0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali abiye şimdi satmaktan vaz geçirtecek çok radikal bir öneride bulunacam, abi içeri daha iyi hava kanalize eden jant denesene. Bence balata tozunu daha iyi tahliye eder. Nasıl fikir ama?
coco hayırdır ya? izmirde mi bayramlaşsak hatta bayramın birinci gecesi inna var izmirde orda bayramlaşabiliriz
Bende katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hem toplantı hem bakım aradan çıktı. Fakat bakımdan sonra Toyota'tı satmaya karar verdim o kötü oldu
Arkadaşlar kimse üzülmesin sıkılmasın, el birliği yapıp Ali arkadaşımızın ASY' sini satılmaktan kurtardık...
Garantiden mi ? yine Taşlamamı?
Detaylarını ayrı bir konu açıp yazacağım ama buradan Adil Ulutaş'a, Çiğdem Hanıma ve ToyotaSA servis müdürü Hakan Bey'e ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Sorun ToyotaSA tarafından giderilmiştir.
Evet sorun bugün giderilmiştir.Vallahi ben şahitim arkadaşlar.Çok güzel bir İŞLETME orası.Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.Özellikle Adil arkadaşımız çok yardımcı oluyor
Bide Özcan'ı Toyotalandırabilsek... Tamamdır.
Bence biraz vakti var, sizin İŞLETME'ye gidip gelsin biraz
Doğru doğru sizin İŞLETME'ye gidip geleyim biraz.Hatta eleman lazımmı Adil ? Hatta İŞLETME ders kitaplarına sizin yöntemide eklemeliler bence.Çok yararlı olacaktır kanısındayım
İŞLETME'nizin bedeli çok ağır olacaktır.Buradan açık açık belirteyim.Telefonunuzu korka korka açacaksınız bundan sonra