0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yılbaşından önce ,300e yaptırdım. Üsküdardan Zeynep Kamil yönüne giderken soldan 3 veya 4. dükkan. LLumar marka, ayrıca Ahmet kardeşimin işçiliği de harika. Hatta ben gittiğimde takıldım yaptığın en dandik araba bizimki diye Corvette'ler (2 tane), Audi TT'ler (2 tane) ve bir tane Porche sıra bekliyordu
ben salı günü sonaxta cam filmi yaptırıyorum ve oranın sahibiyle konuşurken hafif kusurlu bile yazmazlar bizim filmlere dedi..2 numara yaptırıyorum en koyuyu önermedi
arkadaşlar bu 2 numara falan dediginiz nedir acaba?Acık siyah 1 Orta siyah 2 Koyu siyah 3 böylemi??
bende yaptırıyorum ama Emre OZAN arkadaşımızın tavsiye ettiği yerde.Aradım konuştum ömürboyu garanti veriyorlar+llumar iyi bir marka sonuçta 300 liraCIK ama ben herşeyin iyisini severim TOYOTA gibi ona yakışanda en iyisidir her zaman...!
Türkay 2 numarada koyu olur.Haberin olsun.Bugün Crafter için gittiğim Kurtuluş trafik ekipler amirliğinden aldıgım bilgiyi aktarayım size.Cama çekilen film %70 geçirgen değil ise bu kusurlu cam demek oluyor.Her ne kadaYani polis denetimde kapalı bir camdan baktığında diğer camdan bir insan çok rahat teşhis edilemiyorsa bu %70 geçirgenlik sınıfına girmiyormuş.Teşhis çok önemli.Her ne kadar TüvTürk hafif kusurlu diye muayeneden geçiriyorsa da trafik iden geçmiyor.2 numara filmide görmek istiyorsan ğer aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsin.Sana en uygunu 1 numaralı filmdir.Ama siyah olsun.Kahverengi yada yeşil çektirme sakın ] Selahattin 2 numaralı film aşağıdaki örnekteki gibidir
Renkli cama zaten birşey yapamazlar/diyemezler ki. Opellerin falan orjinal camları da renkli. Hatta üstünde yazar, %20, %30 koyulukta diye.
arkadaslar ben konuyla ilgili farklı bişey sormak istiyorum, araca renklı cam taktırdığımızda bunu ruhsata işletme gibi bi işlem oluyor mu? izmir de carglass adlı bir fırmada sorduğumda bizim renklı camlarımız logolu bandrollu gibi bişey dedi ne vizede ne de polisle sorun yasarsın dedi fakat bu bana pek ınandırıcı gelmedı bu konuyla ilgili bilgi verirsenız sevinirim ... teşekkurler
Crafter fotoğrafta nasıl görünüyorsa gerçekte de öyle görünüyor.Ankara'ya geldiğinde yada ben İzmir'e geldiğimde canlı canlı görürsün.Benimkisi sadece sana tavsiye Türkay.Araba senin,keyif senin müdahele yok.Sadece ve sadece öneri
Evet dediğin gibiymiş Türkay Bu arada ön tamponu sağdan sürtmüşsün
maalesef abi.. araba 3 elden kullanılınca böyle oluyor kimin sürttüğü belli de değil, lokal boyandı orası 2 gün sonra yine aynı yerde çizik var yine sürtülmüş ve yine 3 kişi de kullandı aracı kim yaptı nerde yaptı hiç belli değil garaj var garajda oluyor ya da 2 araç arasına park ederken sürtüyoruz hiç görünmüyor orası