Gönderen Konu: Cam filmi yaptırmak istiyorum...  (Okunma sayısı 17866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filmi yaptırmak istiyorum...!!!
« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2009, 18:50:13 »
emra abi llumar markası var senin dediğin yerde de yani yine bir marka var güvendiğin, ziebartın kullandığı film de llumar, sonuçta sanayideki ahmet amcanın verdiği garanti değil, markasız ürün değil ;) ama yine 300 liraya taktırmışsın, sonaxta da 300 lira bunu söylüyorum ben de..98e cam filmi için sanayiye gittim, 3m istedim herif 500 dedi, garanti diyorum 10 yıl veririm solmaz kalkmaz diyor, kalkarsa dedim kalkmaz, kalkarsa da sen kaldırmışsındır garantiye girmez diyor falan.sonaxta ömür boyu garantiyle 300e yaptırmak daha mantıklı..bir de emre abi alınmazsan birşey sorcam? faturan var mı elinde? veya bu adamlar kaydını tuttu mu plakanın, şasi numaranın ve araca ne işlem yapıldığı hakkında?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2009, 18:50:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 31, 2009, 18:53:44 »
emra abi llumar markası var senin dediğin yerde de yani yine bir marka var güvendiğin, ziebartın kullandığı film de llumar, sonuçta sanayideki ahmet amcanın verdiği garanti değil, markasız ürün değil ;) ama yine 300 liraya taktırmışsın, sonaxta da 300 lira bunu söylüyorum ben de..98e cam filmi için sanayiye gittim, 3m istedim herif 500 dedi, garanti diyorum 10 yıl veririm solmaz kalkmaz diyor, kalkarsa dedim kalkmaz, kalkarsa da sen kaldırmışsındır garantiye girmez diyor falan.sonaxta ömür boyu garantiyle 300e yaptırmak daha mantıklı..bir de emre abi alınmazsan birşey sorcam? faturan var mı elinde? veya bu adamlar kaydını tuttu mu plakanın, şasi numaranın ve araca ne işlem yapıldığı hakkında?
Yok kardeşim neden alınayım :) Fotolarını bile çektirdim her şeyi bende mevcut :) Başta da dediğim gibi ben "kıl" müşteri sınıfındanım, A.C.D. ye de bir sor istersen servise bile gittiğimizde ne oluyo :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Mayıs 31, 2009, 18:56:06 »
yani çoğu yer garanti var falan diyor, ne fatura var ne kayıt var, adam yok kardeşim ben seni tanımam etmem dediği anda öyle kalırsın ortada ondan sordum bir de sonax ziebart gibi markaların bir avantajı da hangi şubede yaptırırsan yaptır garantin bütün şubelerde geçerli, ben şimdi ankarada yaptırsam izmirde kalksa film herhangi bir ziebarta gidip değiştirebilcem..bu güven çok önemli benim için, 98e hala film yaptırmadım ben de az kıl değilim çünkü :) :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 31, 2009, 19:00:08 »
ben de az kıl değilim çünkü :) :)
:rofl: zaten o yüzden birbirimizi iyi anlıyoruz ya :rofl: Helal sana kardeşim, titizlik her zaman iyidir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 31, 2009, 19:02:47 »

A.C.D. ye de bir sor istersen servise bile gittiğimizde ne oluyo :rofl:

2 tane Emre Ozan gelse koca Toyata bayiini kapatır, japonyaya göçerim :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mayıs 31, 2009, 19:06:10 »
:rofl: zaten o yüzden birbirimizi iyi anlıyoruz ya :rofl: Helal sana kardeşim, titizlik her zaman iyidir ;)

iyidir tabi, işlerimiz takır takır yürür titiz olunca :) ama ben böyle titizken karşımdaki sallıyorsa deliriyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 02, 2009, 20:05:15 »
Aslında bende film yaptırmak istiyorum numara olarak 1 numara olacak öyle simsiyah istemiyorum yalnız filmli cam TUVTURK muayenesinden geciyor mu sonra sökmek zorunda kalmalayım.Aramızda filmli camla muayeneden gecen arkadaslar var mı
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 02, 2009, 20:44:27 »
Hafif kusurlu olarak geçiyor sorun cıkarmıyorlar.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 02, 2009, 21:26:43 »

Hafif kusurlu olarak geçiyor sorun cıkarmıyorlar.

