0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amfini köprülü kullanabilirsin, iki kanala köprü yaparsın mono olur o kanal, sanırım iki katı oluyor direk yanlış bilmiyorsam.bendeki bass 38 cm fli, 300watt rms, bendeki amfide köprülü kullanıyorum ama ilerde 300wattlık bir mono amfi düşünüyorum bu amfiyi de komponent beslemek için kullancam, aküyü değiştircem, kapasitör alcam ama zaman emek ve nakit istiyor tabii ki
hayırlısı olsun Oğuzhan inşallah istediğin sesi alırsın.
Hani fotolar Hani video ooo böle olmazzz neşet emmim türkü çığırırken bass vurcak izlicez videoyu
Arkadaşlar tesisatımda şöyle bişey var. Acaba normal mi değil mi sorayım dedim.. Birincisi şu... Arabanın kontağı acc'de dururken teybi açıyorum. Haliyle amfide açılıyor. Müzik çalarken kontağa bastığım zaman çat die bir ses geliyor ve araba çalışıor. Onun nedeni aküye aniden çok yüklenmemden dolayı olabilir mi? İkincisi arabada kısık sesle müzik dinlerken devir yükseldikçe hoparlörden vııııııııııııııı diye bir ses geliyor. Devir yükseldikçe sesin yüksekliği artıyor. Normal mi bunlar?
normal değil kesinlikle, parazit yapmış..ama nerden, onu taktırdığın yere götür söyle, ya da götür ferhata o halletsin, ama birine götür
O zaman şu okullar açılsın önlere componentları taktırmaya gidelim beraber ferhata.. o arada halletsin
varım be oğuzhan, ben de arkaya mdf yaptırırım orda, bir çift 6x9 bir çift de 16cm komponent takarım
Ben daha componentları almadım. Aynı yerden alalım indirim yaptıralım Sen gel bir ayar çekelim o zaman =)
bence pioneer yerine daha kaliteli markaların bas ve componentelirini kullansaydın daha iyi ses alırdın, çıkan sesten şimdilik memnun kalabilirisn ama 2 3 ay içinde istediğin gibi olmadığını anlıycaksın, moralini bozmak istemem ama aynı olay benim başıma geldi
tüp tam olarak nerede stepnede mi yoksa koltuk arkasında mı? (Anladığım kadarıyla koltuğun arkasında)Pandizot'un altındaki saçı kesmeden bass koyman çok zor. eğer saçı gözden çıkaracaksan arkaya iki tane 25 cm bass,önlere de component ile 4 çıkışlı bir amfi işini görür gibi.İçini karartmak gibi olmasın. Amfi 4 çıkışlı giriş seviyesi 300-400 tl arası Component 200 tl civarı 2 adet 25 cm bass 200 tl desek Arkaya mdf diyecekler o da 100-150 tl arası Amfi kablosu kiti orta yollu desek 50-100 tl İşçilik te 50-100 gibi alırlar tahminim.Anlayacağın hepsini bir kerede kurmaya kalksan minimum 1000 tl civarı bir bütçe ayırman gerekecek.