0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler, benim de merak ettiğim tam da buydu. Yani magnatec full sentetik midir diye... Fiyatlar internette castrol edge 5w-30 için çok oynuyor. Mesela 89TL de var, 130 TL yede var. Sahte olabilir mi acaba diye ucuzundan da korkmuyor değilim hani
aracım 2009 corolla 1,6 benzinli lpg yok en son 5 30yağ koymuştum ama yağ çubuğunda farkettim ki yağı eksilmiş sizce ne yapmalıyım 30 binde yağ değişimi yapmıştım 2012 agustos ayında şimdi 40100 km bır sonraki yağ değişimi 45 000 de idi yağı değiştirmelimiyim yoksa eksiği tamamlayıp değişim zamanını mı bekleyeyim
arkadaşlar 30.000 km. periyodik bakım için motor yağını kendim alıp götüreceğim. tercihim mobil 1 esp 5w-30 formula olacak. internette araştırma yaptım ancak piyasadan almayı düşünüyorum. malüm sahte motor yağlarının artması internetin de e.ticaret yasalarındaki boşluklar nedeniyle buna çanak tutması nedeniyle. mobil1 sitesinde yetkili bayi bilgileri de yok. bu yüzden ankara da tavsiye edeceğiniz güvenilir bir yağcı var mı?
Özen ticaret var şaşmazda. Websitelerindende güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Otostart.com da da kampanya vardı 4 litre Esp 5w30 yağı 79 Tl ye satıyorlardı. Ben en son oradan aldım.
Bazen böyle güzel kampanyalar yapıyorlar. Sık sık takip etmek gerekiyor.
Sercanla ben otostart dan 4 er litre Esp 5w30 yağ aldık yağlar kargoda gelirken biraz akmış. Durumu otostart yetkililerine bildirdik yeniden 4 litre yağ gönderdiler eski yağlar sizde kalsın dediler :-) şimdi evde 8 litreye yakın yağ var :-)
İyiymiş = ) E peki kanıtlamak gerekmiyor mu yağın aktığını falan ?
Evet fotoğraf çekip mail istediler yolladık, hiç sorun çıkartmadan yenisini yolladılar :-)
Bir fotoğrafla halloldu demek. Sizin için artı puan almış oldular. Böyle yapsalar hep, kullanıcı memnuniyeti sayesinde ayaklar da alışır hem =) Bazen de aksilikler olabiliyor. Şans diyelim onlara da.