Gönderen Konu: Sıfır Corolla'da ABS problemi. Daha ilk günden arabadan soğudum...  (Okunma sayısı 9889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Türkçemize sahip çıkalım....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Sıfır Corolla'da ABS problemi. Daha ilk günden arabadan soğudum...
« Yanıtla #80 : Haziran 25, 2009, 17:15:38 »
Vallahi inanasım gelmiyor. Siz tatile çıkacaksınız diye size araba tahsis ediyorlar.
Alper bey, bizimle paylaşmadığınız şeyler mi var? Örneğin Sabancıların akrabası falan mısınız?:)
Türkçemiz, parmak izi gibidir. Bizimle büyür bizimle ölür. O'nu korumazsak, yıpranır, yozlaşır ve bir MİLLET yok olur.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 25, 2009, 17:15:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #81 : Haziran 25, 2009, 17:18:16 »
Alper bey iyi tırsmışlar sizden  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 Corolla Comfort 1.6 A/T - Benzinli
« Yanıtla #82 : Haziran 25, 2009, 17:23:08 »
yok valla, ne sabancılarla ne de toyotasada görevli bir kişiyle akrabalığı bırakın arkadaşlık bile söz konusu değil.
İşin özü, ne istediğin ve nasıl isteyeceğini iyi bilmek, firma da müşteri memnuniyetine önem veriyorsa gerisi geliyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Haziran 25, 2009, 17:24:44 »

Vallahi inanasım gelmiyor. Siz tatile çıkacaksınız diye size araba tahsis ediyorlar.
Alper bey, bizimle paylaşmadığınız şeyler mi var? Örneğin Sabancıların akrabası falan mısınız?:)

Bilgihan Bey abiye sonuna kadar katılıyorum :wacko: :wacko: :wacko:  Sizin adınıza sevindirici bir durum ama gerçekten üstüste bu kadar olumlu şey ne mutlu....

Bir söz vardı çok hoşuma giden; Herşey yolunda gidiyorsa birşeyler ters gidiyor demektir. :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Haziran 25, 2009, 17:32:12 »
en baştan beri söylediğim şeyi tekrar söylüyorum, başlarda söylerken kızıyordunuz..nasıl yaklaşacağınızı bilmek..kimsenin alper beyden tırstığı falan yok doğru bir yol izledi istediğini elde etti..bağırıp çağırmak yerine dilekçe verdi..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #85 : Haziran 25, 2009, 17:54:41 »
biz konunun başından beri emindik...
Ben dedigimin arkasindayim.
Tüketici yasasinda araba gibi büyük kalemlerdeki problemlerin nasil cözülecegi detayli sekilde yazilmamis.
Burada direk firma insiyatifini kullanmis. Emin olun bircok firma bunu yapmaz, yapmak zorunda da degil.

Bir arkadasimin garantideki arabasinin bir silindiri malzeme probleminden eridi.
Aracin distribütörü Türkiye'ki en büyük ailelerden birine ait.
Kanunen orjinal parca kullanarak yetkili servis disinda yapilan servis hizmeti garantiyi kaldirmaz diye bir hüküm var.
Bu cok büyük sirket kanunu hice sayarak, motoru garantiden degistirmiyor.

Bu kadar emindiniz, niye daha önce demediniz, destekte bulunmadiniz. ;)
2001 vvt-i corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Haziran 25, 2009, 19:26:50 »
yok valla, ne sabancılarla ne de toyotasada görevli bir kişiyle akrabalığı bırakın arkadaşlık bile söz konusu değil.
İşin özü, ne istediğin ve nasıl isteyeceğini iyi bilmek, firma da müşteri memnuniyetine önem veriyorsa gerisi geliyor...

+41
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Haziran 25, 2009, 21:43:41 »
Konu başlığını değiştirmek gerek artık :)

Yeni aracınız hayırlı olsun, Toyota yakışanı yapmış.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Haziran 25, 2009, 22:09:51 »
Toytasa'ya bir alkış daha arkadaşlar...  :alkis:
Bugün sabahtan akşama kadar, gerekli evrakları toplamayla uğraştım. Bütün uğraşlara rağmen, yeni arabayı yarına kadar yetiştiremeyeceklerini belirttiler. Ben ise yarın tatile çıkıyorum ve arabaya ihtiyacım var.
Toyota ne yaptı? Bana araba tahsis etti  :lol: Evet, bazılarınız inanmayabilir ama, bu olaylar gerçekten oluyor. Tatil boyunca kullanmam için 2003 model bir avensis tahsis ettiler. Arabayı şahsen gidip genel müdürlükten aldım. TOYOTASA GenelMüdürlüğünde bu konuyla ilgilenen Ayça hanım ve Eray Bey'e sonsuz teşekkürler...
Son teşekkür arabamı teslim aldıktan sonra, onu da buradan duyuracağım tatil dönüşü inşallah...

