Gönderen Konu: Cam filmi yaptırmak istiyorum...  (Okunma sayısı 17867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filmi yaptırmak istiyorum...
« Yanıtla #40 : Temmuz 15, 2009, 21:25:14 »
Ben yılbaşından önce ,300e yaptırdım. Üsküdardan Zeynep Kamil yönüne giderken soldan 3 veya 4. dükkan. LLumar marka, ayrıca Ahmet kardeşimin işçiliği de harika. Hatta ben gittiğimde takıldım yaptığın en dandik araba bizimki diye Corvette'ler (2 tane), Audi TT'ler (2 tane) ve bir tane Porche sıra bekliyordu ;)
emre bu konu hakkında bi ara konuşalım :D mesaj atarsan sevinirim
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 15, 2009, 21:25:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 16, 2009, 11:12:00 »
Konuşalım Abi :D Yeri tarif etmiştim zaten, bu aralar müsaitim malum tatil :P Karar verdiğin zaman gider görüşürüz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 16, 2009, 14:22:32 »
arka camda bulunan filmi garantili söküp yeni film çekebilecek yer var mı?

adapazarı'nda sorduğum birkaç yer sökemeyiz dedi.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 13, 2009, 23:20:09 »
Araç muayene istasyonlarında (TUV) cam filmi için olumsuz sonuç veriyorlarmı.Söktürürler diye duydum acaba ne kadar doğru.Yazık olmasın bizim cam filmine :(
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 13, 2009, 23:35:40 »
ben salı günü sonaxta cam filmi yaptırıyorum ve oranın sahibiyle konuşurken hafif kusurlu bile yazmazlar bizim filmlere dedi..2 numara yaptırıyorum en koyuyu önermedi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 13, 2009, 23:43:57 »
bende yaptırıyorum ama Emre OZAN arkadaşımızın tavsiye ettiği yerde.Aradım konuştum ömürboyu garanti veriyorlar+llumar iyi bir marka ;) sonuçta 300 liraCIK ama ben herşeyin iyisini severim TOYOTA gibi ;) ona yakışanda en iyisidir her zaman...!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #46 : Ağustos 13, 2009, 23:51:54 »
arkadaşlar bu 2 numara falan dediginiz nedir acaba?

Acık siyah  1
Orta siyah 2
Koyu siyah 3

böylemi??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 14, 2009, 00:00:32 »
ben salı günü sonaxta cam filmi yaptırıyorum ve oranın sahibiyle konuşurken hafif kusurlu bile yazmazlar bizim filmlere dedi..2 numara yaptırıyorum en koyuyu önermedi
 Türkay 2 numarada koyu olur.Haberin olsun.Bugün Crafter için gittiğim Kurtuluş trafik ekipler amirliğinden aldıgım bilgiyi aktarayım size.Cama çekilen film %70 geçirgen değil ise bu kusurlu cam demek oluyor.Her ne kadaYani polis denetimde kapalı bir camdan baktığında diğer camdan bir insan çok rahat teşhis edilemiyorsa bu %70 geçirgenlik sınıfına girmiyormuş.Teşhis çok önemli.Her ne kadar TüvTürk hafif kusurlu diye muayeneden geçiriyorsa da trafik :polis: iden geçmiyor.2 numara filmide görmek istiyorsan ğer aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsin.Sana en uygunu 1 numaralı filmdir.Ama siyah olsun.Kahverengi yada yeşil çektirme sakın :)
]
arkadaşlar bu 2 numara falan dediginiz nedir acaba?
Acık siyah  1
Orta siyah 2
Koyu siyah 3 böylemi??
   Selahattin 2 numaralı film aşağıdaki örnekteki gibidir
[/URL
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Ağustos 14, 2009, 00:04:52 »
bende yaptırıyorum ama Emre OZAN arkadaşımızın tavsiye ettiği yerde.Aradım konuştum ömürboyu garanti veriyorlar+llumar iyi bir marka ;) sonuçta 300 liraCIK ama ben herşeyin iyisini severim TOYOTA gibi ;) ona yakışanda en iyisidir her zaman...!
izmirde bulaydım 300e llumar ömür boyu hemen yaptırırdım :( ziebart anca 400e çekti fiyatı hem de ikinci aracı yaptıracak olmama rağmen ben de 300e yaptırcam sonaxta, 3m yaparsak 350ye yapıyor çok kararsızım 50 tl için 3m yerine solar master taktırmak ne kadar mantıklı bilemiyorum...bir de formel21 yıkama hediye yapcaklar bir de yıkancak cillop gibi ooh :D
  Türkay 2 numarada koyu olur.Haberin olsun.Bugün Crafter için gittiğim Kurtuluş trafik ekipler amirliğinden aldıgım bilgiyi aktarayım size.Cama çekilen film %70 geçirgen değil ise bu kusurlu cam demek oluyor.Her ne kadaYani polis denetimde kapalı bir camdan baktığında diğer camdan bir insan çok rahat teşhis edilemiyorsa bu %70 geçirgenlik sınıfına girmiyormuş.Teşhis çok önemli.Her ne kadar TüvTürk hafif kusurlu diye muayeneden geçiriyorsa da trafik :polis: iden geçmiyor.2 numara filmide görmek istiyorsan ğer aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsin.Sana en uygunu 1 numaralı filmdir.Ama siyah olsun.Kahverengi yada yeşil çektirme sakın :)
]   Selahattin 2 numaralı film aşağıdaki örnekteki gibidir
abi senin film kadar koyu değil sonaxın filmleri, hafif yeşile kaçıyor dikkatli bakınca güneş gözlüğü gibi, çoook dikkatli bakmazsan siyah sanarsın, yandan bakınca tamamen görünüyor içi, çok rahat teşhis ediliyor, yukardan bakınca simsiyah oluyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ağustos 14, 2009, 00:20:21 »
   Sen öyle san Türkay.Bütün camlar film yapılınca işin rengi değişiyor.Benim Corolla'nın filmler nasıldı.Aklındamı acaba.Hatta bir fotosunu ekleyeyim.1 numaralı filme örnek

