0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harun bey dediğiniz o sistem 2002-2007 Corolla'larda var.Ama 2007 sonrası ve 2002 öncesi Corolla'larda mevcutmu bilmiyorum.Sistem şöyle çalışıyor.Aracı park edip stop ettikten sonra,sürücü kapısı açılmadan ve anahtar kontakta takılı değilken 1 dakika gibi bir sürede camları kapatabiliyorsunuz.Ama kapı açılırsa bu sistem devre dışı kalıyor.Ve ayrıca 2002-2007 Corolla'larda elektrikli camlarda sıkışma sensörüde mevcut.
2005 corolla sol kullanıyorum bu özellik yok.
Aracınızdan bi haber yaşıyorsunuz siz.BEnce arabanızı biraz tanıyın.Benim 2003 model Corolla Terra aracımda vardı.Terrada olurda SOL donanımda olmaz mı?
Nasıl yok ya bizdede 2005 corolla sol var mevcut.
nasıl oldugunu anlatabilir misiniz?bende 2005 sol kullanıyorum ama yapamıyorum bahsettiğiniz özelliği
Arkadaşlar bendede 2007 corolla sol var bugün denedim bu özellik yoktu acaba yanlışmı denedim
bendekinde de yok
Arkadaşlar diğer birkaç farklı model araçta dikkatimi çeken ancak benim arabada olmayan bir durum hakkında bilginize başvuracaktım. Araç çalışır durumda ve camlar açıkken durup kontağı kapattığımda camlar kapanmıyor, opel ve vw tarzı araçlarda dikkatimi çekti kontaktan anahtarı çektikten sonra belli bir süre için camlar açılıp kapanıyor. Toyotalarda da bu özellik olan model var var mı?