0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya şöyle bir olay varmı arkadaşlar plazada arabayı showrooma yerleştirirken bir tarafını çarpıyorlar orasını tamir edip boyayıp müşteriye satıyorlar veya aracı tırdan düşürüyorlar sonra satıyorlar...düşünün siz bu arabayı aldınız allah aşkına kaç yıl sonra farkına varbilirsiniz bir de 2. elde sattığınızı düşünün, adama yeminler edersiniz bişeyi yok diye expertiz raporunu görünce ne düşünürsünüz acaba...böyle şeyler ülkemizde oluyor malesef. her şey paramı arkadaşlar müşteri zaten parasını verip o km araç almak için gelmiş senin kapına neden ahlaksızlık yapıyorsunuz ticaretin ahlaklı yapılması lazım. bu her dinde böyledir ticareti böyle yapmayanlara Allah da sorar kulu da...
maalesef öyle..sırf araçların değil birçok seyin servisinde kavga etmeden iş çözülmüyor..sanki müşteri bağırınca birden akıllarına "yapılması gerekenler" geliyor..hakkınızı bağırarak istemeye zorluyorlar..halbuki kendini müşterinin yerine koysa sorun çözülecek..bana kızanlar olacaktır bu yorumumdan dolayı ama kusura bakmayın maalesef bu böyle işliyor bu ülkede..
Selam arkadaşlar,konuyu merak eden arkadaşlar için hemen girip yazayım istedim.Bugün Toyota genel merkezde görevli bir arkadaş aradı, ve otomobilimi değiştireceklerini, fakat şu anda ellerinde M/M bulunmadığını, tam otomatik verseler kabul edip etmeyeceğimi sordu. Ben de tabi ki kabul ettim ve inanın Toyota'yı tercih ettiğime binlerce kere şükrettim. Başka bir marka bu olayı bu şekilde sonlandırır mıydı bilemiyorum.O yüzden Toyota'ya buradan çok büyük bir alkış gönderiyorum. Umarım yeni arabamın işlemleri en kısa sürede biter hafta sonuna kadar arabama kavuşurum.Saygılar...