0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet Aydın abi iyiki acmişsın oyle bir başlık ve iyiki sizlerle tanıştık. Pirus test izlenimlerimde bence guzel bir arac bence ozellikle trafiğin bol olduğu yerlerde ve saatlerde biraz dikkat edilirse rahatlıkla benzin sarfiyatı düşük seviyelere cekilebilir. Çünkü araç duruken elektrikli motordan güç alıyor ve kalkerken gaza çok az basarsanız yine elektrikli motor devrede oluyor arabanın yakıt sarfiyatı 0 oluyor bunların yanına da gazı köklediğinizde de yeterli performansı alıyorsunuz . İç donanımına gelirsek bence ön konsol gayet modern bir şekilde tasarlanmış benim hoşuma gitti acıkcası ufak bir araba olmasına rağmen arkada Ceyhun arkadaşımla baya rahat ettik (benim boyumun 1.90 olduğunu düşünürsek ben rahatsam arkası baya rahattır ). Sonuç olarak ben aracı beğendim o sınıfdaki dizel araclarla rahatlıkla boy ölçüşebilir tabi fiyatı işin içine katmazsak
Kesinlikle donanım ve ön konsol konusunda çok başarılı, göğüsün ortasında yer alan ekran ise harika:)
Niye Ali abi nerden cıktı bu fikir ??
Disclerden dolayı diyorsun heralde. Naptın abi sen discleri dışardanmı haltceksin. Aslında senin durumda biraz traji komik 40 bin km hem ilk kez balata değiştir hemde disc
Henüz bişey yaptırmadım, hafta sonu Özcan müsait olursa onunla buluşup halletmeye çalışacağım. Olmadı serviste değiştireceğiz sonra da arabayı değiştireceğiz inşallah
Şu frenlerdeki 40.000 km'dir çözülemeyen ses probleminin faturasını bana kestikleri için kızdım Toyota'ya.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 21, 2009, 21:17:45ev sahibi adil'e ayreten teşekürler iyiki Ankara'ya geliyorum diye bir başlık açmışım dimi Ben sizlere teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz süpersiniz. Sizler olmasanız kimle bayramlaşcaktık. Özellikle Aydın a teşekkür ederim sağolsun o ateşledi bizi.
ev sahibi adil'e ayreten teşekürler iyiki Ankara'ya geliyorum diye bir başlık açmışım dimi