Gönderen Konu: sonaxta cam filmi yaptırdım..  (Okunma sayısı 7934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: sonaxta cam filmi yaptırdım..
« Yanıtla #60 : Ağustos 21, 2009, 11:46:14 »
Türkay Güzel olmuş aracın gülü güle kullan.
Renk çok açık geliyorsa ki bence değil. İçine sinmiyorsa bi ara paraya kıyıp sadece arka kapı camlar ile kelebek
camlarını bir koyu ton ile değiştirirsin.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 21, 2009, 11:46:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 21, 2009, 11:48:57 »
abi ben de hiç durdurulmadım, gerçi ben daha 2 yıldır yoldayım ehliyetli olarak ve ben hiç bir şekilde özel bir şey yapmıyorum..öyle devam ediyorum, durdurmuyorlar :D ve bence durduk yerde zaten durdurmazlar, ya saçma bir şey yapcaksınız, ya ilgi çekceksiniz, ya endişelenceksiniz, ya hız yapcaksınız, ya kemer olmayacak vs..muhakkak polisin ilgisini çekmeniz lazım yoksa durdurmuyor
Türkay Güzel olmuş aracın gülü güle kullan.
Renk çok açık geliyorsa ki bence değil. İçine sinmiyorsa bi ara paraya kıyıp sadece arka kapı camlar ile kelebek
camlarını bir koyu ton ile değiştirirsin.
aslında ben direk öyle istedim ama aldığım yerde ısrarla böyle yapmamı önerdiler, arkalar koyu olsun diye ısrar ediyordum onlar böyle olsun diye, en sonunda pes ettim :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #62 : Ağustos 21, 2009, 12:47:00 »
Türkay fazla giremiyorum foruma yeni gördün aracına çok yakışmış filmler ben ilk aldığımda yaptırmıştım hiç polis durdurmadı koyu renkli olmasına rağmen polisi görünce ön camları indir hemen  :D gerçi sizin kasalarda camlar otomatik miydi? Hatırlayamadım  :huh: benim filmler kaliteli bişey olmadığında mıdır nedir güneşte kala kala rengi çok açıldı senin kinde öyle bişey olcağını zannetmem 7 yıl garanti vermiş adamlar güle güle kullan
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #63 : Ağustos 21, 2009, 12:57:11 »
Türkay fazla giremiyorum foruma yeni gördün aracına çok yakışmış filmler ben ilk aldığımda yaptırmıştım hiç polis durdurmadı koyu renkli olmasına rağmen polisi görünce ön camları indir hemen  :D gerçi sizin kasalarda camlar otomatik miydi? Hatırlayamadım  :huh: benim filmler kaliteli bişey olmadığında mıdır nedir güneşte kala kala rengi çok açıldı senin kinde öyle bişey olcağını zannetmem 7 yıl garanti vermiş adamlar güle güle kullan
renklerde açılma olmasın diye sonaxta yaptırdım zaten abi, ön camlar malesef otomatik değil ama ben bu yıl 4 cam otomatik yaptırmayı planlıyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ağustos 22, 2009, 16:32:17 »
  Bugün 206 ile uzunca bir Ankara turu yaptım.Cam filmine o kadar alışmışım ki sol kolum güneşten yandı desem abartmış olmam her halde.Arabada fenalık geldi bana.Zaten açlık başa vurmuş :) birde yakıcı güneş...Sadık usta arabayı düzene sokunca ilk iş camlara film çekmek olacak.Şu saatte git Crafter'ın içinde yat.Sıcağı hissetmezsin bile :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #65 : Ağustos 22, 2009, 16:42:20 »
cam filmi çok büyük nimet gerçekten de..bütün gün güneş altında araba, biraz önce girdim eskisinden çok daha az ısınmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ağustos 24, 2009, 01:41:24 »
Cam filminin bi güzelliği de şu oldu benim için. Umarım ihtiyacınız olmaz da ben paylaşayım yine.
Geçen sene yaptığım kazada sol kapıdan aldığım darbe ile cam tuzla buz olmuş fakat dağılmamıştı. Dağılmış olsaydı yüzüm kesikler içinde kalacaktı büyük ihtimal. Böyle de bi güzelliği olmuştu ama dediğim gibi böyle şeylere ihtiyacınız olmasın hiçbir zaman.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #67 : Ağustos 24, 2009, 09:22:54 »
Cam filminin bi güzelliği de şu oldu benim için. Umarım ihtiyacınız olmaz da ben paylaşayım yine.
Geçen sene yaptığım kazada sol kapıdan aldığım darbe ile cam tuzla buz olmuş fakat dağılmamıştı. Dağılmış olsaydı yüzüm kesikler içinde kalacaktı büyük ihtimal. Böyle de bi güzelliği olmuştu ama dediğim gibi böyle şeylere ihtiyacınız olmasın hiçbir zaman.

amin..inşallah o şekilde işimize yaramaz