0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ferdi senin yazman lazım zaten bak senin için geliyorum oraya bartına araba bakmaya gittiğimizde lafı dokundurdun içimde kaldı kalan lafı çıkartmaya geliyorum ona göre
Şaka maka 15 gündür anca girebildim internete
Şimdi öyle bir tarih seçilmiş ki, haftalardır hatunla yazlığa kaçma planı yapıyoruz. Muhtemelen olacak da ve ben cuma akşamı Silivri'ye geçeceğim. Pazar günü sabah erkenden yola çıkacağım 11.00'da antrenmanım olacak. Yani 12.15'e kadar antrenmandayım. Sonra bir de hatunu alıp Düzce'ye geçmeye çalışacağım ama gerçekten zor gibi gözüküyor. Bir de akşam dönüşü var ama beni gelmeye teşvik eden kişi Hakkı Saygılı'dır! Yahu adam Adana'dan geliyor. Tebrik ve üstün hizmet madalyası filan bir şey yapmak lazım. Çok kesin olmamakla beraber gelmeyi çok istediğimi belirteyim. Siz beni gelmiyor diyesayın da, gelirsem de size sürpriz olsun (Ya da kabus )...
Bu gün otobüs bileti bakınıyorum.Kısmetse oradayım.
Ben Düzce muhabiriniz Ahmet Can Kelle Şu an Düzce semalarındada hava sıcaklığı mevsim şartlarında ilerlemek, yer yeratıştıran yağmur ve Akçakoca üstlerinde görülen şimşekler var... Donsun geceler
Kelle he Türküsü geldi aklıma la Amanın kelle, kelle....İmzana bayıldım kardeşim
Ahmet şu A,N,G,M,Z,S,K,E,H,D planlarını bizede anlatta bizde bilelim bak valide ile pederde gelmek istiyor onlarıda getiririm belki ona göre
Harbi? Ozaman ben de getiririm bak bizimkileri
aileni getirebilirsin dilersen Emre sonuçta orda mangalımızı yapıcaz kimsenin çekineceği bişey olucağını sanmıyorum aileni evde bırakıp mangal yemeğemi gidiceksin tek başına tüüüüü sana hiçmi için sızlamıycak ben magal yerken onlar evde neyapıyorlar acaba diye
Yok ya, hani muhabbete dahil olamazlar sonuçta yaşlılar. Hem ben de rahat olamam, neyse evde kalsın onlar. Biz hanımla gelsek yeter