+1 bende geçtim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 02, 2009, 22:23:22 »
A.C.D Abeyim o degilde geçen Türko abimle egzozcuya gittikya egzozcu demesinmi egzoz kafasından dolayı muayeneye almıyorlar haberin olsun :) yani başına böyle bişi gelmiş olan var mı? Egzoz ucu yüzünden muayeneden geçemez mi insan ya.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Haziran 02, 2009, 22:27:11 »
ne yazcaklar coşkun :D
ağır kusur - egsoz kafası (çift çıkış)

o egsozcunun bilgisizliğinden ;) rahat ol benim araba bugünkü haliyle vizeden geçer ;) bir tek far yıkama taktırmam lazım, xenon var diye..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 02, 2009, 22:41:33 »
A.C.D Abeyim o degilde geçen Türko abimle egzozcuya gittikya egzozcu demesinmi egzoz kafasından dolayı muayeneye almıyorlar haberin olsun :) yani başına böyle bişi gelmiş olan var mı? Egzoz ucu yüzünden muayeneden geçemez mi insan ya.

:D o ne yaaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam filmi yaptırmak istiyorum...
« Yanıtla #32 : Haziran 02, 2009, 22:56:44 »
Türkay bey dediniz laf ilgilimi çekti bende arabama xenon far taktırmayı dusunuyorum. Xenon taktırıp far yıkama olmasa muayenede sorun cıkar mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 03, 2009, 00:52:46 »
Standartta xenonlarda far yıkama sisteminin ve düz camın olması koşulu aranıyor.(yanlış bilmiyorsam)Fabrika çıkışında xenonlu araçlarda bu donanım var.Ben muayenede sorun cıkacagını sanmıyorum sadece güzelce far ayarınızı yaptırın yeter.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 03, 2009, 02:14:09 »
ya arkadaşlar cam filmlerim var benımde ama polıs arkadaslar adım adım takıp edıyolar beni adam gibi binemıyorum arabama takmışlar arabalardaki filmlere hem ceza hemde sokturuyolar bıktım valla aha şimdi karşıma cıkacaklar diye  paranoyak oldum ya bu cam fılmlerını ruhsata işletmek gibi bişey varmı veya başka bi çare ne yapmam lazım
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Haziran 03, 2009, 08:22:09 »
Standartta xenonlarda far yıkama sisteminin ve düz camın olması koşulu aranıyor.(yanlış bilmiyorsam)Fabrika çıkışında xenonlu araçlarda bu donanım var.Ben muayenede sorun cıkacagını sanmıyorum sadece güzelce far ayarınızı yaptırın yeter.
düz cam olmadığı zaman ve far yıkama yoksa xenon takılabiliyormuş, takılan arkadaşım oldu, far ayarı aşırı bozuk demişler xenon söktürüp halojenle gitmiş geçmiş muayeneyi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 03, 2009, 09:11:24 »
benim eniştemin arabasınında da xenon taktırmıştı.yükseklik ayarına bakmışlar sonra da geçirmişler muayeneden.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 03, 2009, 10:15:00 »
Adaşım Türkayın da dediği üzere ucuzunu yaptırma daha iyi kaliteli olsun ben 3M yaptırdım ön cam dağil memnunum aracın içine fazla ısı geçirmiyor buz gibi oluyor. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #38 : Haziran 03, 2009, 10:38:42 »
xenon far sonrada takılan araclarda far yıkama olmadıgı ıcın agır kusurlu kategorısıne sokuyorlar muayene esnasında. ben benım arabayı muayeneye goturdugumde xenon far vardı uzerınde agır kusurlu dedıler far yıkama olması gerekıyormus. geldım evın onunde soktum eskı farları takıp oyle muayeneye goturdum. oyle gectı. xenon olan araclarda mutlaka ıstıyolarlar far yıkama...
TUFAN BAHÇIVAN 2012 AURİS CONFORT EXTRA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Temmuz 05, 2009, 16:00:10 »
En sonunda camlarıma film yaptırdım Lumar marka :)

1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71