0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vallahi kardeşim içerdeki resimler daha çok hoşuma gitmişti benim
birde türkay abi sana demiştim daha önceden 5 yıl garantili 150 tl ye film cekiyorlar diye.Orayı ögrendim akrabamdan . CanCan Oto yapıyormus.Dün arayıp sordum 5 yıl garantili fiyatı 185 tl dedi Fiyat 2 ayda hemen artmıs
aynen öyle kardeşim iç mekan ve aydınlatmayla süper görünüyor boyası da cam filmi de
aynen öyle kardeşim iç mekan ve aydınlatmayla süper görünüyor boyası da cam filmi de hallettik artık be selahattin, o fiyat süpermiş ama geçti artık
Türkay güle güle kullan kardeşim.Ne kadar şikayet etsende aracını gayet iyi açmış.Şık ve alımlı duruyor araban.Daha koyusuna Ankara'da Jandarma yada polis kıllık yapabilir.Heleki okulun Jandarma bölgesinde ki...Crafter'a yaptırdıgım 2 numaralı film hoş gezel gösteriyor arabayı ama sıkıntı yaşatacak gibime geliyor.Ucuzda değil ki bir ton açığı ile değiştireyim (550 TL) Film arabana gerçekten güzel bir hava katmış.Güle güle kullan
o değil de avatardaki araca hayranım abi, mercedes sevmem bilirsiniz, ama o araç da harbi araç yani..ciddi anlamda çok beğendiğim takdir ettiğim bir makina
Ben hastasıyım Türkay.30 bin TL olsa vallahi acımadan verir alırdım.Vatandaş AMG modifiye yapmış kendisi.Arabanın içi dışı orjinalina sadık kalınarak yeniden yapılmış.Lastilerin yanakları ise biri 40 diğeri 45 yanak. Ön cama gelecek olursak eğer bence durma film yaptır derim.Gözlüğü atmazsın ama işinide görür.Passat'ta 3 numara ile sıkıntı yaşamıyorsam senin yaptırdığın film ile hiçmi hiç sıkıntı yaşamazsın
sen gözün kapalı yaptır diyorsan içi rahat bir şekilde yaptırırım abi, sağolasın
Yaptırmayan Renault'cu olsun mu ?
vallahi güzel olmuş bi ara sanki sen karşı gibiydin türkay öle hatırlıyorum ne olduda değiştin?bence çok şık duruyor kardeşim.eger polisde yakalarsa hemen arka camları indir geçen gece durdular bizi hemen indirdim kimlik falan üstümüzü aradılar bişi demediler.yani havası falan biyana arkadaşlar arabanın içide serin oluyor ciddi diyorum
olsun abi olsun ae101lerin konsolu güneş altında çok parlıyor o da ön cama yansıma yapıyor, 1 numara film ile bunun önüne geçerim diye düşünüyorumyok
ama çok yakışmış ya
Güzel olmuş Türkay, bomba olmuş valla Bi de senin arabayı temiz görmek çok güzel Yalnız dediğin gibi 1 ton daha koyu olabilirdi Güzel günlerde kullan
Türkay sende cam filmi yok mu ?? cık cık cıkkk.. Çok ayıp Çok güzel olmuş araba. Hayırlı olsun =)
kısa farları söndürürsek bu sefer farlar kapalı diye durdurup ona ceza yazmaz mı
Çevirmeye girdiğinde zaten farların yanıyor olacak.Polis sana çevirmeye girmen için işaret ettiğinde yanaşırken kısalarını söndüreceksin.OK'mi Kocaoğlan