0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araç 2004 avensis. sorunlar ise şöyle;1- koltuk kılıfları çok çabuk kirleniyor. en ufak kiri , tozu gösteriyor.2- virajda savuruyor. ( gerçi 2. el aldığım için ilk halini bilmiyorum ama araç 60.000km de lastikler ve amortisörler orjinal değişmemiş hiç.) 3- sathi kaplama yolda içinden azda olsa tıkırtı geliyor (yine amortisör,tıkırtılar ve lastiklerden olabilir )4-performans normal gibi tabi 2 kişi iken içinde 4 kişi olunca değişiyor çekiş(çok az da olsa hissettiriyor yokuşlarda).. bide klima açıkken .1.6 motora ve 1300 kg ağırlığa göre bence idare eder . neticede mercedes S65 değil bu (600 beygir 1000N/M )bide enteresandır arka rot kolunun birinin bilye gibi birşeyi yamulmuştu nasıl o hale gelmiş hayret ettim doğru..5- parçaları benim bütçeme göre pahalı.6- orjinal parçası zor bulunuyor gibi. servis bile istanbuldan getirtiyor başkada bir problem yaşamadım allaha şükür
arkadaşlar merhaba,98 toyota avensis var.2.0ön sağ sis farının yanındaki küçük kapak yok ve arka bagaj kapağını açtığınızda bagaj kapağının oturduğu yerde plastik aksam yok.yedek parçacılarda bulamadım.bunları bulabileceğim bir yer varmı?
1,6 2005 elegant var bende. xenon far sorunu bende de var. uzunlar sorunsuz, kısa da sorun var o da sis farlarını açınca çözülüyor. bunun dışında hafif bozuk yollarda ön konsülden tıkırtı gibi ses geliyor. yol bilgisayarının olduğu yerden. otobanda ve şehir içinde gelmiyor o ses. müzik açıksa duymuyorsunuz zaten. ben çok memnunum. sonuçta hatasız araç yok
Tekrar belirtiyorum Far sorununu çözmek için komple farı değişmeyin.. Far sorunu xenon ampulun oturduğu soketin ısıdan dolayı zamanla kararmasından oluyor ve yansıtma gerceklesmediğinden ışıtmıyor...kazalı araçlardan o soketi cıkarıp kendi farınıza takdığınız zaman sorun düzeliyor 2900 lira vermeyin boş yere birde far plastiğini ve merceği temizletirsiniz tamam olur...Dikkat: 2003-2009 kasanın tüm far soketleri aynı fakat onundeki sac farklıdır kendi sacınızı söküp yeni sokete takın 2003-2006 // 2007-2009 aynı soket ama arka sacı kendinizinki ile değiştirip farınıza monte ediniz..Ha birde soket konusunda sağ ve sol diye birşey yok iki tane sağ bulursanız veya iki tane sol soket iki farınızıda tamir edersiniz..Sağ ve sol aynı kalıptır..Farı sökebilmek için tamponun inmesi gerekiyor ve farın içinin açılması için yüksek ısılı hava makinası gerekiyor kendiniz uğrasmayın far temizlikcilerine götürün kırmadan incitmeden açıp o parcayi değiştirip temizliğini yapıp verirler...Anlamayan olursa telefonumu vereyim ustanız ile görüştürün olan var olmayan var 2900 lira çok para yazık günah..
Sınıfında fiyatı iyi,uzun ömürlü,1,6litre olarak işçi memur kesimine(yani bize)uygun...Avensisi almadan pek cok arabaya bakıyordum bunu aldıktan sonra değişmek için sadece AUDI-BMW-MERCEDES serilerine bakıyorum üniversitem bitip meslek hayatına geçince inşallah o serilerden birini alırım babama çünkü en iyisni hakediyor ehliyetimin günü geldiği gün aldı ve direk yedek anahtarı cebime koydu...
audi ve mercedes iyi bir alternatif olabilir ama ben avensisten indim e46 3.20 ye bindim gram konfor yok. hız desen tatmin ediyor hatta avensise göre kat kat iyi.