Gönderen Konu: Cam filmi yaptırmak istiyorum...  (Okunma sayısı 17863 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Cam filmi yaptırmak istiyorum...
« : Mayıs 30, 2009, 01:17:15 »
İstanbulda tavsiye edeceğiniz fiyatı uygun yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim  8-)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Toyota Club Türkiye

Cam filmi yaptırmak istiyorum...
« : Mayıs 30, 2009, 01:17:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filmi yaptırmak istiyorum...!!!
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2009, 07:19:58 »
Aksarayda 50 tl ama nekadar iyi yapıyorlar bilmiyorum sanırım camları sökmeden yapıyorlar samatyada batu elektronik 150 tl cam sökmeli olarak yapıyor
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2009, 08:27:03 »
Bir çok yer camları sökmeden yapabiliyor. Size tavsiyem kaliteli bir yerde yaptırmanız.

Konuyu modifikasyon bölümüne taşıyorum...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2009, 09:41:56 »
Teşekkür ederim ben kaliteli ve güvendiğiniz bildiğiniz bir yer varsa orda yaptırayım diyorum.
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2009, 09:51:35 »
Emre Ozan adlı üyemiz yaptırmıştı İstanbul da. Yanılmıyorsam memnundu yapılan işten. Pm atarsanız yardımcı olacağına eminim.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 30, 2009, 12:34:54 »
Heh, ben de tam yorum yazacaktım ki Ferdinin son yorumu okudum :) Üsküdar'da bildiğim kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer mevcut :) Piyasadan belki biraz pahalı olabilir ama şiddetle tavsiye derim,işinin ustası bir arkadaş :) Hatta isterseniz bir gün beraber gidip görüşebiliriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Mayıs 30, 2009, 15:04:09 »
aynen aksarayda 50liraya yapıyolar hatta adam akşama kadar aralıksız çalışıyo ama garanti vermez o ayrı konu :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2009, 15:08:23 »
aynen aksarayda 50liraya yapıyolar hatta adam akşama kadar aralıksız çalışıyo ama garanti vermez o ayrı konu :)

:D benim dediğim arkadaş ömür boyu çizilmezlik garantisi veriyor ve cidden çok temiz çalışıyor. Benim gibi bir kıl müşteriyi bile memnun etti ya, helal olsun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 30, 2009, 18:56:55 »
benim araçta arka kapı camlarında ve arka camda film var. haşat olmuş durumda. kapı camları sorun değilde, arka camdaki rezistansa zarar vermeden sökülebiliyor mu? bu işi yapan bir arkadaş ilaçla söktüklerini zarar vermediğini söylüyor. cesaret edemiyorum yaptırmaya.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 30, 2009, 19:06:30 »
Heh, ben de tam yorum yazacaktım ki Ferdinin son yorumu okudum :) Üsküdar'da bildiğim kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer mevcut :) Piyasadan belki biraz pahalı olabilir ama şiddetle tavsiye derim,işinin ustası bir arkadaş :) Hatta isterseniz bir gün beraber gidip görüşebiliriz
Gidelim emreciğim ne demek fiyat konusunda anlaşalım ama ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mayıs 30, 2009, 19:26:28 »
sakın ama sakın aksraya bulaşmayın 50 ytl de olsa az para değil orda yaptırcağınıza benzin koyup gezin yazık günah işçilik berbat film berbat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 30, 2009, 19:37:36 »
sakın ama sakın aksraya bulaşmayın 50 ytl de olsa az para değil orda yaptırcağınıza benzin koyup gezin yazık günah işçilik berbat film berbat

Aksarayı biliyorum merak etme oraya asla gitmemde güvenilir bir yer bilen biri çıkar diyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mayıs 31, 2009, 00:49:17 »
aksarayı biliyorsanız vatan caddesi migrosuda bilirsiniz,onun yanında sebat oto cam var,arkadaşı tanımam ama 2 sene önce llumarın ürünlerini kullanarak yaptırmıştım aracımı işçiliğinde hiç bir problem görmedim 2 senedir rahatça kullanıyorum tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2009, 00:51:09 »
aksarayı biliyorsanız vatan caddesi migrosuda bilirsiniz,onun yanında sebat oto cam var,arkadaşı tanımam ama 2 sene önce llumarın ürünlerini kullanarak yaptırmıştım aracımı işçiliğinde hiç bir problem görmedim 2 senedir rahatça kullanıyorum tavsiye ederim

