Gönderen Konu: 28 Haziran 2009 - Düzce Pazar Pikniği  (Okunma sayısı 47360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: 28 Haziran Düzce Pazar Pikniği =)
« Yanıtla #60 : Haziran 23, 2009, 10:31:50 »
Ahmet ve Emre şu organizayonu tam olarak düzenliyelim artık az zaman kaldı, ben kendi forumumda böyle bir toplantı olunca tüm üyelere toplu mail çekyorum admin panelden, yönetimden irca etsek mail atsalar , ayrıca konunun en başına nerden toplanıp yola nasıl çıkılıcak bilgilerini yazsak güzelce

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 23, 2009, 10:31:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 23, 2009, 10:35:25 »
Haklısın abi herşeyi konuşmak gerek vakit yaklaşti.... Kim ne yer ne yemez onlarıda bilmem gerekiyor organizator olarak... Toplanma konusunda burada beleyecegim için yardımcı olamayacagım :(  Ben pm atmaya çalişirim birazdan herkese...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • İŞTE MUTLU SON..
« Yanıtla #62 : Haziran 23, 2009, 12:54:56 »
ahmet dana kesiyomuşun oglum dogruysa bende gelecem sen bitiremezsin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 81 DL 579
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #63 : Haziran 23, 2009, 14:47:26 »
Haklısın abi herşeyi konuşmak gerek vakit yaklaşti.... Kim ne yer ne yemez onlarıda bilmem gerekiyor organizator olarak... Toplanma konusunda burada beleyecegim için yardımcı olamayacagım :(  Ben pm atmaya çalişirim birazdan herkese...

Sen kendine göre bir menü oluştur corti :D:D
Β∆Ξ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Haziran 23, 2009, 15:35:01 »
Aaaa ben bunu hi düşünmemiştim laaaa !!! iti var uğursuzu var :D Bizde it çok onlara haber verim ben Gümüşova rampasında kıstırsınlar seni :rofl: :rofl:

Yanıma itsavar aldım :D
ahmet TOSUN kesiyomuşun oglum dogruysa bende gelecem sen bitiremezsin :D
Evet evet direk tosun indiriyo.Kapama yapıcak açılınca da kim neresinden ne kaparsa. :D
Ahmet ve Emre şu organizayonu tam olarak düzenliyelim artık az zaman kaldı, ben kendi forumumda böyle bir toplantı olunca tüm üyelere toplu mail çekyorum admin panelden, yönetimden irca etsek mail atsalar , ayrıca konunun en başına nerden toplanıp yola nasıl çıkılıcak bilgilerini yazsak güzelce
Tamam ben yöneticiye mesaj atıyorum.Ama öncesinde toplanma yerleri saati vs gibi önemli bilgileri girmek gerek.Yoksa boş mail in pek faydası olmaz.Önce bilgileri girelim sonra mailler atılır.Bu arada bundan sonrası da iyice geç kalınmış sayılır.
Aaamet ne biçim organizatörsün ayarlasana kardeşim :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Haziran 23, 2009, 16:13:23 »
Hanım yan çizmese bende gelecektim ama malesef yan çizdi. Siz yinede toplantı yerini ve detayları banada bildirin. O güne kadar ikna edebilirsem ve bir aksilik çıkmazsa kesin gelirim ama iş hatun kişide bitiyor malesef :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Haziran 23, 2009, 16:14:48 »
Anahtarların hepsini kaptırmayııın. :D
Hanım yan çizmese bende gelecektim ama malesef yan çizdi. Siz yinede toplantı yerini ve detayları banada bildirin. O güne kadar ikna edebilirsem ve bir aksilik çıkmazsa kesin gelirim ama iş hatun kişide bitiyor malesef :(

Kendinize bir yedek anahtar yaptırın. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 23, 2009, 18:03:39 »

ahmet dana kesiyomuşun oglum dogruysa bende gelecem sen bitiremezsin :D

Hee kendimi kesiyom sen gelirsen seni keserim ati :rofl: :rofl:

