.Ama sonuç hep hüsran."ben eklerim" diyen olursa CD'yi göndereyim ekleyin Allah rızası için.Gelmiş geçmiş en güzel buluşmalardan biri olmuştu.Ve Ankara tarihinin en kalabalık toplantısı olmuştu.Ne dersiniz bu derde derman olabilecek biri varmı arkadaşlar...
Özcan abi dönüştürücü bi program kullanıp format değiştirirsen %100 olur.
Bayramda Niğde'de olacağım. Malum Ankara çok da uzak sayılmaz. Katılım listesini güncelleyeyim istedim

1- Ali Yıldırım (müsait olursa)
2- Hande Bayram (soyadına yakışır ilk buluşması olacak)
3- Ramazan Sert (dünden hazır)
4- Adil Ulutaş
5- Alper Sınav (%50)
6- Hakkı Saygılı ve eşi (eğer ikna edebilirsem ve şartlar müsait olursa)
niğdeden hakkı bey ve saygıdeğer eşleri , taaaa antalyadan aydın bey ankaraya teşrif edecek biz ev sahipliği yapmayacağız..... titreyin ve kendinize gelin ey ankara toyotacıları....
(annemleri akrabalardan birine atıp toz olmam lazım)
Ben çarşamba döneceğim Ankara'ya ama fark etmez herkesden adresi alır el öpmeye gider benzin paramı alırım. Ama araba yok benzini nereye atacam

geleceğe yatırım yaparım
E o halde tamam

Bayramlaşma Günü : 21.09.2009 Pazartesi
Bayramlaşma Saati : 15:00
Bayramlaşma Yeri : Toyota Plaza Toyan
Bayramlaşma Adresi : Çetin Emeç Bulvarı No: 75 Öveçler Dikmen Ankara
Ne dersiniz uygun mu? Çayımız, Kahvemiz, İnternetimiz, Otoparkımız, Yeteri kadar masamız sandalyemiz mevcut. Gerekli İkramlarımızada ben ayarlarım. Eger uygun olunursa bayramlaşmadan sonra hep birlikte yemeğe gideriz. Veya Çankaya belediyesinin Ahlatlıbel tesislerine misafirlerimiz için ufak bir Ankara manzarası seyrettiririz.
Cevaplarınızı, onayınızı veya başka teklifleri en geç yarın akşama kadar ortaya koyalım derim.
Vallahi ne diyeceğimi sasırdım

Bakalım diğer büyüklerim ne diyecek.
Vallahi ne diyeceğimi sasırdım
Bakalım diğer büyüklerim ne diyecek.
Sen tamam diyosan Sadece Tamam yaz
herkes öyle yazsın ortalama karara uyalım:
Toyota Plaza'da buluşmak hiç de fena fikir değil
Daha belli degil. Bayramın 2. günü ziyaret etmem gereken yerler var diyo evdekiler ama bakalım ben burdan yeri ve zamanı alır belki bi süpriz yapabilirim.
Bakalım Toyan daha kaç kere bizi ağırlayacak
kahve varsa tamam...
(orda park yeri nerde ben bilmem araçlarınızın selametini düşünüyorsanız ben gelince geniş bir yer açın

)
bütün ahali antalya'da olsaydınız keşke

antalya'dan fazla toyotacı arkadaş yok sitede
kesin gelirim diyemiyorum ama gelmeye çalışacağım. %45
Ooo Hakkı beyde geliyormuş (eli öpülcek biri daha:)
Sponsor Adil abimize saygılar
Bayramlaşma Günü : 21.09.2009 Pazartesi
Bayramlaşma Saati : 15:00
Bayramlaşma Yeri : Toyota Plaza Toyan
Bayramlaşma Adresi : Çetin Emeç Bulvarı No: 75 Öveçler Dikmen Ankara
Liste
1- Ali Yıldırım (müsait olursa)
2- Hande Bayram (soyadına yakışır ilk buluşması olacak)
3- Ramazan Sert (dünden hazır)
4- Adil Ulutaş
5- Alper Sınav (%50)
6- Hakkı Saygılı ve eşi (eğer ikna edebilirsem ve şartlar müsait olursa)
Benim eve 30 sn mesafede buluşmanıza rağmen gelip elimi öptüremeyeceğim malesef:))))) O esnada Akçay'da olacağım. Hepinize şimdiden iyi bayramlar...
hanımlarını ikna edemeyenlere küçük bir öneri.... "ankarada müthiş ucuzluk varmış"
hanımlarını ikna edemeyenlere küçük bir öneri.... "ankarada müthiş ucuzluk varmış"
O zaman da beni birinin ikna etmesi gerekecek