0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pioneer premier serisi var onların sesi gayet iyi olması lazım..champion serisini bilemiyorum ama güle güle kulllan kardeşim bagajı da dert etme benim bagaj da o hale, senin tüp kadar bende bass var, bassın olduğu yerde de araç buzluğu var
bence pioneer yerine daha kaliteli markaların bas ve componentelirini kullansaydın daha iyi ses alırdın, çıkan sesten şimdilik memnun kalabilirisn ama 2 3 ay içinde istediğin gibi olmadığını anlıycaksın, moralini bozmak istemem ama aynı olay benim başıma geldi
abi herşey tamam da o medefe olayı o kadar değil yaa ben marangozluğun içindeyim zaten
o kadar resim resim dediniz çektim, yorum yapan yok arkadaş
En sonunda dünya gözüyle görebildik. Şaka bi yana amfiyi basın üstüne monte etmeyi iyi düşünmüşünüz. Magnat amfin nasıl memnunmusun? Sıkma canını ben de önlere bir türlü para ayırıp component takamadım. Bir de orjinal kolonlarım patladı galiba teypsesini çok açınca kendini korumaya almaya başladı. En yakın zamanda benim de component almam gerekiyor.
Vallahi Okan sen marangozluğun içinde olup kendin keser ve kaplarsın. Fakat tesisatçlara gittiğinde 100 tl aşağıya çift kat mdf pandizotu pek bulamazsın. Sonra benim gibi elinin altında alet edavat hele bir de el becerisi yoksa satınalmaktan başka çare yok. ayıp ediyon abi adanada olsan hemen hallederdim sana
ben de orjinaller patladı diye komponent almıştım
önerimi söyleyim hemen önlere komponent al, magnat amfine sür onları, bass için de güzel bir mono amfi al mutlu ol
componentleri alana kadar idare eder gibi duruyorlar. Para olmasa da dostlar sağolsun. Benim de component almam imkansız bu aralar durmadan kredi kartı açılımı yapıp duruyorum. Geçen hafta akü aniden kesti yeni akü aldım. 3 gün sonra arabayı 130.000 bakımına soktum. Cezalı olarak MTV'sini dün akşam yatırttım.En son olarak bugün de muayeneden geçtim. Kredi kartına 600 ytl kadar bir açılım yaptık. sonumuz hayrola...
battı gemi yan gider diyecem girişicem componentlere 180 ytl gibi bir rakam. fakat işin kötüsü maaşları da alamıyoruz.şu an 2 ay içerdeyiz.
ya bir kaç aya zaten canın öyle yapmak isteyecek ben bu kış mono amfi planlıyorum yetmiyor abi, gün geçtikçe daha çok istiyorsun