0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"çek sağa" işareti yapınca ben de sağa çekince mi? ben yaparım zaten onu parklar çok tatlı yanıyor çünkü
Akıllı çocuk (samimiyetine güvenerek) NAsılda çabucak kavrıyorsun.Aynen öyle yapacaksın.Ha tavan lambalarını unutma
Benim bir xenon'um bile yok anlıyor musun
Türkay, arabanın ilanı halen duruyor mu?Duruyorsa 500 papel daha zam yap hemen bence
16 inç abi benim jantlar, çok memnunum ve arabanın en sevdiğim yeri jantları genel toplantıya da arabayla gelmeyi düşünüyorum, fotoğraflarda eksik olmamalı
yok ya ona yemez benim jantları takmak, bi bindik de sürtüyor diye içi gitti, bu kadar az yanak kullanmaz o
maşallah de len nazar değiyor sonra
Yeni farkettim, çok şık olmuş iyi günlerde kullan kardeşim
Gider tabi len arka sağa oturdum lastik sanki popoma sürtüyodu
ya türkay bey benle lütfen düzgün konuşun ne öle len falan hiç yakıştıramadım size
Filmler araca çok yakışmış hayırlı olsun.
Aracınız çok güzel olmuş, film ve jantlar çok hoş olmuş. İyi günlerde kazasız belasız kullanın. Yalnız bişey dikkatimi çekti arka plakayı tampona takmışsıznız ve plaka aydınlatması yok. Bence bu çok büyük bir eksiklik. Arka plada gece de görünebilecek şekilde aydınlatılmalı.
kısa farları söndürürsek bu sefer farlar kapalı diye durdurup ona ceza yazmaz mı