0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pazar gününe konu kalsın konuları bitirmeyin
Pazar günü Aaametin planlarını dinlemekle geçicek günümüz
İptir, toptur, frisbydir hazır mı?
Video kamerası olan biri kamerasını getirirse çok iyi olur
Len Emre senin için çok kötü bi haberim var pazar günü hal ve hareketlerine dikkat et Çünküüüüüüüüüüü pazartesi Cortimle izmitteyiz
Hele bi o gün eksik bişey göreyim İzmitte de çekersin
1) Ahmet Can DİL (bekar garibim )2) Burak DİL biladerimm 3) Serdar DİL 4) Ferdi ÇETİNBAŞ ve Eşi5) Emre OZAN ve Eşi6) Hakan ÖZTÜRK ve Eşi8) Bomba Transfer Hakkı SAYGILI (yengeyi kandırma aşamasında) (Adana’dan Yaris'i ile tüketim rekoru kırarak gelecek)9) İlhan ÇİLİNGİR ve Eşi10) Mesut AKIN11) Mestan AKIN ve Eşi12) Erdi ÇETİNBAŞ13) Emre AÇIK & Yücel YILDIRIM14) Cem YÜCEL ve Nişanlısı15) Ali YILDIRIM ve Eşi Çoşkun DEMİRATLI kardeşimde sürpriz olarak gelebilirler inşallah... Arkadaşlar o zaman İstanbul ve Kocaeli tayfası pazar sabah 09:00 ila 09:15 arası izmit otoban mcdonaldsta toplanıyor
Bu şekilde gibi görünüyor Ahmet Can'ım... Bizim hatun fena hasta. Napcam bilmiyorum valla...
Coşkun'u silin oradan, hayatta gelmez ben geçmiş toplantılardan biliyorum. Bana gelince ise muhtemelen gelemiyorum, gelirsem de bekar geliyorum. Hatunla kedi-köpek misali anlaştığımız için, bir saat sonra dahi ne olacağını kestiremiyorum
pazar gününe arabama bi ön kule gergisi yetiştirmeye çalışıyorum vakitte daraldı artık az kaldı değilmi
Listede görüldüğü gibi Ankara ekibini temsilen Yeni nesil Corolla ile geliyorum inşallah. Bu arada Ahmet'cim ben yarın Akçakoca tarafında olabilirim, sizde oralarda olacakmısınız?
Coming Soon
Abicim hoşgeliyosun.... Gündüz olmasak bile akşam Hakkı abiyle Ferdi abiyle buluşcaz Akçakocada...Duruma göre telefonlaşalım Hakkı abi 3 gibi Düzcede olur muhtemelen siz o saatlerde nerede olacaksanız ona göre bir plan yaparız.... Ben sürekli müsaitim abi her ana arayabilirsiinz yarın...Mesut Akın hızlı geliyor