0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar o zaman İstanbul ve Kocaeli tayfası pazar sabah 09:30 ila 09: 45 arası izmit otoban mcdonaldsta toplanıyor
Listeye Cem YÜCEL 'de eklenmeyecek mi? Cem 'de gelecekti galiba nişanlısı ile. Mc Donald's Trafik denetlemeyi geçince mi idi? Ya da hangi bölümde idi? (Mc Donald's ı hatırlıyorum da ) Bence sabah İstanbul'dan çıkış çok rahat olur ve trafik olmaz, bu yüzden daha erken bile buluşulabilinir Mc Donald's da. Sanırım İstanbul'da en uzaktan gelenlerden biri ben olacağım. 07:30 'da araçla çıksam 09:00 gibi ilk buluşma yerinde (Mc Donald's) olabilirim. İlk buluşmaya 09:00 - 09:15 diyelim isterseniz herkes için uygunsa, ne kadar erken o kadar iyi. Bu arada Ergün, Emre Ozan, Emre Açık, Ferdi, Ahmet eğer numaralarınız değişmedi ise bende var. Ben Otoyola girdiğimde Emre Açık seni ararım. Bence Mesut ve Ergün de aynı şekilde haberleşebilir. Tahminim eş zamanlarda otoyola gireceğiz. İlk buluşma yerine gelice de Ahmet, Ferdi ya da Emre Ozan 'ı ararız (onlarda zaten buluşmuş olur sanırım). Yine yolda gerekirse biribirimizle temasa geçelim ama mümkünse ilk buluşma saatini netleştirelim (çünkü sanırım İzmit ve Düzce 'deki arkadaşlar da buna tabi olacaklar) ve gecikmeyelim. Hatta ben araçla İstanbul 'dan yola çıkınca sana çağrı atarım Ergün, sende Mesut 'a at. Bu yola çıktık demek olsun. Başka İstanbul 'dan gelecek arkadaş varsa aynı şekilde onada çağrı atarız, örneğin Cem 'e. Ama Cem 'in numarası yok bende. ! Herkes için uygunsa kendimi 07:30 gibi çıkacak şekilde ayarlıyorum.
Arkadaşlar, o zamana kadar belki hava değişir ama meteorolojinin web sayfasında önümüzdeki dört gün boyunca gök gürültülü sağnak yağmur görünüyor. B planımız var değil mi
Bu gün otobüs bileti bakınıyorum.Kısmetse oradayım.
Ahmet Can Dil kardeşim %50 geliyorum %50 gelemiyoruö
yanlız 15km kadar dağ yolu demişsin benim araba yere yakın acil servis aramak zorunda kalmayız dimi ??
gaza dikkatli basalım arkadaki araca çakıl atmıyalım
Tarih yazacağız inşallah
Corti bize soyisimden bir bütün olarak bakıyorlar