Gönderen Konu: sonaxta cam filmi yaptırdım..  (Okunma sayısı 7932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
sonaxta cam filmi yaptırdım..
« : Ağustos 19, 2009, 00:37:16 »
çok düşünüp sonunda karar verdim ve sonaxta cam filmi yaptırdım 98e, renk tonu çok açık geldi bana, keşke daha koyusunu yaptırsaydım diyorum şu an, ama bana çok karıştılar, ille de bu tonu önerdiler, orta ton yani 2 numara bu film, resimler açısı ve güneş ışığında olmadığımız için koyuluğu ideal duruyor ama güneş ışığında sanki film yokmuş gibi aydınlık, daha bugün taktırdım sadece 3 resim çektim onlar da sonaxta çektiğim resimler, daha bol bol çekerim resim ;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

sonaxta cam filmi yaptırdım..
« : Ağustos 19, 2009, 00:37:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: sonaxta cam filmi yaptırdım..
« Yanıtla #1 : Ağustos 19, 2009, 00:40:40 »
türkay abi hemen soruları diziyorum nekadara oldu?memnunmusun? :D
benim fikirlerime gelirse çok iyi yapmışsın araba mükemmel görünüyor.resimlerde bi başka olmuş senin araba.jantlar yakıyo :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #2 : Ağustos 19, 2009, 00:42:36 »
Hayırlı uğurlu olsun Türkay abi, güzel olmuş :alkis: Ekim ayı gibi ben de yaptırmayı düşünüyorum.Ayrıca bu Sonax ve Ziebart de yapılan cam filmlerine polisler karışmıyor mu ? İnternette onun gibisinden bişeyler okumuştum.Ayrıca 2 numara film iyidir :) Türkay abi bir de ; Allah aşkına o anteni içeri sok :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 19, 2009, 00:45:05 »
Maşallah bide servisten cıkınca cekseydin bro :D

Bu arada sen izmirde tekrar pasta cila mı yaptın fazla parlak geldi gözüme güzel olmuşş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ağustos 19, 2009, 00:47:40 »
atakanım hemen cevapları veriyorum :D 300 liraya mal oldu, 7 yıl garantisi var, garanti belgesini de veriyorlar koyuyorsunbir köşeye :P
memnunum, cam açmak yasak birkaç gün, alsancak sonaxtan evime (20kmden fazla) kadar camlar kapalı gittim, izmir sıcağı ve saat 4te, derece 32-33 gibi bir şeydi, klima yok bende, sadece havalandırma ile gittim, bu arabada hiç bu kadar rahat yolculuk yapmamıştım, sıcağı kesinlikle uzak tutuyor, ama güneş altında bırakınca illa ki ısıncak..
çok teşekkür ederim atakan arabayla ilgili yorumların için ;)
Hayırlı uğurlu olsun Türkay abi, güzel olmuş :alkis: Ekim ayı gibi ben de yaptırmayı düşünüyorum.Ayrıca bu Sonax ve Ziebart de yapılan cam filmlerine polisler karışmıyor mu ? İnternette onun gibisinden bişeyler okumuştum.Ayrıca 2 numara film iyidir :) Türkay abi bir de ; Allah aşkına o anteni içeri sok :D
alperen ben bunu yaptırırken sonaxta da öyle dediler ne polis ne vize hiç sorun olmaz dediler ama öyle de gerçekten, diğer arabada ziebart var, durdurmuşlardı daha 125kmde iken, filmi camlar dedi söktürceksin falan dedi, ben de plazadan böyle çıkarttım bu aracı, faturasını ödeyip bu şekilde teslim aldım dedim, filmin markası ne dedi, ziebart dedim, geç dedi..bu sonaxınkinde de sorun olmaz bence çünkü güneş ışığında kesinlikle çok net görünüyor için, hiç ama hiç sıkıntı olmuyor, hatta bana az bile geldi, film oldu mu içi zor görünmeli :D bu dümdüz açık net görülüyor
Maşallah bide servisten cıkınca cekseydin bro :D

Bu arada sen izmirde tekrar pasta cila mı yaptın fazla parlak geldi gözüme güzel olmuşş
ben 2 haftada bir falan yapıyorum cila kardeşim :D bir de bu sonaxta formel 21 yıkama var, cilalı oluyor ondan da parlak, servisten çıkınca çekmedim izlemeye doyamadığımdan :D çekerim yarın koyarım yine bu konuya bir de durum oğlum yeni yanıt yazıldı diye bir türlü gönderemedim mesajımı :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2009, 00:51:25 »
Kardeşim hayırlı olsun.Maşallah filmi de yerleştirince kendini acaip belli ediyor şimdiden.Allah cezasız sorunsuz günlerde kullanmayı nasip etsin...
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2009, 00:55:58 »
Kardeşim hayırlı olsun.Maşallah filmi de yerleştirince kendini acaip belli ediyor şimdiden.Allah cezasız sorunsuz günlerde kullanmayı nasip etsin...
kesinlikle emre yaa..film inanılmaz belli ediyor değişiklikleri, özellikle açık renkli arabalarda değişiklik çok belirgin oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2009, 01:01:02 »
:D

