0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayın ahmet OZKOK; art niyetiniz olmadığından eminim ama eğer 6 yıl boyunca biyokimya anatomi fizyoloji patoloji farmakoloji okumadıysanız bilgi paylaşımında bulunmamanızı rica edeceğim.... zira bazen bilgi paylaşımı karşıdakine yarardan çok zarar getirebilir...moderatörü olduğum forumda ilaç isimlerinin dahi yazılmasına izin vermemekteyim... bunun hassas bir konu olduğunu düşünüyorum... eğitim almamış kişilerin yorumları sebebiyle de pek çok insan hayatından olabiliyor...saygılarımla...
Kesinlikle size katılıyorum hande hanım size katılıyorum.BEn kendim için ilacın jenerik ismi yazıldığı için ve konu hakkında bilgim olduğu için yorum yaptım ama bana göre de bu insanlar yanlış yönlendirmeye sebep olabilir.
Fatih kardeş sabret, geçici bir durum... Benim sana tavsiyem bu günlerinde Mevlana'yı oku... Tasavvuf edebiyatının önemli eserlerini karıştır biraz... İlaçla tedavi çok önemli onu aksatma ama bu depresif günlerinde kendini, geçmişini ve geleceğini sorgula... Belki de bu sana bir fırsattır ve bunu iyi kullan... Sakın ümitsizliğe kapılma, kendini boşluktaymış gibi hissetme...
Fatih'cim çok geçmiş olsun, dünyanın derdi geçicidir, derdi veren Allah dermanını da verir. Bu konuda tecrübem olmadığı için çok fazla yorum yapmak istemem ama Umut'un dediği gibi kendine bir uğraş bulmanda fayda var. Paylaşmak bir çok sorunu çözer, imkanın çerçevesinde çevrendeki insanların sorunlarını çözmeye yardımcı ol, bu şekilde elde edeceğin haz bütün sorunlarını çözecektir. Mevlana Celaleddin Rumi der ki: "Burnuna sarımsak tıkamışsın, gül kokusu arıyorsun." Bizim dünya üzerindeki halimiz budur aslında, farkına varmaya çalış Fatih, sorunlar kendiliğinden çözülecektir.Selamlar.
Arkadasimiz, doktorundan ilacini almis zaten. En iyisi doktorunun tavsiyesini dinlemesi.Terazinin diger kefesinden bahsediyorum ben, Hande Hanim. Bazi doktorlar da insanlarin hayatlarini karartiyor, yazdiklari anti-depresif ilaclarla intiharlara yol aciyor. Hangi anti-depresif ilacin intihar duygusu uyandirma seklinde bir yan etkisi yok. Bu yan etkisi olmayan bir ilac var mi, ona bir cevap verin lutfen.