0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hazım abi özel mesaj gönderemiyorum 1 saatlik 10 msaj limitini doldurmuşum, msne ekledim ama sanırım kullanmıyorsun ya da açık değil.burdan yazdım artık
hangimiz depresyonda değiliz ki. hele ben gitsem kesin direkt 50 mg'lık olanlarından yazarlar. Fatih kullanırken yan etkilerini iyi araştır. Çoğu yatıştırıcı ilaç kullananın uykusunu getirir. Araç kullanırkensakata gelmeyesin.
Hadi canım. Yan etkisini bilmeyen varmıydı gerçekten? Hatta bu yan etkisini tedavi için kullananlar mevcut.
)))))))))))))))
Insallah ilaca gerek kalmadan duzelir rahatsizligin (eger bir rahatsizliksa) Fatih. Ilaclara guvenmiyorum ben, para kazanmak icin dogru durust test edip, onunu sonunu gormeden piyasaya suruyorlar, 10-15 sene sonra su yan etkisi ortaya cikti, suna sebep oluyormus diye okuyoruz. Receteli psikiyatri ilaclari bence esrardan daha vahim.
+1Kısaca 45 Minute )))* Fatih im takma kafana ..... başka, at haplarını keyfine bak
dostum takma kafana bukadar herkez hayatının bir döneminde iyi yada kötü yardım almıştır birilerinden izmirdeysen yada ugrarsan bul bn gezelim biraz kafa dağıtırsın ciddi söylüyorum şaka değil bende depresyondayım ama ilaç falan kullanmıyorum sadece hayatıı olduğu gibi kabul edip yaşıyorumm ama ilaçtan daha etkili bi çözüm söyliyeim sana kafaya takma umursama sen varsan var bu dünya sen yoksan yok
Gecmis olsun.
Fatih öncelikle şunu söyleyeyim doktorun yazdığı ilaçlar son derece güzel ilaçlar.Lustralin sedatif yani uyku yapıcı etkisi yoktur ama bu etki laroxyl de çok fazladır. Ama merak etme belli bir süre (en fazla 6 ay )kullanımdan sonra emin ol iyileşirsin. Geçmiş olsun.[/quoteTeşekür ederim.Evet yavaş,yavaş etkisini belli etmeye başladı dün sabahtan kullanmaya başladım.