0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-2006 model bir avensisim var. daha önce de corolla, vw bora,mercedes kullandım. üç yıldır avensis de beni en rahatsız eden konu iyi zeminde avensisin yol tutuşundan memnun olmama rağmen virajlarda zemin güzel ise sorunsuz olarak yola devam ediyorsunuz. Virajlarda yolda en ufak bir bozukluk var ise arabanın arkasında hafif bir yalpalama oluyor. (tabii ki bu durum normal bir hızda kullanırken,aşırı hız sözkonusu değil)-Yaşadığım ikinci problem ise arka koltukta yolcu var iken yokuşta aracın çekişi hissedilmir oranda düşüyor. Hele bir de durmak zorunda kaldıysanız araç kendini çok zor topluyor.
bu da her halde 2000 cc farkı olsa gerek
1)1600 cc 2004 model elegant performansı çok çok iyi değil tabi arabayla yarış yapacak halimiz yokta doluyken rampada sollamada zorlanıyor2)zenonlarıda problem yaşıyorum kısalar gece yolculuk yapmayı zorlaştırıyor3)krem rengi koltuk döşemelerim su gördüğü zaman leke yapıyor buda koltuga toz işlemiş galiba bundan mı bilmiyorum yıkamacada falan süpürüttürüyorumda neden böyle anlayamadım tamda
orjınal yedek parca deposu tuzlada ordan getırtıyolardır heralde.sonucta 1.6 110 beygır motor avensıs kullanıyosunuz araba d sınıfı ağır bır araba bunları yaşaman cok normal 4 kısı ıle az da olsa hıssettırıyor demen bıle bu motorun kalıtelı oldugunu gosterır. avensısın rakıplerıne bakın aynı model vectra ya 4 kısı ıle nasıl cekıyo dıye sorarsanız aradakı farkı gayet net bır sekıde anlarsınız.
aman aman sorunlar bunlar olsun