Şimdi öyle bir tarih seçilmiş ki, haftalardır hatunla yazlığa kaçma planı yapıyoruz. Muhtemelen olacak da ve ben cuma akşamı Silivri'ye geçeceğim. Pazar günü sabah erkenden yola çıkacağım 11.00'da antrenmanım olacak. Yani 12.15'e kadar antrenmandayım. Sonra bir de hatunu alıp Düzce'ye geçmeye çalışacağım ama gerçekten zor gibi gözüküyor. Bir de akşam dönüşü var ama beni gelmeye teşvik eden kişi Hakkı Saygılı'dır! Yahu adam Adana'dan geliyor. Tebrik ve üstün hizmet madalyası filan bir şey yapmak lazım. Çok kesin olmamakla beraber gelmeyi çok istediğimi belirteyim. Siz beni gelmiyor diyesayın da, gelirsem de size sürpriz olsun (Ya da kabus

)...
Hanım tarafının düğün merasimi olmasa
inanın Dağhan'ın dediği gibi Hakkı'nın gazı ile ben bile gelirdim Antalya dan
Şimdi öyle bir tarih seçilmiş ki, haftalardır hatunla yazlığa kaçma planı yapıyoruz. Muhtemelen olacak da ve ben cuma akşamı Silivri'ye geçeceğim. Pazar günü sabah erkenden yola çıkacağım 11.00'da antrenmanım olacak. Yani 12.15'e kadar antrenmandayım. Sonra bir de hatunu alıp Düzce'ye geçmeye çalışacağım ama gerçekten zor gibi gözüküyor. Bir de akşam dönüşü var ama beni gelmeye teşvik eden kişi Hakkı Saygılı'dır! Yahu adam Adana'dan geliyor. Tebrik ve üstün hizmet madalyası filan bir şey yapmak lazım. Çok kesin olmamakla beraber gelmeyi çok istediğimi belirteyim. Siz beni gelmiyor diyesayın da, gelirsem de size sürpriz olsun (Ya da kabus
)...
Aman diyeyim Dağhan, ikinci defa hatunla kapıştırmayalım seni

Geçen seferden mahçubuz sana karşı zaten Ferdi'yle birlikte
Bu gün otobüs bileti bakınıyorum.Kısmetse oradayım.
Gece 23:00 a Kuşadasına bilet aldım 3-4 gün sürecek bir iş çıktı başıma

İş bitiminde toplantı tarihi halen geçmemiş olursa Kuşadası'ndan Düzceye transfer olucam.
Burda havalar gök gürültülü ve rüzgarlı bu gece yağarsa çok fena patlıycak hava

diğer yerlerde durum ne vaziyette
Yağmur yağsada B,C,D planları var
İstanbulda durum normal

Az önce biraz esti,gürledi ama kurusıkı
Pazar gününe konu kalsın konuları bitirmeyin