0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harun Bey aramıza hoş geldiniz. Öncelikle sizi tanışma bölümünde tanıyabilir miyiz?Aracınızın modelini ve çeşitli teknik özelliklerini belirtirseniz sorunuza daha çabuk cevaplar alabilirsiniz.
Bu özelliği 96 model bir opelde gördüm, benim arabamda olmaması düşündürdü aslında beni belki de özellikle konmamıştır diye düşündüm.
Alarm sistemi ile çözülmüştür, veya işten anlayan bir elektrikçi usta çalışma yapmış olabilir.
Hayır o şekilde bir çözüm değil bu. Bahsettiğim özellik şöyle. Aracı stop edip kontaktan anahtarı çektikten sonra belli bir süre veya kapılar açılıp kapanıncaya kadar camları açıp kapatabiliyorsunuz o süre geçtikten sonra ise o şekilde kalıyor.
ilk sorunuzda bu şekilde anlatmamışsınız, anlatım eksiği, anlama eksiği oldu bu yüzden..Dediğiniz şekilde olan özellikte bir timer veya switch'le çözülebilecek bir durum olsa gerek...
Kusura bakmayın dediğiniz gibi ilk mesajda biraz eksik anlatmışım. Benim sorum aslında bu özelliği taktırmaktan ziyade toyotada bunun olup olmadığına yönelikti anlıyorum ki böyle bir özellik yok.
Harun Bey, böyle bir özellik olmadığı gibi yeni nesil Corolla ve Auris'lerin, alarmların cam kaldırma modülleri ile pek uyumlu olmadıkları yönünde paylaşımlar olmuştu forumda.Bu arada profilinize yaş ve şehir bilgilerini ekleyebilir misiniz?
bir şey daha söyleyeceğim bu sistemi taktırmanın aracın elektrik sistemine herhangi bir zararı olabilir mi ?