Passat'ta ise ön dahil 3 numaralı film var.Güneş açısından 3 numaralı film çok iyi oluyor.Arabanın içi serin ve daha az klima kullanıyorum.Gzölüğe gerek kalmıyor gibi vs. vb........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Ağustos 14, 2009, 00:23:28 »
özcan abi açılar yüzünden öyle çıkmış benim yeni corollada var cam filmi 2 numara olduğu gibi görünüyor güneşte ve düz bakınca o yüzden 3 numara yaptırmak istedim ben ama sonaxta yokmuş malesef:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ağustos 14, 2009, 01:04:25 »
  Crafter fotoğrafta nasıl görünüyorsa gerçekte de öyle görünüyor.Ankara'ya geldiğinde yada ben İzmir'e geldiğimde canlı canlı görürsün.Benimkisi sadece sana tavsiye Türkay.Araba senin,keyif senin müdahele yok.Sadece ve sadece öneri :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 14, 2009, 10:40:03 »
arkadaslar  ben  konuyla  ilgili farklı bişey sormak istiyorum, araca  renklı cam  taktırdığımızda  bunu  ruhsata  işletme gibi bi işlem  oluyor mu?  izmir de  carglass adlı bir  fırmada  sorduğumda  bizim renklı camlarımız  logolu bandrollu gibi bişey dedi  ne vizede  ne de  polisle sorun  yasarsın dedi fakat bu bana  pek  ınandırıcı  gelmedı  bu konuyla  ilgili bilgi verirsenız  sevinirim ... teşekkurler
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 14, 2009, 11:15:19 »
Renkli cama zaten birşey yapamazlar/diyemezler ki. Opellerin falan orjinal camları da renkli. Hatta üstünde yazar, %20, %30 koyulukta diye.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 14, 2009, 11:46:01 »
Renkli cama zaten birşey yapamazlar/diyemezler ki. Opellerin falan orjinal camları da renkli. Hatta üstünde yazar, %20, %30 koyulukta diye.

ona da yapıyorlar :D bizim bir hocada 2004 astra classic enjoy var. ön far ve arka stoplar orjinal karartmalı. muayenede bu lambaları değiştir gel demişler. hoca da sen ne diyon kardeşim bunlar aracın orjinalinde var demiş. eleman kem küm vs. yani ne tuttururlarsa.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Ağustos 14, 2009, 11:50:46 »
arkadaslar  ben  konuyla  ilgili farklı bişey sormak istiyorum, araca  renklı cam  taktırdığımızda  bunu  ruhsata  işletme gibi bi işlem  oluyor mu?  izmir de  carglass adlı bir  fırmada  sorduğumda  bizim renklı camlarımız  logolu bandrollu gibi bişey dedi  ne vizede  ne de  polisle sorun  yasarsın dedi fakat bu bana  pek  ınandırıcı  gelmedı  bu konuyla  ilgili bilgi verirsenız  sevinirim ... teşekkurler
doğru söylemiş renkli camlarda hiç sorun olmuyor babamda astra var onun camları renkli hiç bir şekilde sorun yaşamıyor..
 Crafter fotoğrafta nasıl görünüyorsa gerçekte de öyle görünüyor.Ankara'ya geldiğinde yada ben İzmir'e geldiğimde canlı canlı görürsün.Benimkisi sadece sana tavsiye Türkay.Araba senin,keyif senin müdahele yok.Sadece ve sadece öneri :)
abi filme göre değişiyor renkleri koyuluğu falan benim yeni corollada 2 numara var film, ziebartta yaptırdım bak resimlere abi, düz bakında çok net görünüyor yukardan bakınca hiç görünmüyor;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ağustos 14, 2009, 12:01:06 »
   Evet dediğin gibiymiş Türkay :) Bu arada ön tamponu sağdan sürtmüşsün :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Ağustos 14, 2009, 12:10:42 »
   Evet dediğin gibiymiş Türkay :) Bu arada ön tamponu sağdan sürtmüşsün :(
maalesef abi.. araba 3 elden kullanılınca böyle oluyor kimin sürttüğü belli de değil, lokal boyandı orası 2 gün sonra yine aynı yerde çizik var yine sürtülmüş ve yine 3 kişi de kullandı aracı kim yaptı nerde yaptı hiç belli değil :( garaj var garajda oluyor ya da 2 araç arasına park ederken sürtüyoruz hiç görünmüyor orası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ağustos 14, 2009, 12:28:19 »
maalesef abi.. araba 3 elden kullanılınca böyle oluyor kimin sürttüğü belli de değil, lokal boyandı orası 2 gün sonra yine aynı yerde çizik var yine sürtülmüş ve yine 3 kişi de kullandı aracı kim yaptı nerde yaptı hiç belli değil :( garaj var garajda oluyor ya da 2 araç arasına park ederken sürtüyoruz hiç görünmüyor orası
  Sırlar dünyası gibi ....Hacı dede olamaz.Sana söyleyeyim.Eskilerden ve sıkı bir şofördür.Geriye iki kişi kalıyor.Yarın İzmir'deyim ve bu işi çözmeye geliyorum.Delilleri karartmayın sakın :rofl: Allah daha büyüğünden sakınsız Türkay.Önemli değil o kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 15, 2009, 11:32:57 »
İstanbulda başka film yaptıracak kimse varmı?