0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet anlaşılan ne konvoy yapabilicez ne bişey, sen ve emre bana özelden Telefonlarınız yollarmısınız ben başımın çaresine bakim en azından
Organizenin Kocaeli kısmınada bulaşalım o zmn biz istanbul grubu 9:30-10:00 arası otobanda İzmit McDonalds da olacak gibi yola çıksın, Kocaeli grubuda ordan katılır, bizde ona göre Düzce çıkışında karşılama ekibi, mehter takımı ve belediye bandosuyla hazır bulunuruz :DNot: Saat temsilidir geri yada ileri alabiliriz
Aynı görüşteyim İstanbul ekibimizin en geç 11 gibi Düzcede olması iyi olur diye düşünmekteyim...
O zamn Kocaeli den katılan kardeşlerimizin nezaketine sığınarak otobandaki İzmit McDonalds'a kadar olan bölümüde devralıp organizeyi bir revize edelim İstanbul ve Kocaeli grubu 9:30-10:00 Arası Mc'te toplansın, bizde ona göre Düzce çıkışında ekiplerimizle hazır bulunalım:)
Abicim cumartesi akşamı alacağim elime kalem kağıdı kesin gelenleri yazacağım... Bu sayıya görede gerekli miktarda malzeme listesi yaparım... Bunları dert etmeyin Cumartesi akşamı kesin gelenler listesinde olun bize yeterli Aticim senin payını ayırırız kardeşim
Abicim bence en geç 11 de Düzcede olunmalı çünkü muhtemelen herkes karanlıga kalmayalım diye erken cıkmak isteyecektir... Ne kadar erken balarsak o kadar iyi olur diye düşünmekteyim...
Cortim yaa ruhu organizatör Babalarımızda mı böyleydi
Alıntı yapmadan okuduguma özet olarak toparlıyorum ama ilk sözüm kımıl zararlısı Emreye senin atıldığını görmeden ben atılmam len bu forumdan
o zmn izmitteki buluşma saati 9:00-9:30 olsun, istanbul gurubunun istanbul içinde birleşmeleri zor olucaktr diye düşünüyorum 2 grup bu saatte Mc te buluşsun
bence böylesi daha iyi olur
Bak bak bak Ahmet Can beye.
Evet arkadaşlar o zaman istanbul ve kocaeli tayfası pazar sabah 09:30 ila 09: 45 arası izmit otoban mcdonaldsta toplanıyor
Eeee şey ben yani abi aslında :p Evet arkadaşlar o zaman istanbul ve kocaeli tayfası pazar sabah 09:30 ila 09: 45 arası izmit otoban mcdonaldsta toplanıyor
Bu aşamada gelecek olanlar...1) Ahmet Can DİL (Damsız#1)2) Burak DİL biladerimm (Bekar#2)3) Serdar DİL (Bekar#3)4) Ferdi ÇETİNBAŞ ve Eşi5) Emre OZAN ve Eşi6) Hakan ÖZTÜRK ve Eşi7) Ergün GÜRKAN ve Eşi (Ergün ölsem bile vasiyet edicem tabutum orada olacak dedi kardeşim benim )8) Bomba Transfer Hakkı SAYGILI (yengeyi kandırma aşamasında) (Adana’dan Yaris'i ile tüketim rekoru kırarak gelecek)9) İlhan ÇİLİNGİR ve Eşi10) Mesut AKIN11) Mestan AKIN ve Eşi12) Erdi ÇETİNBAŞ (Bekar#4)13) Emre ACIK (Bekar#5)14) Yücel YILDIRIM (Bekar#6)15). Şanslı üyemiz kim olacak...