0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Türkay abi, güzel olmuş Ekim ayı gibi ben de yaptırmayı düşünüyorum.Ayrıca bu Sonax ve Ziebart de yapılan cam filmlerine polisler karışmıyor mu ? İnternette onun gibisinden bişeyler okumuştum.Ayrıca 2 numara film iyidir Türkay abi bir de ; Allah aşkına o anteni içeri sok
Maşallah bide servisten cıkınca cekseydin bro Bu arada sen izmirde tekrar pasta cila mı yaptın fazla parlak geldi gözüme güzel olmuşş
Kardeşim hayırlı olsun.Maşallah filmi de yerleştirince kendini acaip belli ediyor şimdiden.Allah cezasız sorunsuz günlerde kullanmayı nasip etsin...
Belli araba ciladan feleğini şaşmış Ama güzel yani yiğidi öldür hakkını yeme Kapı çıtalarınıda kaplatsanmı bro bu konuda yorumun nedir?
Aaamedim ben öyle değil de kapıdaki direkleri siyah folyoyla kaplatsa üstteki cam bitimleri hariç. kapı çıtalarına ellemese daha güzel durur bütünlük sağlar gibime geliyo.Yine de kendisi bilir.Sence nası olur?
sen beğendiysen güzeldir kardeşim ya kağı çıtalarını ben aslında siyah istiyorum ama melek illa ki böyle güzel diyor, e kız gözüyle güzel görünmesi de önemli şimdi
çok güzel corollan ahmet abi
Çok şıkÇok temizGüle güle kullan
oğlum ben türkay len ahmet abinin corollası da beyaz onun dışında benzeyen birşey yok teşekkür ederim