0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yılbaşından önce ,300e yaptırdım. Üsküdardan Zeynep Kamil yönüne giderken soldan 3 veya 4. dükkan. LLumar marka, ayrıca Ahmet kardeşimin işçiliği de harika. Hatta ben gittiğimde takıldım yaptığın en dandik araba bizimki diye Corvette'ler (2 tane), Audi TT'ler (2 tane) ve bir tane Porche sıra bekliyordu
arka camda bulunan filmi garantili söküp yeni film çekebilecek yer var mı?adapazarı'nda sorduğum birkaç yer sökemeyiz dedi.
Tesadüfe bak.Erdinç bey sizin plakanın 06 BH 3012'side bendeydi.Özel almıştık plakayı
Erdinç ben kendim yapmak istemiyorum daha doğrusu kaliteli bir şey istiyorum.Üsküdardaki LLumar ve çok tavsiye ediyorlar bir müzik tesisatına el atıcam yakın zamanda
işin şakası o ziebart lumar yada 3m kullanan bir yer tercih et 3m baya iyi fakat biraz pahallı normale göre birde ziebartda laserle yapılan bi olay var film değil ama
valla şans o dönemde satılan toyota corollalarda hep bh var
.Sonunda kızıp mahalle arasında bir yere yaptırıcam o olacak
Bakalım ama ben ziebart veya sonax gibi yerlere hiç güvenmiyorum.Biraz daha bu işin ehli yerleri araştırıyorum,bakalım ne olacak.Sonunda kızıp mahalle arasında bir yere yaptırıcam o olacak
abi kesinlikle çok koyu sendeki film..ziebartın 3 numarası bile böyle değil, 4 numara var ziebartta, vip olarak geçiyor, o böyle bir tek..abartı koyu abi seninkiler
bendekiler 2 numara 3m benimkiler bilem bu kadar koyu durmuyo
Şimdi arkadaşlar cam film iyi güzel de görüntü olarak getirisi olabilir ama bazı şeylerinde götürücüsü olabilir.Örneğin WHO ( Dünya Sağlık Örgütü) 'nun cam filmleri üzerine yapmış olduğu çalışmalarda cam filmleriinin içinde bulunan maddeler sayesinde güneşin zararlı ışınlarını havada mikrop moleküllerine zehirli gazları kendi bünyesinde toplayıp eğer arakadan 15 sn süreyle ışık gelirse açığa çıkarıyor ve vücut bunu hemen algılamıyor yavaş yavaş zehirlenme başlıyor adeta sigaranın etkileri gibi.2 yıl sonra ise eğer bu miktarlar fazlaysa cam kendini patlatıyor ve yanmaya başlıyor.Hani kendi kendine yanan araba vakaaları vardı işte bundan olabilir ve işin ilginci yanmadan 20 dk önce görüntüsü film çekilmemiş bir cam gibi oluyor.Lütfen dikkat edin insan sağlığı şakaya gelmez değerlidir...
ben bugun yaptırdım izmir de koyu sıyah araba da 97 gümüş gri cok guzel oldu masallah arabaya bır hava geldı ben bayıldım hepsı ıcın de 100 tl verdım ama camlar sokulmeden yapıstır oldu sene cıkartırır vıze var gercıyor cok pahalı ve guzel bır seye de gerek yok dıye dusunuyorum
neyimiz sağlıklı ki herşeyde hormon var...