Gönderen Konu: Cam filmi yaptırmak istiyorum...  (Okunma sayısı 17865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filmi yaptırmak istiyorum...
« Yanıtla #80 : Ağustos 31, 2009, 13:34:50 »
Şimdi arkadaşlar cam film iyi güzel de görüntü olarak getirisi olabilir ama bazı şeylerinde götürücüsü olabilir.Örneğin WHO ( Dünya Sağlık Örgütü) 'nun cam filmleri üzerine yapmış olduğu çalışmalarda cam filmleriinin içinde bulunan maddeler sayesinde güneşin zararlı ışınlarını havada mikrop moleküllerine zehirli gazları kendi bünyesinde toplayıp eğer arakadan 15 sn süreyle ışık gelirse açığa çıkarıyor ve vücut bunu hemen algılamıyor yavaş yavaş zehirlenme başlıyor adeta sigaranın etkileri gibi.2 yıl sonra ise eğer bu miktarlar fazlaysa cam kendini patlatıyor ve yanmaya başlıyor.Hani kendi kendine yanan araba vakaaları vardı işte bundan olabilir ve işin ilginci yanmadan 20 dk önce görüntüsü film çekilmemiş bir cam gibi oluyor.Lütfen dikkat edin insan sağlığı şakaya gelmez değerlidir...
evet dediğin doğru ama tamamını okusaydın keşke, o bahsedilen cam filmleri, boyalı olan cam filmleri, hani simsiyah cam filmi 1-2 sene sonra morarıyor pembeleşiyor ya işte o cam filmleri..solmama garantisi verilen cam filmlerinde böyle bir olay yok, çünkü onlarda boya yok...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ağustos 31, 2009, 13:34:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Eylül 01, 2009, 23:31:03 »
Elbette herkes istediği yerde yaptırabilir. Ben şahsen ziebert te yaptırdım. Çok memnunum. Yazın en sıcak günlerde bile araba kullanırken yanmadım, ayrıca uv filtresi çok önemli, garantiside var elbette. haklısınız biraz daha pahalı ama yüzde yüz memnun kalıcağınızdan eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Eylül 01, 2009, 23:33:56 »
ayrıca ziebertteki en açık filmi seçtim. ve son derece memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Eylül 01, 2009, 23:36:20 »
Lumar yaptırıcam bende yakında :)
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #84 : Eylül 14, 2009, 17:34:03 »
bencede düşük fiyata aldanıp uyduruk bişey yapma kalkınca camın mahvolur en iyisi 50 tl fazla ver kaliteli bişey yaptır
Bi AwEnSiS GördÜm SanKİ!!!  :o