Alper bey ayça hanımın banada yardımı olmuştu , ben Corolla T-Sportun bir parçasınınj kodunu bulmaya çalışıyordum nerdeyse tüm servisleri aradım ama kimse yardımcı olamamıştı, daha sonra ayça hanıma denk geldim :) bana yardım ediceğini söyledi tam 2 ay sonra parça kodunu bularak bana döndü :D 2 ay boyunca uğraşmıştı Helal olsun diyorum :) sizede kazasız belasız sürmenizi diliyorum, size ilk sert girişinizden toyota karşı olan tavrınız yüzünden bozulmuş ve konunuza cevap yazmamıştım ama artık bu markayı tanımış oldunuz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Haziran 26, 2009, 00:43:38 »
fakat diğer arabayı fullemiştim, benzini yeni arabaya güvenli bir şekilde aktarmanın yolu varmı acaba?

onuda artık eski arabayı kullandığın süreye say :hurra:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
yeni aracınızı güle güle kullanın gerçekten de toyotayı takdir etmek lazım bu zor bir karar hem de hukuki işlem olmadan...bravo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
gerçekten inanmak zor olaylara.. bi alkışta benden toyota ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Alper bey yeni okudum ben konuyu, geçmiş olsun ve hayırlı olsun gerçekten çok sevindim adınıza ilk sayfayı okuduğumda çok üzülmüştüm :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 Corolla Comfort 1.6 A/T - Benzinli
Merhaba arkadaşlar...
Sonunda mutlu son  :lol:
Dün tatilden döndüm, bana tahsis ettikleri avensisi teslim ederek 0km Corolla Comfort 1.6 Sedan A/T otomobilimi teslim aldım. Gerçekten tam otomatik ile M/M arasında dağlar kadar fark var. Yaşadığım strese ve tüm uğraşlarıma deydi doğrusu.
Sonuç olarak Toyotasa otomobiline sahip çıktı, müşterisini mağdur etmedi, tüm masrafları üstlenerek otomobili değiştirdi, tatil için geçici araba tahsis etti... Müşteri memnuniyeti için daha ne yapılabilir ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Size geçmiş olsun
TOYOTA ya da büyük bir alkış.  :alkis:
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ben firma olsam şahsen değişimi kabul etmezdim.Sonuçta her ürün bozulabilir,sıfırda olsa.Hukuki olarakta yenisini alma hakkınız yoktu.Ancak 3 defa değişim olur da yine araç düzelmezse değiştiriyorlar.Ama işte bu Toyota.Müşteri memnuniyeti konusunda herşeyi göze alıyorlar.

Geçen ay Yaris Sol aldım.2000 lira daha ucuza Opel Corsa vardı hem de ekstradan oto. vitesi ve de donanımları vardı.Ama sırf Toyota diye ve de Corsa da sırf Opel diye Yarisi aldım.Yani Toyotada bu memnuniyetin karşılığını alıyor ;)

Aracınızın km'si kaçtı onu merak ettim?Sizin aracı başkasına satmasınlar 0 diye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Alper Bey, tekrar geçmiş olsun. Yeni aracınızın resimlerini de bizlerle paylaşırsınız artık.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
belkide fren hidroliği eksiktir veya yokur unutulmuştur insanlık hali bence varya arkadaşım sorun toyotada değil sorun bizde bu arabalar turkiyeye geldikden sonra bir şeyler oluyor üzerindeki lastiği bile sökülüyor ben size bir şey anlatıyım benim bir sevdiğim abim tır söförü araba çekiyorlar tırla 8 tane bir gün arabaları boşaltırken arabanın birini rampadan düşürüyorlar araba hemen garaj daki tamiranede yapılıyorr tekrar teslim ediliyor sizce kaç kişi 0 arabayı kontrol eder olur böyle şeyler arızası giderilir hele bi arabayı kullanmaya başlayın bi zevkini alın allahtan ilk başta olmuş ya ilerleyen zamanlarda olsa garanti sonrası felan