Sen kendine göre bir menü oluştur corti :D:D

Öyle olacak fix menü :D

Aaamet ne biçim organizatörsün ayarlasana kardeşim :D

Sen gel ben ayarı vericem sana :D

Abi yengeme yüksek saygılarımı ilet bekliyoruzzz.. Fazla uzak değil zaten dün akşam Eryamandaki evin önünden Düzcedeki evin önüne 1saat 45 dk sürdür hemde 1,3 arabayla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Haziran 24, 2009, 14:52:32 »
beyler hadi ama artık şu konunyu canlandıralım toplanma tarihi tamamda saat belli değil, siz bizi nerde karşılıycaksınız , evin önüne kadar getirtmiyceksiniz heralde bizleri :)

şu işi tam kesinleştirelim artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 24, 2009, 15:13:30 »
beyler hadi ama artık şu konunyu canlandıralım toplanma tarihi tamamda saat belli değil, siz bizi nerde karşılıycaksınız , evin önüne kadar getirtmiyceksiniz heralde bizleri :)

Toplu halde gelinirse otoban çıkışında buluşulup doğrudan piknik alanına ulaşım sağlanabilir. Ahmet daha önce bahsetti mi bilmiyorum ama piknik alanı olarak Gölyaka'ya bağlı Güzeldere Şelalesi diye düşünülmüştü...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Haziran 24, 2009, 15:20:13 »
Samandere güzel bir mekan fakat açık alan değil, model araba, uçak ve helikopter için uygun olmayabilir.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Haziran 24, 2009, 15:46:58 »
Samandere güzel bir mekan fakat açık alan değil, model araba, uçak ve helikopter için uygun olmayabilir.
Pardon yanlış yazmışım, Güzeldere olacaktı  :-[ Piknik alanında model uçak,helikopter için fazlasıyla açıklık mevcut  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Haziran 24, 2009, 15:54:53 »

+1
Toplu halde gelinirse otoban çıkışında buluşulup doğrudan piknik alanına ulaşım sağlanabilir. Ahmet daha önce bahsetti mi bilmiyorum ama piknik alanı olarak Gölyaka'ya bağlı Güzeldere Şelalesi diye düşünülmüştü...
Abi Aaamet oraya buraya sataşmaktan bişe söylemiyo ki.Atın bunu siteden :P
Saat olarak bir planlamanız var mı?

Ben ve siteden bir arkadaş ile geleceğiz bir aksilik olmaz ise.Arkadaşım 8 de işten çıkıyor 9 da evde oluyor yani 9 da biz anca yola çıkarız İzmit ten.
İstanbul un kaçta toplanacağı ve nerede toplanacağı kaçta yola çıkacakları gibi bilgileri de verirlerse hazırlık aşamamız daha bi kolaylaşmış olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Haziran 24, 2009, 15:54:59 »
Daha buluşmanın olucağı yer bile tam belli değil, saat kaçta belli değil, nasıl ulaşım sağlanıcak nasıl toplanıp alana gidicez hiçbirşey belli değil, en azından buluşmaya düzece dışından gelicek olanlar, nerde toplanıp konvoy halinde gidiceğimiz konuşsak bari

bence bu iş yatıcak gibi bi his var içimde ama hadi hayırlısı artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Haziran 24, 2009, 16:01:12 »
Daha buluşmanın olucağı yer bile tam belli değil, saat kaçta belli değil, nasıl ulaşım sağlanıcak nasıl toplanıp alana gidicez hiçbirşey belli değil, en azından buluşmaya düzece dışından gelicek olanlar, nerde toplanıp konvoy halinde gidiceğimiz konuşsak bari

Acele etmeyin arkadaşlar Ahmet birazdan konuya el atacaktır. Fakat İstanbul ekibi kaçta buluşacağına kendisi karar vermeli. Buluşma Düzce merkezde olmalı ve hep birlikte piknik alanına geçilmeli.

Ahmet piknik alanı ile ilgili detay bilgileride eklersen iyi olur, belki son dakika süprizi yapıp aranıza katılacak arkadaşlar olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Haziran 24, 2009, 16:03:06 »
Daha buluşmanın olucağı yer bile tam belli değil,

