0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, hepinizi bekliyorum ha. Bakın ben ta Adana'dan gelececeğim, çok çok önemli bir işim çıkmazsa. Hem de Cumartesi günü
Desene kutlamalar Cumartesi akşamdan başlayacak
Etler ve diğer malzemelerin alınacağı uygun bir yer belirleyelim. Düzceli arkadaşlar bizi bu konuda yönlendirir. Uygunsa havuz oluştururuz ve alınacakları alırız.
ahmet et artarsa hakkı abiye ver ben adanadan gider alırım
Bu aşamada gelecek olanlar...1) Ahmet Can DİL (Damsız#1)2) Burak DİL biladerimm (Bekar#2)3) Serdar DİL (Bekar#3)4) Ferdi ÇETİNBAŞ ve Eşi5) Emre OZAN ve Eşi6) Hakan ÖZTÜRK ve Eşi7) Ergün GÜRKAN ve Eşi (Ergün ölsem bile vasiyet edicem tabutum orada olacak dedi kardeşim benim )8) Bomba Transfer Hakkı SAYGILI (yengeyi kandırma aşamasında) (Adanadan Yaris'i ile tüketim rekoru kırarak gelecek)9) İlhan ÇİLİNGİR ve Eşi10) Mesut AKIN11) Mestan AKIN ve Eşi12) Erdi ÇETİNBAŞ (Bekar#4)13) Emre ACIK (Bekar#5)14)Yücel YILDIRIM (Bekar#6)Konuda yorumu olmayan geleceke arkadaşlar tarih yaklaşmakta saygılar
corti müsadenle pasif kalmamak adına iki kelam ediyim ; pazar sabahı Düzce otoban çıkışında buluşucaz fakat ordan direk faaliyet alanımıza geçmeden şehir içinnden geçicez diye konuştuğumuzu hatırlıyorum. Bunuda paylaşalım lütfen
Evet Tabii yaa Ne o Aaamet yangından mal mı kaçırıyosun olm Hele bi Düzce ye geldik diyelim bi inelim bakalım
anlaşılan o ki 28 haziranda forum düzceye akacak...
Ahmet'cim sen cep numaranı özelden gönderebilirmisin, hani belki gelme durumum olur ararım seni.
anlaşılan o ki 28 haziranda forum Düzceye akacak...
Aramızda görmek isteriz:)