0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet abi benide arıyabilirsiniz
Tamam Serdar, özelden numaranı gönder gelince seni ararım
Henüz plan yapmadım, çok ani kararlar veriyorum. Sabah kalkabilirsem öğlene doğru o tarafda olurum ama ne zaman yataktan çıkarım bilmiyorum, gözüm yemezse Pazar sabahı gelirim. Neyse yarın gelirsem ararım, gelmezsem pazar günü görüşürüz.
Coming Soon
Mesut Akın hızlı geliyor
kaliperleride halletmem lazım yarın off baya işim var pazara hepsi yetişmesi lazım ama görücüye çıkıcaz
Ahmet kafayı yedim bugün zaten internette coilover, kule gergisi, buji, buji kabloları, TRD depo ve radyatör kapağı, Stage 2 devriyaj seti , spor egzoz falan bak bak bak ara dur kafa oldu KAFA 1500
Pazara saglam çıkta D:
Evet hocam pazar gününe ne kaldı şurada yıpratma kendini
Ahmet ve Ali abi kaliperleri boyuycam kırmızıdan sıkıldım onu halledersem pazara sağlam çıkarım sanırım ama TRD fontu lazım bana bitürlü bulamıyorum az kaldı balata kayış kopucak bulamazssam
Anlaşıldı pazar seni bi şelalenin altına sokup çıkarıcaz
güzel fikir
Ne yapayım abi bu kafayla gelirsen verim alamayız valla ama sabah sabah buz gibi dağ suyunu yiyince iki gün uykun gelmez zaten
Dur TRD fontunu çözdüm yarın yetiştirebilirsem pazar günü sürprizim olucak hadi ben yatimda erken kalkıp işeri halletmem lazım yarın
Evet arkadaşlar, Toyotaclubtr toplantımız Hakkı abimizin yola çıkmasıyla başlamıştır. Öncelikle ona hayırlı yolculuklar diliyorum. Nasip olursa ikindi gibi Düzce de Ahmet Can ile buluşacaklar. Akşama da ben dükkanı kapadıktan sonra Akçakoca da buluşacağız Heyecan bastı bugün akşam olmaz artık
Coşkun'u silin oradan, hayatta gelmez ben geçmiş toplantılardan biliyorum.