Hepsi belli de Ahmet Can'ın organizatör olarak duyurmasını bekliyorduk sadece. Diğer illerden gelecek arkadaşlar için önerim : İstanbul'dan gelecekler 8:20de Şekerpınar yakınlarındaki Mehmetçik Opet tesislerinde buluşabilirlerse 9.30,9.45 civarı İzmit Mc Donald'stan katılacakları alıp en geç 10.30 civarı Düzce çıkışında olurlar. Yok bu saat erken, olmaz diyorsanız aranızda uygun planlamayı yapabilirsiniz. Ben sırf Ahmet kardeşime orada yardımcı olmak için 1 gün önceden gidicem.
Buluşma yatar,olmaz konusuna gelince; en kötü ihtimalle Ferdi(ailesiyle birlikte), Ahmet Can(Kardeşi ve kuzeni), Ben(Ailemle), Hakkı Saygılı abimiz ve bir aksilik olmazsa Ergün kardeşimiz buluşuyoruz inşallah ;) Bu arada Hakan Öztürk abimizden hala haber bekliyoruz :P

Buluşma Düzce merkezde olmalı ve hep birlikte piknik alanına geçilmeli.

Ahmet piknik alanı ile ilgili detay bilgileride eklersen iyi olur, belki son dakika süprizi yapıp aranıza katılacak arkadaşlar olur.
Gideceğimiz yer merkezden uzak, otoban çıkışına çok daha yakın. Ayrıca şu sitelere bir göz atabilirseniz ön fikir edinme konusunda yardımcı olur sanırım

http://guzeldereselalesi.googlepages.com/

harita
http://www.thy.com/images/skylife/9-2006/126/15_126Guzeldere_2.jpg

http://www.golyaka.gov.tr/turizm.htm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Haziran 24, 2009, 16:05:06 »
+1Abi Aaamet oraya buraya sataşmaktan bişe söylemiyo ki.Atın bunu siteden :P
Saat olarak bir planlamanız var mı?

Ben ve siteden bir arkadaş ile geleceğiz bir aksilik olmaz ise.Arkadaşım 8 de işten çıkıyor 9 da evde oluyor yani 9 da biz anca yola çıkarız İzmit ten.
İstanbul un kaçta toplanacağı ve nerede toplanacağı kaçta yola çıkacakları gibi bilgileri de verirlerse hazırlık aşamamız daha bi kolaylaşmış olacaktır.

havaların saat 20:00 de karadığını düşünerek 12 gibi alanda olsak bize yeter sanırım, buna istinaden sen 9 da çıkarım yola diyorsun,

bizim izmitte 9 da olmamız için kendi adıma konuşuyorum gebzeden 8:15 te çıkmam lazım , ee ozamanda istanbulluların gebzeye gelebilmesi için en az 7:30 da yola çıkması lazım, bunun içinde 6:30 da uyanmaları lazım , doğal olarak insanların bir pazarları var ve 1 2 saat daha fazla uyumak isteyebilirler,

izmitte 10:30 da buluşsak 2 saat geri atar plan , yani istanbuldakiler ilk hesaba göre 6:30 da uyanmak yerine 8:30 da uyanıp rahatça yola çıkabilirler

13:30 da izmitte buluşup yola koyulsak 12 de düzcede oluruz sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Haziran 24, 2009, 16:37:30 »
  Hala gelebileceğimiz %100 netleşemedi ancak büyük ihtimalle geleceğiz. :) Bütün planlarımız bunun üzerine.
 Bence ne kadar erken buluşursak o kadar iyi olur tabi herkes için uygunsa.  -_-  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Haziran 24, 2009, 16:40:23 »
Erken gidilmek istenilirse ben en erken 9 da çıkabilirim Mesut Abi.Onu kast etmiştim.
İstanbul tayfası toplandıktan sonra Gebze gişelerinden sonra müsait bir yerde seninle karşılaşırlar.Bana da gebzede toplandığınızda haber verirseniz bende yola çıkarım.Yahya kaptan gişelerine doğru yola çıkarım.Veya körfez gişelerinden sonra müsait bir yerde toplanırız oradan devam ederiz.

Şimdi İstanbul tayfasının toplanma saatini ve yerini belirlemesi gerek.Onlar toplanma saatine göre bizim saati belirlememiz daha rahat olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Haziran 24, 2009, 16:43:08 »
  Hala gelebileceğimiz %100 netleşemedi ancak büyük ihtimalle geleceğiz. :) Bütün planlarımız bunun üzerine.
 Bence ne kadar erken buluşursak o kadar iyi olur tabi herkes için uygunsa.  -_-  :)
Bana kalırsa da öyle.Çünkü zamanın nasıl akıp gittiğini anlamicaz bile :)

Birde Pazar günü olacağı için İstanbula giriş sıkıntılı olacaktır.Örn:Malumunuz köprü tadilatı.