Teşekkür ederim biliyorum orayı gidebilirim ama tahmini fiyat olarak ne olur şu an?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2009, 01:00:49 »
valla hiç bilmiyorum ne kadar isterler,ben 2 sene önce 250 ye yaptırmıştım ama şimdi daha farklı bir fiyat olucağını sanmıyorum b

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2009, 12:02:22 »
Ben yılbaşından önce ,300e yaptırdım. Üsküdardan Zeynep Kamil yönüne giderken soldan 3 veya 4. dükkan. LLumar marka, ayrıca Ahmet kardeşimin işçiliği de harika. Hatta ben gittiğimde takıldım yaptığın en dandik araba bizimki diye Corvette'ler (2 tane), Audi TT'ler (2 tane) ve bir tane Porche sıra bekliyordu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 31, 2009, 12:16:38 »
film üzerine film olur mu (arka camdaki filmi sökme cesareti gösteremezsek)
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 31, 2009, 12:18:38 »
Ben yılbaşından önce ,300e yaptırdım. Üsküdardan Zeynep Kamil yönüne giderken soldan 3 veya 4. dükkan. LLumar marka, ayrıca Ahmet kardeşimin işçiliği de harika. Hatta ben gittiğimde takıldım yaptığın en dandik araba bizimki diye Corvette'ler (2 tane), Audi TT'ler (2 tane) ve bir tane Porche sıra bekliyordu ;)
bende burda buldum bi tane adam bir iddaalı konuştuki zannedersin orjinal yapıyor yok abi şöyle garanti böyle güzel ama aklım yatmadı ona.
senin bu dediğin yere bakmak lazım bi ara  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 31, 2009, 12:46:51 »
ya sonax uygulama merkezleri 300e yapıyor, ve garanti de veriyorlar, kalkma kabarma solma gibi durumlarda direk söküp yeniliyorlar hatta sanırım bu sitede birisinin arka cam rezistansı zarar görmüştü cam filminden sonaxtan yaptırmıştı ve sonav arka camın faturasını ödeyerek camı değiştirtmişti ve yeni filmi çekmişlerdi..ben şahsen 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun diye düşünüyorum, 2009a ziebartta yaptırdım, ömür boyu garanti ile, cam filmi fiyatını tek olarak bilemeyeceğim paket aldım çünkü (boya ve döşeme koruma, cam filmi) 98e de düşünüyorum ve sağda solda 200e yaptıracağıma 100 daha veririm sanayideki ahmet amca yerine büyük ve ismi dünyaca bilinen bir markaya güvenirim..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 31, 2009, 18:00:12 »
ya sonax uygulama merkezleri 300e yapıyor, ve garanti de veriyorlar, kalkma kabarma solma gibi durumlarda direk söküp yeniliyorlar hatta sanırım bu sitede birisinin arka cam rezistansı zarar görmüştü cam filminden sonaxtan yaptırmıştı ve sonav arka camın faturasını ödeyerek camı değiştirtmişti ve yeni filmi çekmişlerdi..ben şahsen 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun diye düşünüyorum, 2009a ziebartta yaptırdım, ömür boyu garanti ile, cam filmi f ve sağda solda 200e yaptıracağıma 100 daha veririm sanayideki ahmet amca yerine büyük ve ismi dünyaca bilinen bir markaya güvenirim..
Aynı garantiyi bahsettiğim yer de veriyor Türkaycığım  :huh: Ayrıca herifler dünyaca bilinen LLUMAR marka Amerikan Cam Filmi'nin yetkili bayisi. Ben sadece bunlara ek olarak arkadaşın işinde gerçekten usta ve titiz olduğunu anlatmak istemiştim ;) Tabi ki herkes işini istediği yerde yaptırmakta özgür ama memnuniyetlerimizi de paylaşalaım :D