0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen aksarayda 50liraya yapıyolar hatta adam akşama kadar aralıksız çalışıyo ama garanti vermez o ayrı konu
Heh, ben de tam yorum yazacaktım ki Ferdinin son yorumu okudum Üsküdar'da bildiğim kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer mevcut Piyasadan belki biraz pahalı olabilir ama şiddetle tavsiye derim,işinin ustası bir arkadaş Hatta isterseniz bir gün beraber gidip görüşebiliriz
sakın ama sakın aksraya bulaşmayın 50 ytl de olsa az para değil orda yaptırcağınıza benzin koyup gezin yazık günah işçilik berbat film berbat
aksarayı biliyorsanız vatan caddesi migrosuda bilirsiniz,onun yanında sebat oto cam var,arkadaşı tanımam ama 2 sene önce llumarın ürünlerini kullanarak yaptırmıştım aracımı işçiliğinde hiç bir problem görmedim 2 senedir rahatça kullanıyorum tavsiye ederim
Ben yılbaşından önce ,300e yaptırdım. Üsküdardan Zeynep Kamil yönüne giderken soldan 3 veya 4. dükkan. LLumar marka, ayrıca Ahmet kardeşimin işçiliği de harika. Hatta ben gittiğimde takıldım yaptığın en dandik araba bizimki diye Corvette'ler (2 tane), Audi TT'ler (2 tane) ve bir tane Porche sıra bekliyordu
ya sonax uygulama merkezleri 300e yapıyor, ve garanti de veriyorlar, kalkma kabarma solma gibi durumlarda direk söküp yeniliyorlar hatta sanırım bu sitede birisinin arka cam rezistansı zarar görmüştü cam filminden sonaxtan yaptırmıştı ve sonav arka camın faturasını ödeyerek camı değiştirtmişti ve yeni filmi çekmişlerdi..ben şahsen 3 kuruş fazla olsun kaliteli olsun diye düşünüyorum, 2009a ziebartta yaptırdım, ömür boyu garanti ile, cam filmi f ve sağda solda 200e yaptıracağıma 100 daha veririm sanayideki ahmet amca yerine büyük ve ismi dünyaca bilinen bir markaya güvenirim..