0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
müzik sistemi bizim işimiz arkadaslar yaptıgımız aracların fotoları nı gormek ısteyen arkadaslar irtibata gecsın yenı kasa corolla ya güçlü bir sistem yaptık bu ayki auto hifiden de takip edebilir CAR SOUND bayrampaşa
hoş geldiniz..ama bu yaptığınız izinsiz reklam vermek oluyor..önce tanışma bölümünde kendinizi tanıtmanız gerekmektedir
oğuzhanım ben geleyim de farhatın yolları taştan yapalım olmazsa, gidelim halledelim orda..bir de magnat 4 hoparlörünü besler merak etmeyesin, arka kapılara da takarız hoparlör o da dert değil, dizayn için de bir yol bulunur elbet
parazit sesi yapıyo diyosun gaza bastıgında vıııı diye ses geliyo diyosun o hala devam ediyomu?
Beni bir sen anlıyorsun Türkay
ayıp ettin lafı mı olur ben debir mono amfi alayım ferhatı ziyarete gidelim ama bu ay da birkaç masrafım olacak..aracı 3.5cm indiriyorum bir de frenlere el atcam biraz güçlendirmeye çalışcam sonraki ay ya da belki biraz sıkarsam bu ay ses sistemini de arttırırız
Ben zaten ay iflas bayrağını çektim , belki gelecek ay bile inmeyebilir o bayrak Ama ilk fırsatta sistemi tamamlıcam.. Şu ferhat ustayla da tanışalım olmadı amfiyi ondan alırım.. Gerçi amfiyi ikinci el düşünüodum ama uygun bişey bulursak 0 da olur..
ben de ikinci el düşünüyorum bana çok mantıklı geliyor ikinci el adamı çok sevdim ben oğuzhan ya, hem istediğimi verebildi hem istediğim fiyata yaptı..adam ne kalitede ne de fiyatta üzdü..kabloları süper gizledi, ne istediysem yaptı falan..sevdim ben onunla çalışmayı