bu konu ıle alakası olmasada camları acık unuttugumuz sık oluyor en azından kontagı takmadan arabayı kapatınca camlarda kapansın dıye cam modullerı var 50-60 tl takılıyor
elektrıkcı arkadasım tavsıye etmedı orjınallıgı ıle oynama ek yuk bınerse cam motorunun yanbıleceğini bununda 500 tl ye yakın masrafı oldugunu soyleyınce vazgectım.
Yük binmez ama bunların beyni var malesef ve beyinleri karışabilir diye düşünüyorum.2004 megane 2 de şahit oldum kaç defa cam otomatiği bozuldu beyni karıştı.
bu konu ıle alakası olmasada camları acık unuttugumuz sık oluyor en azından kontagı takmadan arabayı kapatınca camlarda kapansın dıye cam modullerı var 50-60 tl takılıyor
elektrıkcı arkadasım tavsıye etmedı orjınallıgı ıle oynama ek yuk bınerse cam motorunun yanbıleceğini bununda 500 tl ye yakın masrafı oldugunu soyleyınce vazgectım.
ben sorup soruşturdum hiçte tavsiye etmiyorlar.eksi yanları çokmuş.
ben sorup soruşturdum hiçte tavsiye etmiyorlar.eksi yanları çokmuş.
Eksik yanları nelermiş abi merak ettim çünkü aklıma hiçbişi gelmedide
Bende merak ettim abi eksi yanlarını söyleyebilirmisin?
cam motorunu yakmak olabilir..siz kapıları kilitleyince o sürekli yukarı kaldırmaya çalışcak camı, tamamen kapansa bile, motora kaldır diyecek..bir süre sonra kapanıyor tamamen elektrik gitmiyor ama o yine de o bir süre boyunca kaldırcak camı
cam kaldırma motoru normalden daha çabuk arızalabilir,takılan cam kaldırma modülü arıza yapma durumunda cam motorunun hemen o anda arıza yapma durumu var.
Sıkışma önleyici ile de uyumsuzluk oluşabilir.
Sıkışma önleyici ile de uyumsuzluk oluşabilir.
evet size katılıyorum hakan bey.hatta bu özellik tamamen ortadan kalkabilir.(kesinlikle o özellik yok olur)
sıkışma önleyici sistem devre dışı kalmazsa yanma gibi bir problem olmaz diye düşünüyorum.çünkü yukarıya ulaşınca otomatikmen tak duruyor.ama devre dışı brakırsa hem beyni karışır hemde yakabilir haklısınız.