0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın abi herşeyi konuşmak gerek vakit yaklaşti.... Kim ne yer ne yemez onlarıda bilmem gerekiyor organizator olarak... Toplanma konusunda burada beleyecegim için yardımcı olamayacagım Ben pm atmaya çalişirim birazdan herkese...
Aaaa ben bunu hi düşünmemiştim laaaa iti var uğursuzu var Bizde it çok onlara haber verim ben Gümüşova rampasında kıstırsınlar seni
ahmet TOSUN kesiyomuşun oglum dogruysa bende gelecem sen bitiremezsin
Ahmet ve Emre şu organizayonu tam olarak düzenliyelim artık az zaman kaldı, ben kendi forumumda böyle bir toplantı olunca tüm üyelere toplu mail çekyorum admin panelden, yönetimden irca etsek mail atsalar , ayrıca konunun en başına nerden toplanıp yola nasıl çıkılıcak bilgilerini yazsak güzelce
Hanım yan çizmese bende gelecektim ama malesef yan çizdi. Siz yinede toplantı yerini ve detayları banada bildirin. O güne kadar ikna edebilirsem ve bir aksilik çıkmazsa kesin gelirim ama iş hatun kişide bitiyor malesef
ahmet dana kesiyomuşun oglum dogruysa bende gelecem sen bitiremezsin
Sen kendine göre bir menü oluştur corti :D
Aaamet ne biçim organizatörsün ayarlasana kardeşim
beyler hadi ama artık şu konunyu canlandıralım toplanma tarihi tamamda saat belli değil, siz bizi nerde karşılıycaksınız , evin önüne kadar getirtmiyceksiniz heralde bizleri şu işi tam kesinleştirelim artık
Samandere güzel bir mekan fakat açık alan değil, model araba, uçak ve helikopter için uygun olmayabilir.
Toplu halde gelinirse otoban çıkışında buluşulup doğrudan piknik alanına ulaşım sağlanabilir. Ahmet daha önce bahsetti mi bilmiyorum ama piknik alanı olarak Gölyaka'ya bağlı Güzeldere Şelalesi diye düşünülmüştü...
Daha buluşmanın olucağı yer bile tam belli değil, saat kaçta belli değil, nasıl ulaşım sağlanıcak nasıl toplanıp alana gidicez hiçbirşey belli değil, en azından buluşmaya düzece dışından gelicek olanlar, nerde toplanıp konvoy halinde gidiceğimiz konuşsak baribence bu iş yatıcak gibi bi his var içimde ama hadi hayırlısı artık.
Daha buluşmanın olucağı yer bile tam belli değil,bence bu iş yatıcak gibi bi his var içimde ama hadi hayırlısı artık.
Buluşma Düzce merkezde olmalı ve hep birlikte piknik alanına geçilmeli.Ahmet piknik alanı ile ilgili detay bilgileride eklersen iyi olur, belki son dakika süprizi yapıp aranıza katılacak arkadaşlar olur.
+1Abi Aaamet oraya buraya sataşmaktan bişe söylemiyo ki.Atın bunu siteden Saat olarak bir planlamanız var mı?Ben ve siteden bir arkadaş ile geleceğiz bir aksilik olmaz ise.Arkadaşım 8 de işten çıkıyor 9 da evde oluyor yani 9 da biz anca yola çıkarız İzmit ten.İstanbul un kaçta toplanacağı ve nerede toplanacağı kaçta yola çıkacakları gibi bilgileri de verirlerse hazırlık aşamamız daha bi kolaylaşmış olacaktır.
Hala gelebileceğimiz %100 netleşemedi ancak büyük ihtimalle geleceğiz. Bütün planlarımız bunun üzerine. Bence ne kadar erken buluşursak o kadar iyi olur tabi herkes için uygunsa.