0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vallahi inanasım gelmiyor. Siz tatile çıkacaksınız diye size araba tahsis ediyorlar. Alper bey, bizimle paylaşmadığınız şeyler mi var? Örneğin Sabancıların akrabası falan mısınız?
Ben dedigimin arkasindayim. Tüketici yasasinda araba gibi büyük kalemlerdeki problemlerin nasil cözülecegi detayli sekilde yazilmamis. Burada direk firma insiyatifini kullanmis. Emin olun bircok firma bunu yapmaz, yapmak zorunda da degil.Bir arkadasimin garantideki arabasinin bir silindiri malzeme probleminden eridi. Aracin distribütörü Türkiye'ki en büyük ailelerden birine ait.Kanunen orjinal parca kullanarak yetkili servis disinda yapilan servis hizmeti garantiyi kaldirmaz diye bir hüküm var.Bu cok büyük sirket kanunu hice sayarak, motoru garantiden degistirmiyor. Bu kadar emindiniz, niye daha önce demediniz, destekte bulunmadiniz.
yok valla, ne sabancılarla ne de toyotasada görevli bir kişiyle akrabalığı bırakın arkadaşlık bile söz konusu değil.İşin özü, ne istediğin ve nasıl isteyeceğini iyi bilmek, firma da müşteri memnuniyetine önem veriyorsa gerisi geliyor...
Toytasa'ya bir alkış daha arkadaşlar... Bugün sabahtan akşama kadar, gerekli evrakları toplamayla uğraştım. Bütün uğraşlara rağmen, yeni arabayı yarına kadar yetiştiremeyeceklerini belirttiler. Ben ise yarın tatile çıkıyorum ve arabaya ihtiyacım var. Toyota ne yaptı? Bana araba tahsis etti Evet, bazılarınız inanmayabilir ama, bu olaylar gerçekten oluyor. Tatil boyunca kullanmam için 2003 model bir avensis tahsis ettiler. Arabayı şahsen gidip genel müdürlükten aldım. TOYOTASA GenelMüdürlüğünde bu konuyla ilgilenen Ayça hanım ve Eray Bey'e sonsuz teşekkürler...Son teşekkür arabamı teslim aldıktan sonra, onu da buradan duyuracağım tatil dönüşü inşallah...
fakat diğer arabayı fullemiştim, benzini yeni arabaya güvenli bir şekilde aktarmanın yolu varmı acaba?