Belli araba ciladan feleğini şaşmış :D  Ama güzel yani yiğidi öldür hakkını yeme ;) ::)

Kapı çıtalarınıda kaplatsanmı bro :wacko: bu konuda yorumun nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2009, 01:04:57 »

Belli araba ciladan feleğini şaşmış :D  Ama güzel yani yiğidi öldür hakkını yeme ;) ::)

sen beğendiysen güzeldir kardeşim :D ya kağı çıtalarını ben aslında siyah istiyorum ama melek illa ki böyle güzel diyor, e kız gözüyle güzel görünmesi de önemli şimdi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2009, 01:05:19 »

Belli araba ciladan feleğini şaşmış :D  Ama güzel yani yiğidi öldür hakkını yeme ;) ::)

Aaamedim ben öyle değil de kapıdaki direkleri siyah folyoyla kaplatsa üstteki cam bitimleri hariç. kapı çıtalarına ellemese daha güzel durur bütünlük sağlar gibime geliyo.Yine de kendisi bilir.Sence nası olur?
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2009, 01:08:07 »
Aaamedim ben öyle değil de kapıdaki direkleri siyah folyoyla kaplatsa üstteki cam bitimleri hariç. kapı çıtalarına ellemese daha güzel durur bütünlük sağlar gibime geliyo.Yine de kendisi bilir.Sence nası olur?
haa sadece camların arasında kalan kısım..bak bunu düşünebilirim, aslında bana kalsa o kapı direklerini komple mat siyah folyoyla kaplıcam, sonra glide krom çizgi bulunan kısmı da çıkarıp krom kaplatcam tamamen krom olcak ama bu sefer arabanın gidişatı değişcek, siyah/beyaz/kırmızı olarak gidiyorum, aklımdaki proje böyle gidiyor hep, krom girince işin içine herşey değişcek..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2009, 01:09:05 »
sen beğendiysen güzeldir kardeşim :D ya kağı çıtalarını ben aslında siyah istiyorum ama melek illa ki böyle güzel diyor, e kız gözüyle güzel görünmesi de önemli şimdi :D

Eyvallah kardeşim sen yaparsında güzel olmaz mı ;)

Yav tabi şimdi içişleri bakanını görüşü önemli ama :D O diğer halini görmedi bu güzelliği çıtalarla bütünleştirdiğini düşünemiyorum bile...

Diğer araçlarda öylede Emrecim bizim araçlarda daha ince duruyor üst çıtalar ve hemen üstünde bir siyah çizgi olunca tam siyah olması daha bütün gösteriyor görüşündeyim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2009, 01:09:22 »
Film çok güzel olmuş iki cam arasıdaki yere siyah kaplattırsan daha güzel olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2009, 01:16:38 »
bakalım o siyah çıta olayını düşünmem gerek :D çok siyah oluyor o kısım benim siyah-beyaz-kırmızıya uymuyor :D simsiyah olcak siyah yapınca, beyaz kalınca bir arada olcak iki renk..olmadı bir folyo alıp kendim denicem yakışırsa yola devam, yakışmazsa sökerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2009, 14:03:16 »
gündüz gün ışığında çekilmiş resimler de çektim;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2009, 14:08:09 »
çok güzel corollan ahmet abi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 19, 2009, 14:08:39 »
Çok şık
Çok temiz
Güle güle kullan :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Ağustos 19, 2009, 14:14:52 »
oğlum ben türkay len ahmet abinin corollası da beyaz onun dışında benzeyen birşey yok :D
Çok şık
Çok temiz
Güle güle kullan :)
teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2009, 14:17:23 »

Türkay demek mi istedin bana mı öyle geliyor :D

Vallahi kardeşim içerdeki resimler daha çok hoşuma gitmişti benim ::) ::)

oğlum ben türkay len ahmet abinin corollası da beyaz onun dışında benzeyen birşey yok :D teşekkür ederim :)

Bende tam yanıt yazıyodum bro :D :D :D

Rengiyle sürücüleri benziyo sadece :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #19 : Ağustos 19, 2009, 14:39:50 »
türkay abi bence cok güzel olmus reenginin acıklıgıda iyi