0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emra abi llumar markası var senin dediğin yerde de yani yine bir marka var güvendiğin, ziebartın kullandığı film de llumar, sonuçta sanayideki ahmet amcanın verdiği garanti değil, markasız ürün değil ama yine 300 liraya taktırmışsın, sonaxta da 300 lira bunu söylüyorum ben de..98e cam filmi için sanayiye gittim, 3m istedim herif 500 dedi, garanti diyorum 10 yıl veririm solmaz kalkmaz diyor, kalkarsa dedim kalkmaz, kalkarsa da sen kaldırmışsındır garantiye girmez diyor falan.sonaxta ömür boyu garantiyle 300e yaptırmak daha mantıklı..bir de emre abi alınmazsan birşey sorcam? faturan var mı elinde? veya bu adamlar kaydını tuttu mu plakanın, şasi numaranın ve araca ne işlem yapıldığı hakkında?
ben de az kıl değilim çünkü
A.C.D. ye de bir sor istersen servise bile gittiğimizde ne oluyo
zaten o yüzden birbirimizi iyi anlıyoruz ya Helal sana kardeşim, titizlik her zaman iyidir
Hafif kusurlu olarak geçiyor sorun cıkarmıyorlar.
A.C.D Abeyim o degilde geçen Türko abimle egzozcuya gittikya egzozcu demesinmi egzoz kafasından dolayı muayeneye almıyorlar haberin olsun yani başına böyle bişi gelmiş olan var mı? Egzoz ucu yüzünden muayeneden geçemez mi insan ya.
Standartta xenonlarda far yıkama sisteminin ve düz camın olması koşulu aranıyor.(yanlış bilmiyorsam)Fabrika çıkışında xenonlu araçlarda bu donanım var.Ben muayenede sorun cıkacagını sanmıyorum sadece güzelce far ayarınızı yaptırın yeter.