0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnanmayacaksınız ben 50'lik Lustral kullanıyorum:))))))))))))))))))))))Yeşil reçete değil, gidip çat diye alabiliyorsun. İlk 1 hafta falan ağzın yüzün yamuluyor istem dışı, sonra normale dönüyorsun. Yan etkisi yok gibi birşey. Bazı yan etkileri var ama bu hem avantaj hem dezavantaj...(Burada yazamayacağım) )))))))))))))))))))Sadece çok uzun zaman kullanmak gerekiyor, belki de hayat boyu kullanmak gerekiyor, 1 ay kullanayım bırakayım olmuyor yani.Geçmiş olsun.
depresyon şakaya alınacak bir hastalık değil beyler.... fatih bey yakınmalarınız neydi bilmiyorum ama hekim arkadaşlar bu ilaçları uygun görmüşlerse başlamanızı ve devam etmenizi öneririm... hatta umut beyin son paragrafını şiddetle destekliyorum...tedavi kolay bir süreç değil.... ilaçların herhangi bir yan etkisi olursa bunu da doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim... uzun süre kullandıktan sonra tedaviyi sonlandırırken de yine doktor kontrolünde sonlandırmanız gereklidir hatırlatırım... zira ilacı zamansızca aniden keserseniz daha büyük etkilerle karşılaşırsınız...ilk 15 gün sıkıntılı olacaktır ama daha sonra etkisini görmeye başlayacaksınız...geçmiş olsun....
Yazıyorum
Fatih kardeş geçmiş olsun. Hande Hn.'ın da belirttiği gibi bu tür ilaçları kesinlikle çok kontrollü bırakmamak gerekiyor. Bir yakınım çok büyük sıkıntı çekti aniden bıraktığı için.
Arkadaşlar normalde çoğunun kaynağı stres. Çağımızın hastalığı diye tahmin ediyorum. Genelde obsesyon (takıntı) hastalığı görünmekte. Örnek olarak kapının kilitlendiğinden emin olamama, tüpü açık unuttuğunu zannetme gibi.
bende var ya obsesyon.. sürekli arabanın kapısını kilitlemedim zannediyorum çok kez ger, dönüp baktım, bir keresinde 2 km geri yürümüştüm bu yüzden..
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum